Jump to content
Naimisiin.info

trsn

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

trsn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. trsn

    Sotilashäät

    Niin vähän ajattelinkin, että kai se istuminen jonkun säännön vastasta on. Ja onhan se komeempaa/arvokkaampaakin kun ne seisoo koko ajan. Täytyy nyt keskustella miehen kans tuleeko koko kujaa kirkkoon ollenkaan, koska mun mielestä näkyvyyseste oli iiiiso miinus vaikken ees tuntenu hääparia. Yks sotilaista kyllä joutukin istahtaan hetkeks kun alko heikottaan
  2. trsn

    Sotilashäät

    Meijän sotilashäät (liiton siunaaminen) on myös ens kesänä. Perinteistä on ajateltu ottaa mukaan upseerikuja kirkossa, miekkakuja, hääparin malja, miekan poltto ja kakun leikkuu. Morsiammen ryöstöö en halua, ihan siks että siinähän menis tunti omista häistä ihan ohi jossain odotellessa, ja enpä oo paljon ollu tekemisissä miehen työkavereitten kans niin pelkään, että juttu loppuis vartin jälkeen. Eikä toi mies mikään erityinen esiintyjäkään oo eli sais tuskin morsiantansa enää takas Mitäs mieltä ootte tosta upseerikujasta kirkossa, onko täysin etikettien vastasta, että sotilaat olis kujana vaan kirkkoon mennessä ja sieltä poistuttaessa, mutta istuisivat siunaamisen ajan penkkien päissä. Niitten takaa kun ei vieraat meinaa nähdä mitään :s itseltä meni juuri yksissä häissä kauniilta kuulostanut seremonia aivan ohi kun en kurkkimallakaan nähnyt alttarille.. Tän hetken tietojen mukaan sotilasvieraita tulee kahdeksan eli neljä käytävän molemmille puolille. Ja vinkkinä kaikille ketkä polttelee miekkoja, että käskee miesten valella sen miekan jollain varmasti syttyvällä vasta juuri ennen yleisön eteen tuloa. Näissä äskeisissä häissä miekkaa sytyteltiin kymmenisen minuuttia ja siltikin aikaan saatiin vain pieni pilkahdus. Enkä oikein usko sulhasen synnittömyyteenkään Vieraat muistavat ehkä paremmin kunnolla palavan miekan kuin ei-mikään tuijottelun..
  3. Opiskelijabudjettiin sopivaa huomenlahjaa oon miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että ostan vanhanaikasen kahvipannun kun mies on pannukahvin ystävä. Tuon nykyisen pannun kannesta muoviosa suli joskus vanhoina villeinä aikoina kun kahvinkeitto pääsi unohtumaan Lisäksi ostan uudet hepenet ja annan aamupalaksi sulhon pitkään toivoman sylitanssin. Pitäisi olla mieluinen lahja!
  4. Onko kellään tietoa mistä saisi viikonlopuksi vuokrattua Ladan? Häät on ensi kesänä. Mies tahtoisi jonkun ison ja miehekkään Hummerin, mutta budjettiin sopis paremmin joku Lada-pahanen omakin Avensis on kyllä siisti, mutta ei vain nappaa omalla autolla huristella.
×
×
  • Create New...