Jump to content
Naimisiin.info

Lepmaikki

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lepmaikki

  • Syntymäpäivä 03/14/1991

Profile Information

  • Gender
    Female

Lepmaikki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ikimuistoisin hetki. Ehdottomasti häätanssi, jota meillä ei lainkaan edes pitänyt olla. Oltiin suunniteltu täysin jättävämme tanssijutut väliin. Illan kuluessa huomasimme kuitenkin että ohjelmaa on aika väljästi ja jotain tarvitsisi improvisoida. Seremoniamestarit miettivät sitten hetken ja tulivat kysymään voisimmeko kuitenkin tanssia hääkansalle, että olisiko taustamusiikkina soivalla CD-levyllämme mitään laulua mikä sopisi siihen Meillä oli levynä Susan Boylen Someone To Watch Over Me, jolta olin jo etukäteen rakastunut herkkään coveriin "Enjoy the Silence"-biisistä. Vinkkasin sen seremoniamestareille, he sanoisivat että hoitaisivat sen soimaan taustalle vähän äänekkäämmin pian, sitten meidän pitäisi rientää. Laulu sitten alkoi, ihmiset hiljentyivät ja siirryimme mieheni kanssa salin etuosaan tanssimaan hitaasti parhaan kykymme mukaan serkkutyttö puhalteli pöydästä saippuakuplia yllemme ja siinä kohtaa, oman mieheni käsivarsilla, kaikki oli niin täydellistä että itkin ensimmäisen kerran koko päivänä. Se oli vain liian upeaa, en ikinä unohda! ♥ Kannatti tanssia
  2. Huhhuh, kun näitä lukee niin tulee ehkä vähän paremmalle tuulelle - ei kaikilla muillakaan aivan ongelmitta mennyt Meillä ehkä isoin harmistus oli se että nimikyltit oli laitettu aiiiivan väärin pöytiin. Saattoi kyllä johtua omista huonoista ohjeistamme, mutta silti. Pariskunnat joiden piti olla vastakkain toisiaan olivatkin aivan eri päissä pöytää ja kaikki oli sen suhteen yhtä kaaosta se jäi kyllä harmittamaan, mutta ihmiset ymmärsivät sitten että siinä on jollakin pieni kömmähdys sattunut ja kyllä sitä voi oman vaimon luo siirtyä ihan rauhassa Kaikkia muitakin pikkujuttuja oli, musiikki katkoili, morsiamenryöstön taustamusiikki oli liian hiljainen ja häävalssin musiikki liian kovalla, mutta kaikesta selvittiin.
  3. Jee, ja häät vietetty! Jaan omat kokemukset Priimuksesta niitä kaipaileville. Vierasmäärä meillä oli vähän päälle 70, mikä oli kyllä juurikin sopiva tuohon tilaan missä olimme (Tuutinkisali). Enemmänkin menee, mutta meillä oli mukavan väljää ja mahtui liikkumaankin Tila oli erittäin kaunis ja sai paljon kehuja vierailta. Vielä enemmän kuitenkin kehuttiin ruokaa - ja AH, ei suotta! Olisin halunnut itsekin syödä niiiiin paljon enemmän, mutta mekko oli kyllä sitä tyyliä joka ei antanut yhtään periksi, joten täytyi jättää santsaamiset väliin Otimme heidän ehdottaman juhlamenuun sellaisenaan, ainoana muutoksena pyysimme hääkakuksi kermakakun marjoilla (mansikkaa, mustikkaa ja vadelmaa) ja kakku oli rehellisesti sanottuna jokaisen paikallaolijan paras kakkupala ikinä. Mmmm-mm. Henkilökunta oli todella osaavaa ja erittäin ystävällistä. Eivät hääsänneet ylimääräistä ja kaikki hoitu ammattitaitoisesti. En voi valittaa paikasta siis ollenkaan. Ennen kaikkea parasta Priimuksessa oli kuitenkin hinta - niin hieno paikka, hyvä palvelu, erinomainen ja hienosti esillelaitettu ruoka ja hinta oli uskomattoman alhainen. Loppulaskun tullessa pällistelimme mieheni kanssa useamman minuutin laskua ja ihmettelimme miten se voi olla niin vähän. Ja ei pidä unohtaa sijaintiakaan! Taulumäen kirkosta matka on alle viisi minuuttia ja helppo kuin mikä!
  4. Lepmaikki

    Taustamusiikkia häihin

    Pienenä perfektionistina musiikin valitseminen on ollut kyllä tuskallisen vaikeaa Mutta nyt onkin jo levyvaihtoehtoja pilvin pimein! Vaikea sanoa mikä näistä valitaan, mutta tässä vinkkinä myös muille: Frank Sinatra - Sinatra's Swingin' Session!!! And More Ella Fitzgerald - Ella for Lovers Robbie Williams - Swing When You're Winning Jamie Cullum - Twentysomething Norah Jones - Come Away With Me Susan Boyle - Someone To Watch Over Me Tällä hetkellä vahvat suosikit ovat Sinatra, Williams ja Susan Boyle (johon olen mitä luultavimmin kallistumassa!). Mutta katsotaan mitä lopulta keksitään
  5. Meille on tulossa häät Priimukselle nyt ensi marraskuussa. So far so good! Erityisesti Tuutinkisali on todella kaunis ja tunnelmallinen paikka upealla alueella (mutta vain n. 80-100hlölle - meille juuri sopiva ). Ja hinnat ei päätä todellakaan huimaa, tähän asti en ole voinut kuin ylistää kaikille ystävilleni. Äänentoisto siellä on upea ja juhlavastaava jota kävin viime viikolla tapaamassa oli erittäin mukava ja ystävällinen ja avulias ihminen. Ja matka esim. Taulumäen kirkkoon suorastaan naurettavan lyhyt Mutta täytyy palata asiaan sitten häiden jälkeen ja kertoilla kuinka meni - täällä ei kyllä liikaa puheita Priimuksesta ole.
  6. Me mentiin kihloihin nimen omaan naimisiinmenon takia, eli oikeastaan heti alettiin suunnittelemaan häitä kun kihloihin päästiin Häät on nyt marraskuussa, joten kihloissa ehditään olla 8kk ennen häitä mikä on kyllä ollut enemmänkin kuin riittävä aika häiden suunnittelulle! Mutta oon tykännyt siitä että on saanut rauhassa suunnitella eikä stressiä ole juuri näkynyt. Tässä alkaa kyllä toisaalta vähän tekeminen loppua Häitten aikaan ollaan oltu yhdessä noin vuosi Nopeasti on kulunut.
  7. Häämatkan varausmaksu ! Mutta jos häämatkajuttuja ei lasketa, niin sitten puku ♥
  8. Onpas kiva että tällainenkin keskustelu löytyi! Me lähdetään tosiaan häämatkalle sulhaseni kanssa Gran Canarialle, Puerto Ricon länsipuolella sijaitsevalle Amadores-rannalle, hotelli on aivan sen vieressä! Olen todella innostunut paikasta, koska se on turistikohteena kohtalaisen uusi eikä vielä kuulemma täysin "ryysistynyt". Ranta on kuulemma Kanariansaarten kauneimpia (ja vapaasti suomennettuna "rakastavaisten ranta", mikä sopii meille! ) ja mukavan lähellä/kaukana isoista cityistä. Jos jollakin on kuitenkin jotain lähempiä kokemuksia Amadores-rannan lähettyviltä, niin olisi kiva kuulla!
×
×
  • Create New...