mimmuh

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About mimmuh

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Kuinka aikaisin olette varanneet heinäkuisen vihmisen maistraattiin? Tiedättekö onko heillä normaalia vähemmän aikoja lomien vuoksi juuri silloin? Meillä häät heinäkuussa 2013, mutta olemme nyt miettineet käymmekö tämän maistraatti-osuuden hääjuhlaa edeltävänä perjantaina, vai jo joskus paljon aikaisemmin.
 2. Ostin juuri viikonloppuna valkoiset yksinkertaiset Högl:n korkkarit. En halunnut morsiuspukuliikkeen juhlakenkiä, vaan mieluummin yksinkertaiset korkkarit, jotka käyvät muulloinkin kuin hääpäivänä (jos nyt keksin muita asiayhteyksiä, missä valkoisia kenkiä voi käyttää, ilman että ne näyttävät hääkengiltä...). Nämä ovat nahkaiset, ja niissä ei ole mitään ylimääräisiä koristeita. Pukuni tulee olemaan melko koristeellinen pitsipuku, joten kengät saavatkin olla vastapainoksi yksinkertaiset. Kenkäkaupoissa oli nyt paljon valinnan varaa valkoisista kengistä - selvästikin kevätjuhlakenkien sesonki. Vielä pitäisi valkoiset ballerinat hankkia loppuillan bilettämistä varten, mikäli ei jaksa korkkareilla enää kävellä. http://www.hoegl.com/goto/de/catalog/categories/hochzeit?subcategory=&shoe=3-10-5503&color=
 3. Kaverin häissä kirkon portailla vain hurrattiin, ja riisin heittely tapahtui sitten juhlapaikan pihalla, kun he saapuivat paikalle. Hyvä idea, jos haluaa pitää kiinni riisin heittämisen perinteestä, mutta kirkon pihalla se ei ole sallittua. Minäkin olen miettinyt noita nauhakeppejä. Pitääpä kokeilla minkäpituisella nauhalla tuo toimisi - tuskin tarvii voimistelijoiden nauhojen pituisia.
 4. Kävin ensimmäisellä sovittelukierroksella Glamourissa ja Angelica Bridesissa. Glamour oli liikkeenä hyvin idyllinen, mutta palvelu oli niin ja näin. Sain sovittaa neljää pukua, joita vietiin pois sitä mukaa, kun olin ne sovittanut, vaikka olisin niistä pitänytkin. Kaiken lisäksi saimme kuulla pitkän ja hartaan luennon puvun (itse)ompelemisen vaaroista, koska kyselimme materiaaleista, brändeistä yms ymmärtääksemme hintaerot eri pukujen välillä. Pukujen sovittaminen jälkeen olisin ollut kiinnostunut muusta tarjonnasta, mm. kengistä, hiuskoruista, sulhasen liiveistä jne mutta meidät käytännössä ajettiin ulos ilman mitään tietoa näistä kysymistäni asioista. Luulin että sovitusaika olisi lähemmäs tunnin pituinen, mutta meillä meni noin puoli tuntia, kunnes asiakaspalvelu loppui kokonaan. Sitten Angelica Brides, joka ei liikkeenä ollut kovin viihtyisä, pukuja oli hyvin rajallinen valikoima, mutta palvelu oli hyvää, vaikkeikaan kaikkein asiantuntevinta. Myyjä olisi tarjonnut vaikka kaikki puvut sovitettavaksi. Valitettavasti hän ei selvästikään ymmärtänyt mitä olin hakemassa, eikä osannut kertoa mitkä puvuista olisivat edes suurinpiirtein minulle sopivan kokoisia. Glamourissa olisi yksi upea puku ollut, mutta taidan vielä katsella muun tarjonnan, ennenkuin palaan sinne saamani palvelun jälkeen.
 5. Iira taisi tuossa aikaisemmin kysellä isoa juhlatilaa Oulun seudulta. Ehkä isoin tila, jossa olen häitä juhlinut on Haukiputaan Martinniemessä työväentalo. Se oli talvihäissä saatu ihanan tunnelmalliseksi, vaikka muuten saattaakin vaikuttaa kolkolta urheilusalilta. En kyllä valitettavasti tiedä sinne mitään yhteystietoja. Oletteko kukaan olleet häissä Oulunsalon nuorisoseuran talolla? Kuulemma sinne mahtuisi jopa 120 hlöä, mutta aika pieneltä se juhlasali vaikuttaa. Meillä olisi tarkoitus saada noin 100 hlöä mukaan juhliin. Sali on mielestäni kauniin yksinkertainen, joka on helppo koristella mieleiseksi.
 6. Varmaan moni muukin morsian kävi tänään messuilla Pohdon osastolla kuulin että heillä on ensi lauantaina avoimet ovet. Oletteko kuulleet pitävätkö muut juhlapaikat tänä talvena/keväänä avoimia ovia? Raatin NMKYstä voin kertoa tuoreita kokemuksia, sillä kävimme siellä tutustumassa jonkin aikaa sitten. Talohan on jo jokseenkin nuhruisessa kunnossa. Keittiö ja kahvio olivat niin kuluneita, että omia vieraitani en sinne päästäisi. Astiat oli aika sekalaista sakkia. Juhlasali on kyllä ihan hieno, mutta tanssilattian kohta (eli lavan edusta) oli puhki kulunut. Siinä ei sukkasillaan tanssita, joka on ainakin meidän ystäväpiirin häissä ollut melko yleistä loppuillasta Piharemontti on kuulemma tulossa nyt keväällä. Sisäremontti on suunnitteilla, mutta aikataulusta ei vielä tietoa. Meillä häät suunnitteilla kesälle 2013, ja en usko että sisäremontti olisi tehty ennen sitä. Eli meidän osalta juhlapaikan etsintä jatkuu. Onneksi messuilta saimme tänään paljon hyviä vinkkejä