Fanni

Naikkari
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Fanni

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Myös Järvenpäästä löytyy titaania työstävä kultaseppä, Päivi Hakkarainen. Sivut löytyvät www.hopealukki.fi Oli pakko tulla mainostamaan, sillä palvelu oli todella hyvää kun kävin viemässä sormuksiani (tosin kultaisia tällä kertaa) "tuunattaviksi"
 2. La Sposan kotisivuilta löytyy vain 2007 ja 2008 mallistot. Tietääkö kukaan mistä löytyisi aikaisempien vuosien mallistot?
 3. Jonkin muun ketjun kirjoituksista ymmärsin, että Tuomiokirkossa olisi myös pieni kappeli, jossa voidaan suorittaa vihkimisiä. Pitääköhän paikkansa?
 4. Hei H-O! Vesilinna oli meille varattuna klo 15.00 eteenpäin. Tosin olivat laittaneet kiinni puolenpäivän jälkeen, että varmaan pääsee aikaisemminkin jos haluaa. Poistua piti muistaakseni puoli kaksi, johon asti ravintolalla on lupa pitää ovet auki. Koko tila, siis ravintola, terassi ja näkötorniosuus oli kokonaan vain meidän käytössä. Vieraita oli ilmoittautunut n.110, joista loppujen lopuksi oli paikalla n. 100. Ravintolaan mahtuu max 160 henk. mutta epäilen, että silloin alkaa olla jo ahdasta. Luulen, että sellainen 130 alkaa olla viihtyvyyden kannalta maksimi. Toisaalta pöytäjärjestyksen muuttamisella voi saada isonkin porukan saliin ilman ahdistusta ;D .
 5. Haluaisin hieman korjata tuota hintatietoa Vesilinna Ravintolasta: Halvin menu on 200 mk/vieras, alle 12 v lapsilta 50 mk. Hintaan sisältyy tilavuokra, alkumalja ja hääkakku. Meidän häissä, jotka siis vietettiin Vesilinnassa, oli tuo halvin menu, joka ei suuresti eroa kalleimmasta (3 menuvaihtoehtoa). Palvelu oli loistavaa, saimme tilattua kukatkin samasta paikasta (tekivät asetelmat), ja samalla hoitivat hääpöydän koristelun mielemme mukaan sekä laittoivat paikkakortit ja muut koristeet paikoilleen. Aamulla ei siis tarvinnut käydä juhlapaikalla ollenkaan. Tässä tämä "pieni" kehupuhe ;D
 6. Meille tulee virsi 241 a, tosi kaunis ja puhuttelevat sanat. Toiseksi virreksi tulee 338 "Päivä vain, ja hetki kerrallansa..."
 7. Heippa! Tuli tuosta teidän metsä -teemasta mieleen, että helmikuussa ilmestyneessä Keski-Suomalaisen hääliitteessä oli juttu sellaisista vähän "erilaisista" häistä. Siinä morsiusparilla oli sellaiset luontohenkiset puvut, myös osalla vieraista. Taisivat olla jotain roolipelaajia. Heidät vihittiin ulkona luonnonmateriaaleista väsätyllä alttarilla (mikäli oikein muistan ;D). Juhlat järjestettiin leirintäalueella, ja ne kestivät koko viikonlopun. Aika boheemia, mutta jutusta voisi saada jotain ideoita, jos vaan kys. liitteen jostain käsiisi saat (kirjasto?). Metsähenkisyydestä vielä, että Morsiusgalleriassa on aika ihania pellavasta yms. tehtyjä pukuja, jotka saattaisivat sopia teemaanne. Iloa suunnitteluun!
 8. Vanhemmat ovat kutsujina, mutta itse otamme ilmoittautumiset vastaan. Se käy hyvin niin, koska itse olen päivät kotona lukemassa. Kutsussa oli kännykkänumeromme, joten jotkut ovat ilmoittautuneet tekstiviestillä. Vanhemmat ovat kaikki epäsäännöllisesti kotona, joten homma toimii parhaiten näin
 9. Tehdään varmaan joku kiva kuvio/kuvioita Sinooperin kalvoväreillä. Sinooperistä taitaa saada jotain valmiita mallejakin avuksi. Ei oikein iske lastunauhat, tyllit yms. ja aika iso osa automatkasta mennään moottoritietä, joten kukka-asetelmistakaan ei varmaan ois paljon jäljellä
 10. Markolle kysymys! Olisikohan mahdollista sovittaa Sibeliuksen andante festivo uruille? Haluasimme sen sisääntulomusiikiksi, mutta en ole kehdannut mennä kanttorilta vielä kysymään...