Jump to content
Naimisiin.info

Meerin

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Meerin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meerin

    Bridezillas-verkkokauppa

    Kauhulla luin postauksia. Harmi että tämmösiä "yrittäjiä" on, huijareita taitavat olla. Poliisille vain suoraan rikosilmoitus, petoksen tunnusmerkit täyttyvät varsinkin jos maksu on suoritettu etukäteen. Miten lie tuo yritys on näinkin kauan pysynyt pystyssä? Outoa! Yrittäkää nyt kertoa ihmisille että kiertävät kaukaa tuon kaupan! Toivottavasti saatte rahanne takaisin, mielipahaa ei voi korvata mutta leuka pystyyn vaan ja kohti uusia tuulia!
  2. Mulla samantyylisiä kokemuksia kuin ekalla kirjoittajalla. V. 2000 kesäkuussa silloinen suhteellisen hyvä ystäväni oli menossa naimisiin. Hän ekaksi pyysi erästä toista kaasokseen mutta kun häntä ei kiinnostanut koko homma eikä tehnyt mitään häiden eteen niin sitten minua kysyttiin toisena vaihtoehtona. Tyhmyyksissäni suostuin mutta onhan tuollaisesta vaikea kieltäytyä ilman mitään pätevää syytä. Häiden järjestely aloitettiin tohinalla ja suurinpiirtein kaikki koristeet, kutsut, karkkirasiat, hääriisit yms jäivät pitkälti mun kontolleni. Tein silloin ilta/yövuoroa baarissa joten päivät nukuin ja yöt töissä joten yöt meni pitkälti askarrellen että ehdin hommat tehdä. Kaikki saatiin valmiiksi hyvissä ajoin, hääpaikka käytiin koristelemassa hääaamuna ja kaikki meni hyvin siihen saakka kun morsian häippäsi kesken tehtävien kun ei enää jaksanut. Itse sain teettää itselleni omilla rahoillani puvun, itse sain kustantaa meikkini sekä kampauksen. Rahaa tuohon kaikkeen meni liikaa. Jouduin jopa riisipussien kankaat maksamaan omasta pussistani vaikka hän lupasi ne minulle maksaa takaisin. Ei ole rahoja näkynyt. Häiden aikana bestman oli oikea vätys, ryysti kaljaa ja boolia sen minkä ehti, kaikki "juonnot" jäi mun hoidettavaksi vaikka ei pitänyt olla, jouduin hoitamaan myös kaikki ohjelmat sekä morsiamen ryöstön. Voi vit että ärsytti. Itse sain syötävää tyyliin vasta kun kaikki muut olivat syöneet, eikä tuota ruokaa pahemmin enää jäljellä ollut, jouduin ajamaan kotiin nakkarin kautta. Seuraavana päivänä vielä juhlapaikan siivoaminen ja sekin melkein yksin. Puhumattakaan hääsviitin koristelusta, ei apua tullut siihenkään edes morsiamen äidiltä vaikka piti. Minkäänlaista kiitosta tästä en saanut. Ei tullut minkäänlaisia kiitoslahjoja, ei mitään! Paha maku jäi suuhun. Eipä ole morsiamesta häiden jälkeen n. 10 v mitään oikein kuulunutkaan koska hänen miehensä ei minusta pidä. Ei ole ollut ikäväkään. Mielestäni tein kaiken loistavasti, hääparilla oli hauskaa ja mukavat muistot. Minulla taas ei. Itse olen menossa vuoden päästä naimisiin, olen tehnyt kaiken tähän asti itse enkä aio kaasoani rasittaa millään ennen kuin hän itse häistä jotain kysyy. Itse kun tekee niin saa mitä haluaa eikä tarvitse olla kenenkään varassa. Että semmosta. Tsemppiä!
  3. Me maksetaan itse häät. En tosin ole asiasta keskustellut vanhempieni kanssa mutta jotain äitini taisi mainita että osallistuvat. Jos he välttämättä haluavat osallistua kustannuksiin niin en sitä estä koska tiedän että he saattavat loukkaantua. Ollaan avokin kanssa puhuttu että maksetaan itse niin saa tehdä sellaiset kuin itse haluamme. Anoppini ei vielä tiedä edes häistä ja saa kutsun postissa kuten muutkin. Olen melkein varma ettei avokkini vanhemmat osallistuisi ollenkaan, he ovat eronneet ja molemmat eläkeläisiä. En edes osaisi ottaa heiltä rahaa vastaan. Poikamme kummi vissiin otti pankkilainan häiden kattamiseksi, siihen me emme lähtisi ikinä vaan siirtäisimme naimisiin menoa ennemmin kuin että olisimme veloissa sen takia.
  4. Tanssisaaren kokemuksia toivon myös minä. Häät on kesällä 2012 ja ihastuimme kuvien perusteella Tanssisaareen ja sen ympäristöön. Laitoin tarjouspyynnön paikasta sekä pitopalvelusta joten sitä odotellen. Kannonnokka olisi myös meidän näköinen paikka, aivan ihana, mutta yllätyin hinnasta. Alunperin meidän oli tarkoitus järjestää häät kotipaikkakunnallani mutta Porvoo-Helsinki akselilta tulevat n. 45 vierasta on hieman hankalaa majoittaa, vaikkakin juhlat olisivat maatilamajoituksessa mutta onhan siinä myös matkat ja vaikka mitä mikä ei hirveästi innosta varsinkaan lapsiperheitä lähtemään koko viikonlopuksi juhlimaan. Helpompaa ehkä näin päin.
×
×
  • Create New...