Ruusa

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ruusa

 • Rank
  Untuvikko
 1. Tuo vaivattomuus sitä itseäkin kiehtoisi. Ja valmiita korttipohjia on aika monta mallia, niin mieleinenkin löytyy. Mä kyllä tykkään askarrella, mutta ehkä mä lähen askartelun sijaan tolle ifolor-linjalle Pitää ainakin käydä mallailemassa kuvia..
 2. Onko kukaan käyttänyt kutsuina esim. Ifolorin valmiita kuvapohjia? Onko ihan tyhmä idea? Persoonaton?
 3. Missä te Porin/Rauman seudun morsiamet käytte katsomassa pukuja? Onko Porissa muita liikkeitä kuin Juhlava? Puvunmetsästys on alkamassa ja mietin suuntaanko Tampereelle vai onko tarjontaa myös täällä lähempänä? Mistä sinä löysit pukusi?
 4. Köyliön kirkosta on matkaa joku 13 km. Eurasta ja Kiukaisista suunnilleen saman verran, Harjavallasta ehkä joku 20 km ja Kokemäeltä 15 km. Eli lähistöllä on 15 km etäisyydellä aika monta kirkkoa.
 5. Tuolta seudulta kannattaa myös miettiä Tuiskulan Seurataloa Köyliön Tuiskulassa. Se on metsäisellä paikalla kylän laitamilla ja mielestäni idyllinen paikka. Sisätilat vaaleat/sinivihertävät. Paikkaan mahtuu max. 130~150 henkeä (riippuen juhlan luonteesta onko tanssia vai ei), mutta toimii mielestäni ihan hyvin myös 50 hengellä. Kuvia ja lisätietoja löytyy www.tuiskula.info ja sieltä ylävalikosta Seuratalo. Sieltä löytyy myös hinnat ja varustuksesta tietoa. Toimii hyvin myös talvella ja ulkotulilla yms. saa viehättävän näköiseksi.
 6. Onko kukaan ollut juhlissa, joissa olisi ollut soittamassa Jari Koivisto ja Sikariporras? Semmoseen nimeen törmäsin ja jotain näytteitäkin löysin netistä, mutta miltä muuten vaikutti... E-band on kyllä tosi hyvä, mutta käsittääkseni kanssa aika kysytty. Ja olin reilu vuos sitten yksissä pikkujouluissa, joissa soitti orkesteri nimeltä Huvilupa. Se oli kanssa hyvä.
 7. Hui Ehdottomasti vaaditte korvausta ja uusintakuvaukset valokuvaajan laskuun. Eihän asiakas voi tossa tilanteessa kuin luottaa kuvaajan ammattitaitoon... ja kun tuloksen näkee vasta paljon myöhemmin. Olispa kamala tilanne.
 8. Meillä on kanssa suunnitteilla kohtuu pienet häät. Vieraita noin 40. Vihkiminen juhlapaikalla. Perinteinen morsiuspukumeininki ei oikein miellytä, mutta sielä en ole keksinyt sitä, millainen puku olisi kyseessä... Netistä olen yrittänyt katsella coctailpukuja jne. Valinnanvaraa tuntuu riittävän. Tuo musta puku näytti todella hienolta Jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä ketjua.