Jump to content
Naimisiin.info

*Lila*

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

*Lila*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. *Lila*

    Kutsukortteja

    Hei, mä tykkään kanssa kovasti teidän kortista Meille tulee teemaväriksi myös mm. tuollainen veden/jäänsininen. Kuinka olette tehneet "rusetin" korttiin? ja mistä olet hankkinut satiininauhaa? Itse tilasin näytepalan kangastorilta ja olin siihen aika tyytyväinen. Vielä pitäisi vertailla muissakin paikoissa onko paljon sävyissä eroa. Tarkkaa touhua
  2. *Lila*

    Talviaiheinen kutsukortti

    Kiitos kovasti avusta! Sieltä löytyi unelmieni kutsukortti.
  3. Hei kaikki talvimorsiammet! Millaisia talviaiheisia kutsukortteja olette väsänneet? En ole oikeen mistään löytänyt hyviä esimerkkejä. Onko teillä kuvia korteistanne? Muutenkin olen löytänyt erittäin vähän aiheita talvihäihin liittyen. Saisiko joltain vinkkejä?
  4. *Lila*

    Koekattaus

    Jemppa: Oi, mistä olette löytäneet tuollaisia pulloja ja etikettejä? Ihana ja hyvä idea samalla paikkakortille
  5. *Lila*

    Talvihäiden teema

    Hei kaikille, ajattelin laittaa tämän viestini vielä tänne, jos täältä saisin paremmin apua ja mielipiteitä Meillä tosiaan vietetään häitä 2013 tammikuussa, heti ensimmäisenä viikon loppuna. Olemme suunnitelleet häihimme teemaksi säihkettä ja räiskettä eli kirkosta tullessamme juhlavieraat sytyttävät tähtisädetikut riisin sijaan ja illan pääohjelma numerona olisi ammattilaisten ampuma puutarha ilotulitusshow. Kysymys kuuluukin, mitä olette mieltä ideasta ja erityisesti ajankohdasta? Olen ruvennut miettimään, että kyllästyttääköhän ihmisiä uuden vuoden jälkeen nähdä lisää ilotulituksia kun ajankohta on niinkin lähellä toisiaan kun samalla viikolla. Menevätköhän rahat ns. hukkaan. Meille tulee pienet häät (alle 50 hlö) ja ihan omannäköiset. Ei perinteistä häävalssia, eikä leikkejä ja siksi olisikin kiva jos teemana olisi joku erikoisuus. Tuleeko teille mieleen mitään muuta erikoista talviaiheista teemaa? Suunnittelut ovat vielä ihan alku vaiheessa ja täältä onkin kiva lueskella hyviä ideoita esim. hääpaikan koristeluun yms.
  6. *Lila*

    Ilotulitus

    Hei kaikille, meillä vietetään häitä 2013 tammikuussa, heti ensimmäisenä viikon loppuna. Olemme suunnitelleet häihimme teemaksi säihkettä ja räiskettä eli kirkosta tullessamme juhlavieraat sytyttävät tähtisädetikut riisin sijaan ja illan pääohjelma numerona olisi ammattilaisten ampuma puutarha ilotulitusshow. Kysymys kuuluukin, mitä olette mieltä ideasta ja erityisesti ajankohdasta? Olen ruvennut miettimään, että kyllästyttääköhän ihmisiä uuden vuoden jälkeen nähdä lisää ilotulituksia kun ajankohta on niinkin lähellä toisiaan kun samalla viikolla. Menevätköhän rahat ns. hukkaan. Meille tulee pienet häät (alle 50 hlö) ja ihan omannäköiset. Ei perinteistä häävalssia, eikä leikkejä ja siksi olisikin kiva jos teemana olisi joku erikoisuus. Tuleeko teille mieleen mitään muuta talviaiheista teemaa? En millään keksisi muuta..
×
×
  • Create New...