Mesimarja

Aktiivijäsen
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

About Mesimarja

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mun miehen puolelta eräs henkilö sanoi joskus kihlautumisemme jälkeen äidilleni, että "Älä huoli, ei se kuitenkaan kestä!" ;D Äiti kertoi tuon minulle vasta monta vuotta kyseisen tapahtuman jälkeen, nauroimme sille sitten yhdessä. Tekisi mieli kuitata kyseiselle henkilölle jotain, mutta taidanpa jättää tekemättä. Kun kerroimme olevamme menossa naimisiin, jotkut ihmiset olivat todella törkeitä, siis sanoivat suoraan, että eivät halua meidän menevän naimisiin. Olihan se ikävää, mutta jos joku ihminen käyttäytyy niin tökerösti, ei hänen mielipiteilleen kannata antaa mitään arvoa.
 2. En muista, olenko vastannut tähän, enkä jaksa nyt selata koko ketjua lävitse, joten vastaan joka tapauksessa. Ei kaduta pätkääkään! Päivä oli joka sentin arvoinen. Sen sijaan varmaan kaduttaisi, jos olisimme luopuneet joistakin asioista niiden hinnan vuoksi. Päivästä saatujen muistojen arvoa ei voida mitata rahassa, joten sen suhteen ei todellakaan olisi kannattanut säästellä.
 3. Viittaatko tällä siihen, että ainoastaan heteromiehet ja lesbonaiset voivat pettää polttareissaan? Minäkään en usko, että polttareissa pettäminen on sen yleisempää kuin muutenkaan. Jos on valmis pettämään polttareissaan, on valmis pettämään muutenkin.
 4. Mä en oikein ymmärrä, mikä tässä on se ongelma. Munkin pikkusisko edustaa tuollaista tyyliä, mutta ei mua olisi todellakaan haitannut, vaikka hän olisi ilmestynyt juhlaamme koko komeudessaan kera punaisten piilolinssien ja miljoonien lävistysten. Tärkeintä oli, että sisko halusi osallistua juhlaamme ja halusi laittautua sinne omalla tavallaan. Mutta jos asia sinua tosiaan vaivaa, kannattaa sopia siskojen kanssa, miten he pukeutuvat ja laittautuvat juhlaanne. Keskustelun lähtökohtana ei kylläkään kannata olla sellainen "kun en halua että näytätte hirveältä mun häissä" -asenne.
 5. Parisuhdepalstalla on tällainen ketju: Omat vai yhteiset rahat?
 6. Meillä oli juuri tuollainen "amerikkalaistyylinen" sisääntulo, mutta mun mielestä se oli siinä tilanteessa ihan luonteva. Eli toinen bestman pyysi vieraat seisomaan vastaanottamaan rouva X:n ja herra Y:n. Lisäksi allekirjoitimme kiitoskortit molemmat koko nimillämme (siis etunimi ja sukunimi, ei sentään kaikkia etunimiä ). Meillä kävi jokin aika sitten kaupassa niin, että meillä oli kyseiseen kauppaan joku bonusseteli. Seteli oli minun nimelläni, koska meillä on rinnakkaisbonuskortit ja minulla on se pääkortti. Olimme molemmat siinä kassalla ja mies maksoi ostokset käyttäen myös bonussetelin. Kassahenkilö ihmetteli oikein ääneen, että "Miten tämä voi hyväksyä tämän setelin, kun sulla on kortissa ihan eri nimi?" : Kyseinen henkilö ei ole ilmeisesti oikein sisäistänyt, että yhdessä taloudessa tosiaan voi asua henkilöitä, joilla on eri sukunimi ja myös tällaisilla ihmisillä voi olla yhteisiä bonustilejä.
 7. Menin naimisiin maistraatissa, ei ollut minkäänlaisia kukkia. Eikä olisi ollut, vaikka olisin mennyt kirkossa tai jossain muualla. Mä en vaan välitä kukista, joten olisi ollut ihan turha maksaa niistä.
 8. Siis Athamen kastaminen viinipikariin? Sehän on Suuren riitin muoto, joka symboloi muun muassa Jumalan ja Jumalattaren yhdistymistä. Wiccassa yleinen rituaali, ainakin symbolisessa muodossaan.
 9. Kysytäänköhän tässä nyt pelkän kuvauksen vai sekä kuvauksen että teetettyjen kuvien hintaa? Itse ymmärsin, että kyse oli ensimmäisestä, mutta jotkut ovat ilmeisesti vastanneet jälkimmäisen mukaan. Meillä potrettikuvat otti Studio Brahe. Otimme kaksi vedossarjaa kuvia, ensimmäisen hinta oli 80€ (tämän vuoden hinnoittelun mukaan 100€) ja toisen 50€. Kaikkiaan kuvauksen hinnaksi tuli n. 400€, joka sisälsi siis kuvauksen sekä 15 kpl kuvasuurennoksia eri kuvista ja yhdestä kuvasta teetetyn kehystetyn kangaspintalaminoidun taulun.
 10. Maama: ;D Mä mietin, että mitenköhän tuon logiikan mukaan, jos pitää sormuksia kotona, mutta ottaa ne pois ulos lähtiessään? Esittääkö silloin puolison edessä, että kaikki on ok, mutta oikeasti onkin sitten törkeä petturi, joka heittäytyy sinkuksi heti ovesta ulos astuttuaan?
 11. Myös minä teetin ihanan pellavapukuni Morsiusgalleriassa. Teettäminen alkoi sillä, että 15.7. menin käymään Morsiusgalleriassa, jossa sain ensin sovittaa erilaisia pukumalleja. Minun tarvitsi sovittaa vain yhtä, ja se sopi minulle täydellisesti: Ongelmana sovittamisessa oli se, että sovituskappaleet olivat näin pienikokoiselle naiselle ihan valtavan kokoisia! Sovitusmallia jouduttiin siis kursimaan nuppineuloilla kasaan aika lailla, ennen kuin näin, miten se istuu päälläni. Onneksi ei siis tarvinnut sovittaa kuin yhtä pukua. Kun olin valinnut puvun mallin (ja sen, minkä kokoinen vannehame sinne alle tulee), kirjattiin ylös siihen pyytämäni muutokset ja minusta otettiin mitat. Kun puvun malli ja mitat oli valittu, vuorossa oli koko prosessin kaikkein hankalin osuus: kankaiden, lankojen ja kirjailujen valitseminen. Sain selattavakseni kansioita, joissa oli ihan käsittämätön määrä erilaisia vaihtoehtoja. Olin päättänyt haluavani valko-vihreän puvun, joten se onneksi helpotti jo hieman ratkaisujen tekemistä. En vain ollut käsittänyt, että valkoisella ja vihreällä on niin hirveästi erilaisia sävyjä... Onneksi minulla oli mukanani mieheni, kaasoni ja äitini, jotka auttoivat minua valinnoissa. Aloitin kirjailujen päättämisestä. Olin jo aiemmin ihaillut tämän Lyyra-mallin kirjailuja: Halusin myös omaan pukuuni tuota murattikuviota. Sitä päätettiin kirjailla hihoihin samaan tapaan kuin tuossa mallissa, sekä lisäksi vyöhön niin, että murattikirjailu kiersi sen ympäri. Vyöhön päätettiin kirjailla myös eteen sydäntä muistuttava erillinen lehtikirjailu. Kirjailujen jälkeen valitsimme puvun kankaat sekä kirjailussa käytettävän langan. Kun kaikki valinnat oli tehty, sain ensimmäisen hinta-arvion puvusta ja allekirjoitin sopimuksen puvun teettämisestä. Morsiusgallerian sopimukseen kuuluu, että päätös puvun ostamisesta täytyy tehdä vasta sitten, kun saa valmiin puvun sovitettavakseen. En siis sitoutunut ostamaan pukua tai maksamaan mitään vielä tässä vaiheessa. Puvun arvioitu toimitusaika oli kolme kuukautta. Tämän ajan loppupuolella minulle soitettiin, ja sain varata itselleni sovitusajan. Pääsin sovittamaan pukua 25.10. Tällöin pukuun täytyi tehdä vielä joitakin pieniä korjauksia (nämä korjaukset maksoivat erikseen) ja lisäyksiä. Tein kuitenkin ostopäätöksen jo tässä vaiheessa, ja myös maksoin puvun. Viimeisissä korjauksissa meni pari-kolme viikkoa, ja täysin valmista pukua pääsin sovittamaan 18.11. Tällöin sain puvun myös mukaani, ja vein sen äitini luokse odottamaan maaliskuista hääjuhlaamme. Ja tällainen siitä sitten tuli: Koko puku Etuosan nyöritys Vyön kirjailut Puvun hihaa Pukuni on ah-ihana-täydellinen, juuri minun näköiseni! Se oli täydellinen osa täydellistä hääpäiväämme, ja ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen! En luopuisi siitä mistään hinnasta! Suosittelen lämpimästi Morsiusgalleriaa ja puvun teettämistä siellä!
 12. Mulle oli todella tärkeää, että polttareihini tulee vain sellaisia henkilöitä, jotka saivat kutsun myös häihin. Muu olisi ollut mielestäni vähän tökeröä. Itsekin vähän ihmettelisin, jos minut kutsuttaisiin polttareihin, mutta ei häihin, mutta osallistuisin toki silti ja ihan yhtä lailla iloitsisin kyseisen pariskunnan puolesta. Joku täällä kirjoitti aikaisemmin, että miehille tämä on eri juttu. Meillä kuitenkin bestmanit olivat ehdottomasti sitä mieltä, että polttareihin ei voida kutsua ketään, jota ei kutsuta myös häihin (suunnittelimme mieheni polttareita siis häneltä salassa bestmanien kanssa).
 13. Tässäpä meidän aikataulu. Missään vaiheessa ei tullut kiire, vaan kaikki meni aivan nappiin! Klo 7- Herätys, aamiainen ja kaunistautuminen Klo 10 Kaaso meille Klo 11 Lähtö valokuvaukseen kaason kyydissä Klo 11.30-12.30 Valokuvaus Klo 12.30 Check-in ja kamojen vienti hotelliin, takaisin kotiin ja vähän syötävää Klo 13 Bestmanit puolisoineen meille Klo 14 Lähdetään etukäteen tilatulla tilataksilla juhlapaikalle Klo 16 Hääjuhla alkaa (alkoi n. klo 16.15), hääparin onnittelu ja onnittelumaljat, hääpari käy tervehtimässä kaikkia vieraita Klo 17-18.30 Ruokailu Klo 18.30-20 Ohjelmaa: häävisa, itkupolska, sulhasenryöstö, häävalssi ja vierasvalssi Klo 20-21 Kahvitus ja puheet Klo 21 Baari auki ja rokki soimaan Klo 22 Hääparin (ja avustajien) poistuminen limusiinilla Klo 23 Käynti hotellilla ja vaatteiden vaihto Klo 00-02 Jatkot Klo 02 Hääyötä viettämään
 14. Laitan nyt vielä kuvan tuosta meidän koristeesta in action nyt, kun juhlat on juhlittu. Tuo Shrek ja Fiona -koriste on ihana! ;D
 15. Heviä meilläkin pääosin kuunnellaan, tosin häämusiikit olivat sitten vähän sekalaisempaa seurakuntaa. Tässä meidän soittolistaa, josko siitä olisi jotain hyötyä. Me viihdyimme, eikä kukaan saanut sydänkohtausta. ;D I Odotusmusiikki Nämä soivat, kun vieraat saapuvat ja odottavat hääparia. Corpse Bride Soundtrack 0:19:01 Main titles Victor’s piano solo Moon Dance Victoria’s escape The piano duet Victoria’s wedding Victor’s wedding The finale End credits part 1 Lord of the rings soundtrack 1:32:29 Lothórien The passing of the elves Bag end Very old friends Flaming red hair Concerning hobbits The council of Elrond Many meetings The king of the golden hall Evenstar The leave taking The forbidden pool Breath of life Samwais the brave A storm is coming Hope and memory Minas Tirith The White Tree Anduril Cirith Ungol Twilight and Shadow The Grey Havens The Return of the King May it be II Ruokailumusiikki Apocalyptica 1:29:31 Quutamo Distraction Bittersweet Misconstruction Farewell Ruska Deathzone Faraway Somewhere around nothing Resurrection Heat Epilogue (Relief) Path Romance In Memoriam Beyond time Hope Kaamos Coma Until it sleeps III Kahvitusmusiikki 1:15:39 Guns ‘n’ Roses: November rain Uriah Heep: Lady in black Metallica: Nothing else matters Nick Cave & Kylie Minogue: Where the wild roses grow Leonard Cohen: I’m your man Leonard Cohen: Ain’t no cure for love Leonard Cohen: Dance me to the end of love The Drifters: Save the last dance for me Frank Sinatra & Count Basie: Fly me to the moon Julie London: Cry me a river Kerkko Koskinen: Vie minut takaisin sinne YUP: Puutarhurin laulu Tehosekoitin: Kaukaisimmalle rannalle Savage Garden: To the moon and back Savage Garden: Carry on dancing Nightwish: Walking in the air Nightwish: Sleeping sun IV Biletysmusiikit 1:36:20 M. A. Numminen: Yes sir, olen boogie Tehosekoitin: C’mon baby yeah Guns ’n’ roses: Paradise city Kiss: I was made for loving you Jimi Henrix: Purple haze Uriah Heep: Easy livin’ Alice Cooper: Poison Teräsbetoni: Taivas lyö tulta Lordi: Would you love a monsterman Army of Lovers: Israelism Frederik: Volga Teräsbetoni: Vaadimme metallia Manowar: The gods made heavy metal Neljä baritonia: Pop-musiikkia Zen Café: Todella kaunis Maija Vilkkumaa: Auringonpimennys Gary Moore: Over the hills and far away Hanoi Rocks: A day late, a dollar short Ismo Alanko: Totuus vai tequila M. A. Numminen: Yes sir, jag är boogie HIM: Wicked game Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus: Viimeinen päivä taivaan? Nightwish: Phantom of the Opera Remains of the day (Corpse Bride soundtrack)