Jump to content
Naimisiin.info

amaliah

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

amaliah's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Haluaisin kovasti, että ei näkisi, mutta valokuvauksen takia en vielä tiedä, miten asia tulee järjestymään. Täytynee punnita tämän "taikauskoisuuden" merkitystä siihen, jos vieraat joutuvat sen takia odottelemaan vihkimisen jälkeen kuvien ottamista...
  2. Mun suosikki tällä hetkellä "Every time you touch me", en ole varma esittäjästä, Googlen mukaan voisi olla Julio Iglesias feat Dolly Parton.
  3. Meillä tulee olemaan 40-50, tosin lista elää vielä. Sukulaisia ei kutsuta juuri ollenkaan, koska ei niiden kanssa tekemisissäkään juuri olla.
  4. Haluttiin kesähäät, mieluiten loppukesälle. Tarkka päivämäärä määräytyi sen mukaan, mitä juhlapaikassa oli varaushetkellä jäljellä. Ei niinkään romanttista...
  5. amaliah

    Kuopio

    Meillä kolmen kärkeen valinnassa sijoittui Rauhalahden Kartano, Tiukanlinna ja Marjakartano Hussola. Kaikki hyvin erilaisia, mutta omalla tavallaan ihania. Kokonaiskustannukset huomioiden paikan vuokra, ruuat ja alkoholitarjoilut (jotka muutoin reilusti edullisemmassa Hussolassa olisi ravintolahinnoilla) jäivät melko samoiksi näissä kaikissa. Käytiin katsomassa näitä kolmea ja voin kyllä lämpimästi suositella jokaista! Oma valinta pysyköön toistaiseksi salassa;)
×
×
  • Create New...