Jump to content
Naimisiin.info

uski

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

uski's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. uski

    Kuopio

    Vietimme häämme Ranta-Toivalan Varapäreessä, jota voin nyt lämpimästi suositella. Vieraita häissämme oli noin 80, mikä oli mielestäni aika sopivasti tilan kokoon nähden. Ruoka oli todella hyvää samoin kakku. Tarjoilu toimi ja ympäristö oli kaunis. Useat vieraatkin kehuivat maittavaa ruokaa sekä juhlapaikkaa. Kaikkiaan en keksi paikasta mitään moitittavaa. Kuvia voin laittaa sähköpostilla, mutta paikkaan kannattaa tutustua myös vierailemalla . Paikan nettisivut löytyvät osoitteesta www.varapare.com. Ihania hääsuunniteluhetkiä kaikille tuleville morsiamille .
  2. uski

    Kuopio

    Juu, taskussa on melkein F:n tutkinto :. Ranta-Toivalan Varapäreessä juhlitaan .
  3. Nykyään on käytössä Chanelin Coco Mademoiselle, joten sitä käytän .
  4. uski

    Kuopio

    Suonejoella on Vanhamäen toimintakeskus, tosin matkaa taitaa kertyä hieman liikaa . Kyseisessä paikassa olen kerran käynyt ja muistaakseni siellä on vanhan navetan yläkertaan tehty iso sali ja majoitustilaakin löytyy. Tarkemmin en valitettavasti tiedä. Piha oli kesäaikaan kaunis; koivuja ja nurmikkoa. Kävisikö vihkimiseen?
  5. uski

    Kuopio

    Meillä on kans varapäre varattuna huhtikuulle. Voin laittaa kuvia sähköpostilla, jos joku haluaa .
  6. Kaapista löytyy Lancomen Miracle, Hugo Bossin Woman ja Ralph Laurenin Polo Sport. Miraclea suihkuttelen yleensä, mutta hääpäiväksi suunnitelmissa on Chanel...
  7. Empire-linjaa ehdotan minäkin. Olenko aivan kumma, kun mielestäni raskaana olevan naisen vatsa on kaunis, enkä ymmärrä miksi huomio pitäisi yrittää suunnata muualle? ??? t: Uski, joka ei koskaan ole ollut raskaana ;D
  8. uski

    Pikkuleipäreseptejä

    Tämä pähkinäsuklaacookie-resepti on suoraan ruokala.tv:n sivuilta. 275 g voita 365 g tummaa sokeria 2 tl suolaa 2 kpl kananmunaa 5,5 dl vehnäjauhoja 150 g pähkinärouhetta 360 g maitosuklaata rouhittuna Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta palloja ja litistä ne kekseiksi. Paista 200 asteessa n. 10-12 minuuttia. Resepti: Makujen salaisuudet / Hans Välimäki
  9. uski

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Mitäs olette mieltä kukkaideasta, jossa jokaiselle paikalle olisi kattaukseen laitettu yksi kukka erilliseen lasiin (ilman vettä) tai pöydälle lautasen viereen. Kukka voisi toimia samalla paikkakorttina, jos väkertäisi kortin kiinni varteen. Kukan voisi ottaa mukaansa tai jättää paikalleen lähtiessä. Kukaksi olen ajatellut tulppaania, kun häämme ovat keväällä. En vain oikein tiedä, miten tulppaani kestää ilman vettä... Kommentteja tulemaan kiitos .
  10. Samat sanat. Meille tulee alkumaljat ja ehkä boolia illemmalla. Juhlapaikassamme tulee todennäköisesti olemaan baari A-oikeuksilla (juhlapaikkaa ei vielä varattu), josta halukkaat voivat ostaa alkoholia omaan laskuunsa. Tai tällaiset ovat ainakin tämän hetken suunnitelmat .
  11. uski

    Vain yksi sormus

    Meille tulee molemmille uudet sormukset. Sulhasen kihla on liian iso ja omissa nakeissani yksi sormus näyttää paremmalta. Ihan järkisyistä siis.
  12. uski

    Kaason ikä

    Molemmat kaasot ovat kanssani samanikäisiä eli vuosimallia 1983 ;D.
  13. uski

    Kuopio

    Minua kiinnostaa myös tuo Marustinin mainitsema edullinen pitopalvelu. Lisätietoa kaivataan
×
×
  • Create New...