Jump to content
Naimisiin.info

Lulubride

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lulubride kaikki viestit

  1. En ylipäänsä ymmärrä minkään myymistä/kerjäämistä ja näitä näkeekin nykyään todella harvoin (onneksi). Kuten tuossa edellä sanottiin, niin taitaa olla "nuorien" polttariporukoiden juttuja. Muistan kyllä, että parikymppisenä nuo kaupustelijat nauratti kovastikin. Nykyään tunnen lähinnä myötähäpeää eikä nämä nolattavatkaan yleensä näytä sille, että niillä olis erityisen hauskaa (lopulla polttariseurueella yleensä on hauskaa, kun saa nolata kaverin, mut eikös se olis parempi, että naurettais yhdessä eikä yhdelle?). Mut tämä siis vaan minun mielipide. Mut siis itse kysymykseen, ehdoton EI: - ihan minkä tahansa myyminen / ylipäänsä vieraiden ihmisten häirintä - nolaaviin vaatteisiin pukeminen ja meinaan tässä nyt, että käsketään pukeutua johonkin makkarankuoreen (oon plussamorsian, enkä todellakaan sinut vartaloni kanssa -> en halua esitellä sitä tutuille enkä vieraille normaalistikaan, ni miks ihmeessä polttaripäivänä). Esim. teemapukeutuminen on ok. - morsiamen pakkojuottaminen Toiveissa sen sijaan: - morsiussauna - hemmottelut - yhdessäoloa jonkun mökillä/asunnossa hyvällä porukalla - jonkun uuden lajin kokeilu Tärkeintä miulle kuitenkin olis, että hyvät ystävät tulis paikalle ja pidettäis yhdessä hauskaa. Valitettavasti miulla on vähän sellanen tunne, et tuolta ei-listalta jokin elementti (ellei useampia) kuuluu asiaan.
  2. Nyt kaivattaisiin vinkkejä juhlapaikkoihin Imatralla. Erityisesti kiinnostaisi paikat, jonne saa viedä omat juomat ja sapuskat, koska tuo olisi paikka missä vois mahdollisesti säästää budjetissa. Onko kellään muuten omakohtaisia kokemuksia tuosta Lappeenrannassa sijaitsevasta Wanhasta Makasiinista? Ollaan käyty siellä useaan otteeseen syömässä ja ruoka on ollut todella maittavaa ja sisustus hivelee (miun) silmää. Paikka vaikuttaa vaan vähän hankalalle/pienelle n. 80 hengen juhliin, joihin haluttaisiin livebändikin soittamaan. No pitänee käydä siellä syömässä joku kerta ja samalla kysellä ja katsella tarkemmin .. Siis jos Imatralta ei mitään paikkaa löydy (mitä pahoin pelkään).
  3. En ole lähtenyt vielä tarkemmin erittelemään mitä mikäkin tulee maksamaan, mutta koska maksamme itse häämme laitan budjetiksi tässä vaiheessa 5000 euroa (max 80 hengen häät, vieraslistan teko on tällä hetkellä se mikä viivyttää suunnitelmien/järjestelyjen virallista aloitusta). Tuo 5000 euroa ei sisällä häämatkaa, joten todellisuudessa häiden kokonaiskustannus on 8000 euron luokkaa... Tuo häämatkaraha toivotaan tietysti saavamme ainakin osittain lahjana. Meillä kun on koti perustettu jo 10 vuotta sitten, niin ei äkkiseltään tule mieleen mitään mitä tarvitsisi . Nyt kun olen kuitenkin lueskellut näitä muiden budjetteja, niin alkaa pelko hiipiä takamukseen, että riittääkö tuo 5000 euroa kuitenkaan. Nämä olen jo laskenut n. arvio tuolla 80 hengellä: - pitopalvelu 2000 eur - juomat 500 eur - tilavuokra 300 eur - kutsut + postitus 100 eur Yht. 2900 eur Eli 2100 euroa jäisi pukeutumiseen, sormuksiin, kukkiin, meikkiin, koristeisiin, valokuvaukseen.. Jahas, tais tulla budjettiriihen paikka kotona .
  4. Meillä ei ole vielä tarkkaa päivämäärää sovittu, mutta ajatuksena olisi astella pitkin kirkon käytävää syyskuussa 2012. Väreinä ainakin tumma violetti ja hopea. Toisaalta olen miettinyt asiaa niinkin, et jos näyttää mm. kukkien osalta, ettei kauniita tuon sävyisiä ole saatavilla tai maksaa maltaita, niin joudutaan pistämään suunnitelmat uusiksi. Nämä perinteiset ruskavärit eivät kuitenkaan houkuttele (ei morsianta eikä sulhasta).
×
×
  • Create New...