Jump to content
Naimisiin.info

Norina

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Norina kaikki viestit

  1. Voit myös soittaa/laittaa s-postia esimerkiksi Turun tai Helsingin yliopiston italian/latinan kielen laitokselle. Siellä niitä asiantuntijoita piisaa T: italian kielen kääntäjä
  2. En haluaisi: - mitään nolaamista (kuten kortsujen myyminen torilla ampiaispuvussa, laulaminen julkisesti yms.) - mitään veteen liittyvää. (pelkään vettä ja olen suhteellisen huono uimaan. Lisäksi inhoan kylpylöitä, koska ne on niin kuppasia...) - mitään todella extremeä (karu fakta on, että en vaan uskalla hypätä lentokoneesta...) Sen sijaan haluisin: - Kokeilla jotain hauskaa "rentoa" urheilulajia tms. ( erilaiset joogatyyppiset tunnit olis kiva juttu tai esim. joku eksoottinen tanssitunti) - Rentoa yhdessäoloa (joka minuutille ei tarvitse olla tekemistä) - Joku pieni luksuselementti polttaripäivässä olis ihana ( olisin valmis osallistumaan kustannuksiin itsekin) - Juhlia! (siis KYLLÄ alkoholille, tanssille, kauniille vaatteille ja tälläytymiselle) - Että kaasot saavat toteuttaa myös omia visioitaan (minussa asuu pieni päällepäsmäri, jonka yritän pitää kurissa)
  3. Sukulaisten karsintakin aiheuttaa mulle jo vatsanväänteitä ja kaikenlaisia kauhuskenaarioita.... mutta kirsikkana kakun päällä mulla on ongelma myös erään ystäväni kanssa.... joka on ikäänkuin lakannut olemasta ystäväni. Ainakin hänen käytöksensä minua kohtaan on ollut paikkapaikoin niin tylyä, että en voisi uskoa oikean ystävän käyttäytyvän niin. Hän on lakannut iloitsemasta kaikista kivoista asioista, mitä minulle on viimeisen vuoden aikana sattunut... yhteiset kahvihetket käytämme hänen "ongelmiensa" vatvomiseen, minusta ei puhuta. Jos emme vatvo hänen lapsellisia kriisejään, keskityn kuuntelemaan hänen hehkutustaan omista asioistaan. Minun asioita ei hehkuteta. En viitsi edes yrittää iloita mistään hänen seurassaan. Näin ollen, enpä ole häistäkään vielä maininnut tylyn vastauksen pelossa. Kissa olisi kuitenkin nostettava pöydälle. Hän odottaa tottakai saavansa kutsun, koska ei varmaan ole meuhkauksensa lomassa edes tajunnut miten älyttömän itsekkäästi ja tylysti hän on minua kohtaan käyttäytynyt. Tilanne on se, että kaasoni (tosi ystäviä molemmat) ja puolisoni ovat sitä mieltä, että kyseistä hapannaamaa ei jaksa kukaan juhlissa katsoa. Itse odotan yhä sormet ristissä jotakin "ihmeparantumista"...että hän muuttuisi sellaiseksi kun oli ennen. Mitä mä teen??? Onko jollakulla muulla vastaavia, kateuden riivaamia, ystäviä vieraslistalla? Anyone??
  4. Apua...mä niin kauhulla odotan, että millainen rumba siitä tulee kun laitamme maailmaille kutsut elokuisiin häihimme Tämä ketjun tarinat osoittavat, että mitä selkeimmänkin kutsun voi näköjään tulkita väärin ja että sukulaiset voivat todellakin heittäytyä lapsellisiksi urpoiksi olivat he minkä ikäisiä tahansa... Meillä on ollut sukujuhlissa ÄRSYTTÄVÄNÄ tapana kutsua aina KAIKKI paikalle ihan vaan velvollisuuden tunteesta. Sama vika miehen suvussa. Minä meinaan nyt olla se suvun eka k*sipää, joka ei kutsu jokaista omituista serkkua, valivali tätiä, kehuskelevaa setää ja juopottelevaa enoa paikalle ihan vain siksi, että muutkin on kutsunut. Meillä on tulossa melko pienet (n.60 hengen häät) ja tuo lukema saadaan helposti täyteen omista perheistämme ja ystävistä. Kaikausempien sukulaisten kohdalla joudumme valitettavasti olemaan hyvin selektiivisiä. Toisin sanoen: kutsumme ne, joista oikeasti pidemme, eli he, jotka myös oikeasti pitävät meistä. Ne kaikkein ärsyttävimmät ja/tai etäisimmältä tuntuvat sukulaiset jätämme kylmästi kutsumatta. Sanomistahan siitä tulee. Ja pelkään, että äitini ja puolisoni äiti saavat kontolleen kaikki hämmästelevät puhelut, vaikka ilmoittautumiset otamme vastaan ihan itse. Kunhan nyt vaan kukaan ei tulkitse kutsuja väärin!! Aiomme osoittaa ne hyvin selkeästi kutsun saajalle tyylin: Matti & Maija Meikäläinen, tai esim. jos kotona asuu vielä lapsi, niin sitten Matti, Maija & Marjut Meikäläinen.
  5. Ihanaa, että tänne on laitettu näinkin yksityiskohtaista tietoa vihkimisen etenemisestä ja erilaisista vaihtoehdoista sen toteutukseen Kiitos!! Me menemme naimisiin elokuussa 2012 ja tarkoituksemme oli toteuttaa vihkiminen meren rannalla juhlapaikan edustalla. Tämä tietty jos sää sallii Jos sataa kuin aisaa niin vihkiminen on tehtävä juhlapaikan tiloissa. Olemme ensimmäiset suvussamme, jotka sanovat 'tahdon' siviilisti ja uskon osan sukulaisista suhtautuvan ajatukseen hieman nuivasti...tai ainakin epäillen. Onkin ollut ihana huomata tältä palstalta, että ei siviilivihkimisen tarvitse olla tylsä, epäromanttinen ja lyhyt - vaan päinvastoin!! Sainkin täältä jo hurjasti inspiraatiota vihkikaavaan ja itse vihkimiseen, mutta haluaisinkin kysyä, että kuinka olette toteuttaneet 'pois marssin' ja kaikki krumeluurit sen jälkeen? Eli jos meillä vieraat asettuu jotenkin kahdeksi joukkioksi vihkipöydän vasemmalla ja oikealla puolelle, voimme kävellä vieraiden välistä pois samalla kun he puhaltelevat kuplia ja heittävät riisiä. Mutta mitä sitten? Onko ideoita mitä tämän jälkeen tapahtuu? Meillä ei tule hääautoa, koska rannalta on matkaa juhlapaikkaan 20 metriä. Joten emme voi 'kadota' minnekään mieheni kanssa. Toisaalta olisi kiva varastaa yhteinen hetki meille (n.10-15min)..mutta minne oikeen pujahdamme? Ehkä juhlapaikkaan sisälle hetkeksi rauhoittumaan ja sitten kun tulemme ulos, voisimme kilistää lasit ja hoitaa onnittelut, jonka jälkeen vieraatkin voisivat käydä sisään... Toinen vaihtoehto olisi vain jäädä suoraan ulos onniteltaviksi ja kuunnella aplodit ja koittaa henkisesti rauhoittua xD Sen jälkeen olisi luontevaa antaa valokuvaajan ottaa muutama ryhmäkuva ja sitten vain siirtyä kartanoon juhlimaan... En osaa millään päättää kuinka asian hoitaisi. Vinkit olisivat kullan arvoisia!!!
  6. Norina

    Häätanssi / häähidas

    Musta toi Lykke li:n biisin sanat on ihan sopivat häätanssiksi En usko, että kukaan lähtisi tulkitsemaan siitä mitään 'kummallisuuksia'. Mulla on hirmu ongelma tuon häätanssin kanssa. Monet sellaiset slovarit, joista miehen kanssa tykkäämme ovat lyrikseiltään mun mielestä täysin epäsopivia häätanssiksi. Yks meidän ehdottomia suosikkeja on Adam Lambertin esittämänä alkuperäinen Tears of fearin biisi: Mad world. Mutta siinä on aivan kauhean surulliset sanat! :/ Tässä linkki kyseiseen biisiin: http://www.youtube.com/watch?v=ZxGd0g-wpXA Musta kaikki oikeat rakkausballadit on vaan niin imeliä ja jotenkin klicheisiä, että en voi kuvitella niitä meidän häihin :S Mä kattelin jotain jenkkilistoja ja niissä oli aika kovassa suosiossa One Republicin Apologize, mikä ei kyllä sanoitukseltaan ole mikään 'rakkauslaulu, vaikka muuten aivan upea biisi. Onko niillä sanoilla sitten väliä? Meuhkaanko asiasta turhaan... pitäisikö biisin olla vain hääparille tärkeä sanoista huolimatta, vai??? Help!
  7. Norina

    Kutsukorttien kustannukset

    Itse tilasin kutsukortit ja save the date kortit Vista Printiltä. Luovuin ajatuksesta askarrella kortit, koska olen siinä hommassa sairaan huono!! Tilasin kutsukortit hieman suuremmassa koossa (A5 kirjekuoreen sopiva, mut normaaliin kirjekuoreen hiukan iso) ja yksipuolisena. Se sopi meidän kortin tyyliin hyvin, koska kortti näyttää ikäänkuin 'taululta' Suunnittelin kutsut itse oman valokuvan pohjalle ja niistä tuli mielestäni todella tyylikkäät. Vista Printin jälki oli todella hyvää! Save the Date kortit suunnittelin myös itse oman valokuvan pohjalle. Painatusjälki oli niissäkin erinomainen ja jopa photarilla säätämäni 'efektit' näkyvät hyvin! Molempiin kortteihin sai basic valkoiset kirjekuoret sopivassa koossa ILMAISEKSI ja toimistus oli myös ilmainen (hyödynsin tarkoituksella kyseisen kampanjan). Kutsukortteja tilasin 40kpl ja STD-kortteja 10. Hintaa tuli yhteensä 56€. Ja kivointa on se, että molemmat kortit ovat täysin itse suunniteltuja
×
×
  • Create New...