/Heidi

Morsian
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About /Heidi

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 03/22/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Onpas nyt kökösti nuo kuvat, yritin inspiskuvia haeskella..
 2. Serveteillä, kaitaliinoilla ja pöytäasetelmilla saatte tuota teemaväriä kivasti tilaan. Mun mielestä nuo värit sopii hyvin, kaitaliina/organza voisi olla "pääväriä" ja nuo muut sitten tehosteita. Mites esim. valkoiset pöytäliinat niinkuin kuvassa, kaitaliina / organza / servietit / kukat / menukortit / pöytänumerot tms. mustaa ja keltaista? Musta kaitaliina olisi ehkä helpoin yhdistettynä keltaisiin servietteihin ja kukkasiin, ei tulisi niin synkkä. Henk.koht tykkään aika pelkistetyistä jutuista enkä lähtisi haalimaan mitään koristerusetteja tai tuolihuppuja. (Tästä kommentista ei ole mitään apua )
 3. Ei ole mielestäni noloa. Meillä on avioliiton siunaus ja hääjuhla ensimmäisenä hääpäivänä ja pyysimme kaason ja bestmanin !
 4. 1. Kyllä! 2. Ihan kiva idea ja voisin harkita palvelun käyttöä jos hinta olisi kohtuullinen. 3. Kakkuteline, booliastiat, sinkkiämpärit, erilaisia kynttilänjalkoja ja maljakoita, tuolinpäälliset, muut koristeet (rottinkisydämiä, koristenauhaa jne) .. 4. Oranssia ja kultaa, pirteä kokonaisuus. Vuokraisin noita isompia tarvikkeita kuten boolimaljan, kakkutelineen ja ehkä joitakin koristeita paikalle. 5. Nouto tai toimitus kumpi tahansa. Molemmissa on puolensa.
 5. Kurja tilanne! Jos kuitenkin puku tuntuu omalta ja siltä oikealta puvulta, niin eikai se hirveän huonosti voi istua? Oletko käynyt sovituksissa yksin? Saisitko mukaan kaverin katsomaan, istuuko puku todella? Voisitko etsiä samantyylisiä / samaa pukua netistä ja näyttää isällesi kuvan siitä, millainen malli puvussa ja on ja miltä se suunnilleen näyttää?
 6. Maistraatissa käväistiin virka-aikana
 7. Laitoin tännekin kuvaa, mistä näkee meidän kukkahärpäkkeet.
 8. Meillä on ongelmana lasten kutsuminen!! Lapsia olisi alustavan laskelman mukaan tulossa n. 20 ja toiveenamme olisi lapsettomat häät. Sulhasen äidillä on kuitenkin pieniä lapsia, jotka hänen on pakko ottaa häihin mukaan (alle 5v molemmat) kun ei kuulemma hoitopaikkaa löydy ja sulhanen tottakai haluaa äitinsä olevan paikalla. Pyörittelen erilaisia kauhukuvia päässäni kuinka muut lähisukulaiset loukkaantuvat, jos heidän lapsensa eivät saa kutsua mutta lapsia on kuitenkin paikalla ja kuinka nuo pienet ihmiset kirkuvat naama punaisena kirkossa / juhlapaikalla. Jos taas kaikkien lapset kutsutaan, täytyisi heille kehitellä puuhanurkkaa / valvojaa / ohjelmaa / istumapaikkoja ja pakko on laskea myös se, että lisäähän tuo määrä lapsia kustannuksiakin jo jonkun verran.. Tuntuu hieman kamalalta olla näin negatiivinen lasten suhteen, mutta emme haluaisi juhlistaa päiväämme lapsilauman keskellä.
 9. 80 - 100, lähemmäs sata jos lapsetkin kutsutaan.
 10. Myös Pronoviaksen White One -mallistosta löytyy muutama pitsipuku merenneitomallissa, jos oikein muistan.
 11. Meille tulee alustavien suunnitelmien mukaan suklaakermakku Hakasen leipomosta. Molempien suosikki
 12. Vihkimistä seuraavana päivänä lähdimme minilomalle Aulangon kylpylään. Ensi kevään siunauksen ja juhlien jälkeen varmaankin samanlainen reissu, ellemme lähde heti häämatkalle.
 13. Miehellä oli viehe ja mulla pieni kimppu maistraatissa. Nimenomaan nypläämistarkoituksessa ja tuomassa vähän enemmän juhlantuntua
 14. Budjetille ei ole vielä uhrattu ajatustakaan :S Max. 10000e häihin voi käyttää, mitä halvemmalla päästään sen parempi tietysti.