kristasy

Jäsen
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kristasy

  1. Onko joillain kokemuksia nettikaupasta nimeltä Zazabella? Heiltä pystyy tilamaan hääpuvun mittatilaustyönä, ja vieläpä todella edullisesti. Vuoden loppuut asti oli kolme erilaista pakettitarjousta, joista itse kiinnostuin siitä jonka hinta oli muistaakseni 500 euroa, ja siihen sai valkoisen mittatilaus puvun ja tiaran. Eli mielestäni todella halpa! Nyt kaipailisinkin kokemuksia kyseisestä liikeestä? Toimitusajat? Materiaalien laadut? Istuvuus? yms.. Kun lueskelin nettisivuja, niin teksteissä oli aika paljon kirjoitus virheitä, oli kirjoitettu vissiin vähän huonolla suomella, niin pisti vähän epäillyttämään.
  2. Itse myös pelkään tuota lumen puutetta. Häämme ovat kyllä vatsa maaliskuussa, että toivottavasti siihen mennessä tulee lunta. Päässäni olen suunnitellut jo hieman kattausta ja koristeita. Olen myös tehnyt koe kattauksen, josta voisin kohta laittaa kuvan tänne, niin voisitte sanoa mielipiteenne. Hääpuku on ostettu sekä minulle että miehelle ja molemmilla meillä on valkoiset puvut hopeisin koristein. Oletteko miettineet minkälainen kimppu sopisi talvihäihin? Minulla on pää ihan tyhjä ja toivoisinkin teiltä hieman ideoita. Toinen "ongelma" meillä on hääauto. Emme haluaisi mitään perinteistä uutta ja hienoa autoa, vaan jotain erikoisempaa ja talveen sopivaa. Ideoita?
  3. Tulin nyt siihen tulokseen, että taidan mennä pukua etsimään jostain tasokkaasta liikkeestä ja ennenkaikkea paikanpäältä, ettei tarvi pettyä. Kiitos kaikille, jotka jakoivat kokemuksensa.
  4. Meillä häät on maaliskuussa 2012. Erityistä teemaa ei ole, Kynttilöitä on paljon ja värit ovat valkoinen, sininen ja hopea. Pöytiin oon suunnitellu; lasiset kynttilänjalat joihin tulee valkoiset kruunukynttilät, kirkkaat laakeat maljakot, joihin laitetaan sinisellä elintarvike värillä värjäyttä vettä ja valkoiset kelluvat kynntilät, ja ehkä (jos vielä mahtuu) pienet kirkkaat mariskoolit joihin joku kukka, josta varsi on leikattu pois. Lisäksi haluaisin pöydille jäkälää, ja sitä tulee myös tarjoilupöytiin ja sitte vielä paksuja ja korkeita pöytäkynttilöitä. Hääpaikka on vanha hirsinen rakennus, joka on todella tunnelmallinen paikka. Pihalle tulee ulkotulia, jätkänkynttiöitä ja ämpärissä tehtyjä jäälyhtyjä, joihin on ennen jäädyttämistä laitettu sisälle punainen ruusu. Kirkosta kun tullaan meillekin tulee ehkä sädetikut tai sitten pienet kellot, joita vieraat heiluttavat (tästä jää myös mukava muisto vieraille mukaan). Hääkarkkeja meillä ei ole, vaan pienet kynttilät kaikille, joissa on joku ajatelma. Itse olen myös miettinyt tuota ilotulitusta, mutta mielummin haluan ehkä ne lyhdyt jotka päästetään taivaalle, eli jokainen vieras päästäisi lyhdyn taivaalle leijailemaan ja samalla toivoisi jotain. (Idea saatu ohjelmasta: Neljät häät Suomessa). Mitä mieltä ootte?