miuski85

Rouva
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About miuski85

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^ Kompaan täysin! Itse ostin ko. liikkeestä itselleni unelmien hääpuvun. Myyjällä on todellakin silmää millainen puku sopii ja osasi ehdottaa juuri sellaista pukua jota lähdin etsimään. Palvelu oli kaikinpuolin todella ystävällistä. Ja liikkeessä on tosiaan käytäntö että kun sinne varaa ajan, ei liikeeseen tule samaanaikaan muita asiakkaita katselemaan pukuja. Myyjä on silloin juuri ajan varaajan käytössä. Ainakin minun aikana myyjä pyysi toista asiakasta varamaan ajan toisaalle, koska minulla oli aika varattuna silloin.
 2. Meidän häissämme saippuakuplien menekki oli kyllä hyvä. Ostin saippuakupla putkiloita 75kpl ja vieraita häissämme oli vajaa 90. Ainoastaan 5kpl saippuakuplia jäi tähteelle. Nämä ylijääneet haluan säilyttää muistona itselläni häälaatikossa. Itse olin tosi positiivisesti yllättynyt, kuinka innokkaasti vieraat ( myös miehet! ) halusivat puhaltaa saippuakuplia... Näyttää tosi ihanalta jälkikäteen valokuvissa.
 3. Täällä myös erittäin itkuherkkä ihminen ilmoittautuu! Jotenkin tässä häähommassa on niin tunteella pelissä, että kaikki itkettää. Musiikki, vaatetus ja suunnitelmat. Olen varma, että kirkko osuus menee itselläni vollottaessa. Ensi alkuun jotenkin ajatus tuntui kiusalliselta, mutta nyt näin h- hetken lähestyessä ja asiaa mietittyäni alan olla asenteella, mitä sitten. Sehän on minun ja mieheni juhla, ja silloinhan saa ja pitääkin olla tosi tunteet pelissä. Itken jos itkettää ja se siitä.
 4. Onko kellään tähän nuotteja? Meidän musiikkivastaavalle niitä tarvitsisin.
 5. Tässä pukuni, johon kuuluu vyönauha. En innostunut nauhasta lainkaan, kun jotenkin näytti hassulta vyötärölläni solmittuna. Nyt löysinkin kivan tavan, jolla vyön voisi ommella, tuohon rintojen alle. Eli vyön kanssa vai ilman vyötä? edit. Meneekö liian raskaan näköiseksi, jos harkitsisi tuohon bitsiboleroa? Haluaisin kirkkoon jotain olkapäiden peitoksi.
 6. Reilu kk häihin aikaa ja tämän morsiamen puku meni vaihtoon. Tämä hankittiin eilen, pitkällä Lillyn pitsihunnulla varustettuna. <3 edit. pukua siis vielä lyhennetään ja kavennetaan vyötäröltä
 7. ^^ ollas hyvä! Tässä vielä linkki tuotteeseen: http://www.softcare.fi/verkkokauppa/tuote/10
 8. Itse ostin _pitkän_ etsinnän jälkeen kaupasta Softcaren tekstiilisuojaa. Vaatekaupasta, josta suihkeen ostin, sanottiin että sen pitäisi sopia kankaalle kuin kankaalle. Oma pukuni on 95% polyesteriä ja 5 % sikkiä. Ja tuossa juuri tuo silkin käyttäytyminen pelotti itseäni suihkeen kanssa. Suihkeessa on erittäin voimakas haju, joten hyvin tuulettuva tila on välttämätön. Sain siitä huolimatta kamalan pääsäryn aineesta... Mitään ei puvussa näy suihkeen laiton jälkeen, joten voin omalta kohdaltani kyllä tuota ainetta suositella. Ompelijani vinkkasi suihkuttamaan vielä sisävuoren vesi+huuhteluaine seoksella, jotta saadaan sähköisyys häviämään. Pitää tuokin sitten vielä tehdä, kun hääpäivä on lähempänä.
 9. Itsekkin kävin tänään hankkimassa nuo Tahdon - postimerkit meidän kutsuihin. Ovat kyllä todella kauniit! Postivirkailija toivotteli jo kovasti onnea häiden johdosta, tuntuipa tosi kivalta ja tuli niin ihan olo!
 10. Täällä näytti olevan kivoja tuotteita edukkailla poisto hinnoilla: http://www.haakauppa...utlet-c-69.html Taidan laittaa tilauksen menemään.
 11. Tässäpä linkki omaan hallaharson värjäys kokeiluun Suosittelen kyllä käsin värjäämistä, pyykkikoneessa harso saattaa hajota ja ainakin itse pidin kyllä harsoa selvästi pidempään värjäysaineessa kuin ohjeessa luki.
 12. Itse päätin kokeilla valkaisukynää eli tätä: http://kauppa.ideapuoti.fi/hampaidenvalkaisukyn-hampaiden-valkaisu-kotona-p-50.html Nyt vajaan vko:n olen käyttänyt aamuin-illoin ja uskomattoman hyvin on tehonnut! Oon kokeillut vaikka mitä tahnoja, mutta näin hyvää tulosta en ole saanut kuin tällä kynällä. Itsellä kahvi helposti tummentaa hampaita ja nyt on ihan huippu olo, kun hammasrivi on valkoinen. Aion taatusti ennen häitä vielä ensi keväänä tehdän uuden puhdistuksen. Minä tykkäsin, eikä hinta ole paha!
 13. Kannattaa käydä Honkkarissa vielä kiviä katsomassa. Itse ostin sieltä n. 3vko sitten lasikivi purkkeja. Nämä oli kirkkaita ja toinen puoli lituskainen, hinta taisi olla jotain 2,50e/1kg/purkki. Väreinä oli kirkas, ruskea ja violetin sininen. Kysyin kaupasta mahdollisuutta saada niitä vielä lisää (nyt sain niitä 4prk), mutta kuulemma on ns. "kausituote", eikä taas vähään aikaan niitä ole lisää sinne tulossa.