kaemwa

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kaemwa

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. MaryLouise, kyllä tuosta tuli hyviä pointteja esille Ehkä yritän vaivihkaa veljeltä kysellä, mitä mieltä hän on. Veljen mielipide on mulle kyllä aika tärkeä, joten yritän ottaa sen huomioon. Onhan tässä vielä muutama viikko aikaa pohtia, ennen kuin kutsut lähetetään. Hankalia ovat nämä ihmissuhdekiemurat! Hmph!
  2. Meillä budjetti on n. 4000e, joka on aika iso raha työttömille-kohta-opiskelijoille Vieraita on tulossa vajaa 80. Mekin teemme aika paljon itse ja käytämme ystäviä hyödyksi. Bändi, dj, kuvaaja ym löytyvät lähipiiristä joten niistä ei juurikaan kustannuksia tule. Emme myöskään mene häämatkalle kuin vasta myöhemmin syksyllä ja silloinkin todennäköisesti reissaamme Suomen rajojen sisäpuolella.
  3. Meille ei ole tulossa hääleikkejä, vaan livebändi, tanssimista ja muuten rentoa yhdessäoloa. Mutta tuo vieraiden esitteleminen jonkin sortin leikin muodossa voisi ehkä toimia, koska se auttaisi rikkomaan jäätä ja olisi muutenkin mukavaa että kaikki tietäisivät sitten juhlissa suunnilleen että kuka on kuka.
  4. Tänään varmistui vihkijä Varkauden maistraatista! Jee! Meidän molempien isoimpana toiveena oli saada vihkijä juhlapaikalle ja onneksi se nyt onnistuu. Asumme Etelä-Savossa ja vihkijä saatiin Pohjois-Savosta Onneksi ei ole pitkän matkan päässä kuitenkaan.
  5. Sama juttu kuin edellisellä. En aio pitää kihla- ja vihkisormustsa samassa kädessä, vaan siirrän kihlan oikeaan käteen. Vihki on niin leveä että menee kahdesta sormuksesta. Ja kihla on niin tavanomainen että se näyttäisi pöljältä vihkisormuksen vieressä.
  6. Minullakin on kolme kaasoa. Kaksi heistä on ollut ystäviäni ala-asteelta asti ja kolmanteen olen tutustunut yläasteen jälkeen, mutta on yksi parhaista ystävistäni He muodostavat hyvän kaasotiimin. Kaikki ovat aika erilaisia niin tulee paljon erilaisia näkemyksiä ja ideoita ilmoille!
  7. Ihania kuvia! Jos häillämme jokin teema on, niin se on tuo vintage. Emme aio hirveästi koristella paikkoja, sillä juhlapaikka itsessään on jo hyvin kaunis. Mutta vaaleita ja maanläheisiä värejä luultavasti käytämme. Olen alkanut tuunaamaan isoja vanhoja lasipurkkeja, joihin laitan hieman isompia lyhtykynttilöitä. Olen liimannut niihin pitsireunuksia ja sen sellaista. Tosi kivan näköisiä! Niitä laitain sitten juhlapaikalle paljon tunnelmaa luomaan Ja hääpukuni tulee olemaan myös vintagehenkinen. Helma tulee ulottumaan ehkä polviin asti ja puvussa käytetään paljon pitsiä.
  8. Emme aio tehdä minkäänlaista lahjalistaa. Tuokoon ihmiset mitä tuovat. Toivon ja luulen että suurin osa tuo lahjan rahana, mikä on varmasti paras ratkaisu. Lahjarahat voi sitten käyttää vaikka häämatkaan tai muuhun isompaan hankintaan eikä ennestään täydet nurkat täyty turhasta tavarasta
  9. Vierasmäärä on tällä hetkellä n.70 ja luulen että siinä pysymme. Yhtään enempää emme kumpikaan halua. Mukana ovat lähimmät sukulaiset ja ystävät. Ne joiden kanssa ei niin paljon yhteydessä olla, karsittiin kylmästi pois.