zife

Aktiivijäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About zife

 • Rank
  Juniori
 1. 34 euroa + postikulut! Suomessa tehty, kaunis, käytetty puku. Noin alhaisen hinnan takia uskalsin ostaa Huuto.netistä sovittamatta, ja kylläpä onkin juuri sopiva ja niin mieleinen Olin kyllä varautunut maksamaan n. 300 euroa, mutta eipä sitten, kun ei kerran tarvinnut. Tietysti vielä alusvaatteet ja kengät pitää ostaa, mutta ei niihinkään saa montaa kymppiä menemään.
 2. The Turtles: Happy Together
 3. Mulla ei varmaan rintaliivien osastolla tule ongelmia, mulla on A-koon rinnat jotka tuntuu juuri sopivilta hääpuvun etumukseen, joten jos vaan jotain saa estämään puvusta läpinäkymistä, niin hyvä. Mutta huolenaiheenani on peppu-reisi-osasto. Ostin hääpuvun käytettynä rohkeasti sovittamatta (oli nimittäin TODELLA!!! halpa) ja se on vähän tiukka lantiolta, mutta muuten oikein tosi ihana ja mieleinen Malliltaan se on merenneitomainen, eli se pitäisi saada laskeutumaan sileästi koko pituudeltaan - ja kyllähän se laskeutuukin, kun vähän kiskoo. Onko olemassa sellaisia makkaranmuokkaimia, joilla lantiota ja peppuseutua saisi ihan hitusen verran puristettua kasaan? Tässä on vielä onneksi aikaa tiputtaa pari kiloa joka nyt on muutenkin ollut mielessä, mutta siltä varalta, ettei niin tapahdukaan... Muutenkin mua kiinnostaisi alusvaateosastolta nämä alaosan vermeet. Sen nyt ainakin totesin peilin edessä puku päällä pyöriessä, että mustat alushousut ei käy
 4. Huh, enpä usko. Ainakin siitä tulee hirveä kiire ja stressi.
 5. Olin kerran silloisen avomieheni serkun häissä ja piti sitten mennä kimppua tavoittelemaan, kun kerran kaikki muutkin. Harmi vaan, että suhde miehen kanssa oli jo aika riekaleinen eikä mulla ollut todellakaan mitään aikomusta mennä naimisiin hänen kanssaan, saati sitten hänellä minun kanssaan... joten tuntui vähän kiusalliselta. No, onneksi en kimppua saanutkaan. Luulen, että omasta lähipiiristä ainoastaan tuttavien lapset innostuisi kimpun heitosta. Tai no eivät varmaan hekään, kun poikia ovat... tyttölapselle ehkä jotenkin saattaisi kelvata ajatus omista prinsessahäistä sitten joskus.
 6. Valosarjojahan on vaikka minkälaisia kaupoissa! Itse omistan jopa violetit sydänvalot, joten valinnanvaraa kyllä riittää etenkin joulun alla. Ymmärrän kyllä kynttiläkiellon hyvin, nehän on suurina määrinä tosi vaarallisia, jos on paljon porukkaa, lapsia ja ehkä humalaisiakin. Kuivakukat tuli minulle ekana mieleen, mutta mistähän niitä saa ja ovatko kalliita? Onnistuisiko nyt vielä kerätä tai ostaa jotain halpoja kukkia ja kuivattaa talveksi?
 7. Meillä oli täällä kummankin vanhemmat ja vielä kotona asuvat sisarukset käymässä ja tarjolla oli kakkua ja muita herkkuja. Vanhemmat tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa ja tulivat ihan älyttömän hyvin juttuun Ovat keskenään todella saman tyyppisiä ihmisiä. Kiva juttu. Meille on sadellut läjäpäin onnittelukortteja ja lahjoja sukulaisilta, jotka ovat jotain kautta kuulleet kihlauksesta. Minusta tuo on jotenkin outoa, vaikka tietysti ihan positiivinen juttuhan se on. En minä nyt kihlausta pidä mitenkään hirveän suurena juhlimisen aiheena vielä, sehän on vaan minun ja miehen keskinäinen juttu. Juhlitaan sitten häissä enemmän
 8. - Tiettyjä perinteisimpiä hääleikkejä (muuten voi kyllä leikkiä). - Prinsessamaista koristelua ja pukua huntuineen. - Kuvakokoelmaa hääparista, tietoa hääparista jossain vihkosessa tms. koska siellähän me paikan päällä ollaan katseltavina kuitenkin, ja jos joku ei tiedä perusasioita sulhasen tai morsiamen elämänkulusta, niin tuskin se häntä niin kauheasti kiinnostakaan. - Ruokiin ei katkarapuja, sieniä tai valkosipulia!!
 9. Tuoreet lehdet on varmaan hankalia, mutta onhan syksyn punaiset lehdet kauniita ihan kunnolla kokonaan kuivattuinakin. Vihreät lehdet toki menee vähän tylsän väriseksi kuivuttuaan. Kuivat lehdet säilyvät kunnossa kuukausikaupalla, eli niitä voi syksyllä kerätä talteen vaikka jätesäkillisen ja käyttää ne sitten häissä milloin tahansa. Olen itse nimittäin syksyisin kerännyt vaahteranlehtiä, kuivannut ne (uunissa miedolla lämmöllä) ja antanut niitä läpi talven lemmikkijyrsijöille rouskuteltavaksi eivätkä ne lehdet ole miksikään muuttuneet.
 10. Vastaan itsekin - Todella optimistinen, hyväntuulinen ja leikkisä ihminen, joka ei stressaa juuri mistään. - Kohtelias ja huomaavainen, "hyvin kasvatettu". Arvostaa perhettä ja läheisiä. - Asennoituu elämään niin, että kaikki mitä haluaa tehdä, on mahdollista tehdä. Se ettei osaa, ei ole mikään ongelma, sillä ainahan voi opetella. - Loistavat geenit eteenpäin annettavaksi! Komea ulkonäkö, suorat hampaat, tarkka näkö, ei allergioita On myös muussa makuuhuone-elämässä hyvin toimiva pakkaus!
 11. Vastineeksi Miksi juuri Sinä-ketjulle tällainenkin (tosin siinä ketjussa viitattiin juuri tämänkaltaiseen ketjuun, mutten sitä millään löytänyt... saa toki poistaa tämän ja vinkata minullekin, jos se ketju onkin jossain). Eli mikä on nykyisessä kumppanissa sellaista, joko ihan sellaisenaan tai verrattuna aiempiin kumppaneihin, mikä on saanut teidät varmistumaan siitä, että hänestä tulee paras mahdollinen puolisonne? Miksi haluat jakaa elämäsi juuri hänen kanssaan?
 12. Jos joku kysyisi, niin kertoisin lähinnä että millainen häiden yleistunnelman olisi tarkoitus olla. Eli että tuleeko enimmäkseen vanhoja sukulaistätejä vai onko kyseessä kaveriporukan bileet vai jotain siltä väliltä. Sitten taas jos jotain oikeasti kiinnostaa kakku, mekko ja yksityiskohdat, niin hän on varmaan niin läheinen ihminen että voisin kyllä niistä kertoakin!
 13. - Karkkibuffet - Riittävästi juotavaa - Toki myös tarpeeksi ruokaa - Paljon kavereita paikalla! - Musiikkia! Jotain ihanaa klassista vihkimisessä, hääjuhlassa sitten vaikka karaokeakin!
 14. Minä haluaisin jotenkin ohjatusti tanssia ja laulaa, koska olen TOSI ujo tekemään noita asioita julkisesti tai "oikeasti", vaikka nautin molemmista yksin kotona ollessani paljonkin Saunomista rakastan, sitä haluaisin siis myös! Hemmotteluhoidoista en niin hirveästi perusta, sen sijaan joku sporttiaktiviteetti voisi olla kivaa. Ei tarvitse olla mitään yläilmoissa liitelyä tai muuta kallista, ja ratsastus jo onkin hyvin tuttu laji. Miehelle joskus olen jostain syystä vitsaillut, että haluan ruveta tankotanssijaksi, niin sitähän olisi ainakin hauska kokeilla polttareissa. Lisäksi vähän jotain simppeliä ruokaa, ettei nälän takia mene kiukkuamiseksi, ja tarpeeksi juotavaa. Muuta en kaipaisi
 15. Hyvät kemut ja juridiset syyt riittää minustakin rakkauden lisäksi. Itse olen tosin myös sitä mieltä, että mikäli jonkun kanssa aikoo "perustaa" elämänsä ihan asuntolainaa ja lasten hankkimista myöten, niin homma on jotenkin uskottavampaa, jos ennen noita isoja asioita menee naimisiin. Vaikka ei se tietenkään oikeasti niin ole, monethan menee naimisiin vasta sitten kun kaikki muu on jo tehty! Ajattelen kuitenkin niin, että jos ihminen ei uskalla/halua solmia kanssani avioliittoa, joka ei sinänsä muuta elämäntilannetta miksikään, niin miksi hän sitten haluaisi hankkia kanssani talon tai lapsia, jotka vaikuttaa elämään paljon enemmän? Ymmärtääköhän kukaan, mitä tarkoitan...