Jump to content
Naimisiin.info

Helatorstain morsian

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Helatorstain morsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Helatorstain morsian

    Teemana joulu

    Hei, löysimme sulhaseni kanssa ihanan häätilan, mutta siellä on kieltona se, ettei saa olla kynttilöitä... Minä kun olin haaveillut valtavasta kynttilämerestä! Jouluna on häät, ja silloin on pilkkosen pimeää. Tilassa ei ole edes kunnon ikkunoita, joista tulisi edes teoreettista valoa... Miten saan tilan kauniiksi ja tunnelmalliseksi? Ideoita? entä koristelu näin keskellä talvea?
  2. Me ei olla vielä päätetty, SIKSI KYSYN NEUVOA, mitä suosittelette? Meillä on siis häät jouluna, joulukuun puolivälin seutuvilla, ei mitään takeita onko lunta, ja milloin se aurinko laskeekaan...onko pimeää, sataako vettä, räntää, hiiriä? Kuvaajiksi pyytätään kahta ystäväämme...kuvat voivat siis olla mitä vain...jos ottaa paljon saanee edes joitain hyviä... Haluaisin, että oltaisiin jo naimisissä kuvissa, mutta en tiedä onko reilua laittaa vieraat odottamaan...etenkin kun juhlapaikka on jo kilometrin päässä kirkosta. JA onko kirkon jälkeen pimeää... VOIH, kokemuksia neuvoja?
  3. Pyysin siskoani kaasoksi, ja hän oli aivan otettu. Kävimme sovittamassa mekkoja, ja muuta, ja hän rupesi heti kyselemään minkälaisen mekon ostan hänelle. Ja halusi sen olevan mahdollisimman näyttävä, hän haluaa olla juhlien seksikkäin misukka! Mietin onkohan hän liian lapsellinen kaason tehtäviin... Mitä mieltä olette, millainen on hyvä kaason asu? Jokin vaatimaton, morsiammen linjaa noudattava vai "seksipommi"? Entä minkä värinen se on?
×
×
  • Create New...