Jump to content
Naimisiin.info

signe

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän signe kaikki viestit

  1. Kyselenpä täältä kun tuolta bändi-osiosta ei apua selaamalla löytynyt. Emme siis ole nettietsintöjen avulla löytäneet bändivaihtoehtoja häihimme. Haluaisimme kuulla häissämme rock- ja pop-tyylistä musiikkia, ja muutama tanssittavakin kappale saisi olla valikoimissa. Mitä bändejä teillä on juhlissanne ollut tai tiedätte muuten?
  2. Eilen illalla syyllistyin myös hieman noloon toimintaan näin jälkikäteen ajateltuna. Avomies oli saanut omia lapsuuskuviaan vanhemmiltaan koneelle siirrettäväksi häihimme tulevaa kuvakokoelmaa varten ja skannaili niitä itsekseen koneelle. Menin sitten itsekin katselemaan miehen puuhia. Kuvat oli laitettu, ja muutamaa niistä hän oli lataamassa Facebookiin, kun olivat niin hauskoja. Sain sitten kohtauksen, ettei mitään kuvia saa näyttää ennakkoon, kun ne sitten eivät häissä ole enää kenenkään mielestä hauskoja jos ne on nähty ennakkoon. Murjotin melko pitkään tästä, ja lopputuloksena näitä kuvia ei ole Facebookissa nähtävänä... Kuvia oli 3, ja muiden kuvien joukossa ei ehkä kuitenkaan olisi haitannut, että joku on jo nähnyt muutaman niistä. Taidan vaan välillä ottaa tämän hääsuunnittelun liian vakavasi ja tarkasti.
  3. Tamara lähti reilu viikko sitten tilaukseen. En alkuun ollut yhtään suunnitellut pitsistä pukua hankkivani, mutta kun suostuin tuota sovittamaan, olin heti myyty. Meillä on häät syyskuussa ja olen vähä palelevaa sorttia, niin jonkunlainen bolero tai muu on vielä etsinnässä. Onko kellään ideoita mikä soipisi tuon pitsin kanssa?
  4. signe

    Jos ei halua kaasoa

    Itsekin olen pohtinut sitä, pyydänkö kaasoa ollenkaan. Syynä on oikeastaan se, että toimin itse "kirkkokaasona" läheisen serkkuni häissä, ja pidin siis kukkakimppua alttarilla toimituksen ajan, mutta muuta tehtävää minulla ei ollut häissä eikä järjestelyissä. Tämä oli hyvä ratkaisu, koska olin tuolloin 12-vuotias. Nyt siis ajattelin pyytää tämän saman parin tytärtä samaan toimeen kuin minulla heidän häissään oli. Tämä lapsi on häidemme aikaan 10-vuotias, eikä hän siis toimisi muuten kaasona. Minulla ei kuitenkaan ole ketään niin läheistä naispuolista ystävää, jonka voisin pyytää kaasoksi, niin tämänhetkinen ajatus on olla kokonaan ilman kaasoa. Itse olen kuitenkin ollut vain häissä, joiden juontotehtävät kaaso ja bestman ovat hoitaneet. Mieheni bestman ei kuitenkaan tahdo juontaa yksin eikä toisaalta muidenkaan kanssa. Miten olette jakaneet juontotehtävät muille henkilöille, jos kaaso ja bestman eivät juonna? Onko juontajille ollut jotenkin "ongelma", että he eivät ole saaneet samalla kaason/bestmanin tehtävää?
×
×
  • Create New...