Jump to content
Naimisiin.info

Noralisa

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Noralisa kaikki viestit

  1. Mulla on pieni ongelma. Oon yrittänyt kovasti suhteuttaa alkoholin määrää vierasmäärään, mutta en ole siltikään varma, onko mun mittasuhteet läheskään realistiset Elikä oon aatellut, että kun me ollaan kutsuttu 104 henkilöä, joista 18 on alaikäisiä ja yksi ainakin on ilmoittanut, ettei tule, eli 85 potentiaalista alkoholinottajaa (joista varmaan ainakin 5 ihmistä jättää otingin vähäiseksi). Ollaan siis laskettu 80 henkilön mukaan seuraavanlaisia alkoholimääriä: 18 ploa kuoharia alkumaljoiksi (laskurien mukaan pitäisi riittää) 6 ltk olutta (1,8 kpl/hlö) 6 ltk siideriä (1,8 kpl/hlö) 89 l boolia ( 7,4 annosta/hlö, kahta erilaista) Kai tuo riittänee? Kaikkihan siis eivät juo kaikkea, mutta tiedän, että kummankaan suku ei lasiin sylje, joten.. alkoholit siis määrä laittaa esille n. klo 18.00, ja juhlat jatkuvat niin pitkään kuin jatkuvat.. n. 11 annosta per juoja? Ja tuo tuksin on lopullinen juojien määrä, epäilisin että vähemmän ihmiset ottavat (paljon lapsiperheitä, jompi kumpi melko varmasti ottamatta..) Vai olenko ihan hakoteillä tuon juomisen suhteen? Tarkoitus toki, että porukka ottaisi kohtuudella, mutta mieluummin varaan liikaa kuin liian vähän.. Jääpähän itselle säilöön, jos eivät kulu
  2. Meillä melko pieni budjetti, n. 3000 euroa (varauduttu kuitenkin 4000), itse maksetaan suurin osa ja minun vanhempani maksavat kakun (n.300, ei laskettu budjettiin). Vieraita meille tulee n. 100, mutta suurin säästö kai tulee siitä, ettemme tarjoa lämmintä ruokaa vaan paljon, paljon erilaisia pikkusuolaisia, joita voimme myös itse valmistaa. Alkoholipuoli, juhlatila ja ruuat ovat silti suurin menoerä (= n. 2000 €).
  3. Meillä häät 19.8.2011, juhlitaan ja siunaus 20.8.2011. Päivämäärä siitä, että olemme alkaneet seurustella kyseisenä päivänä miltei viisi vuotta sitten..
×
×
  • Create New...