Ykkossanna

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Ykkossanna

 • Rank
  Untuvikko
 1. Hui kamala kun teillä on ollut villejä häitä! Me tarjottiin alkoholia vasta illalla ysin aikaan, kaikki maljat ja ruokajuomat oli nollavolttisia Kaverit joi vähän boolia ja lähtivät sit yöllä baariin, tunnelma oli mukava ja hilpeä.. Tosin meillä oli aika pienet, 70 hengen häät
 2. Miellä ei ollut lahjalistaa vaan toivoimme ihan suoraan häämatkakassaa, jos jotain halusi tuoda. Silti saatiin Chippendalea, joku piparkakkupursotin, kori missä oli kaikkea turhaa sälää (saippuakuplia, karkkia, kuohuviiniä, ruma torkkupeitto yms, olivat töissäkäyviltä sukulaisilta jotka eivät meitä kovin hyvin tunne)Nyt on lahjat sullottu kaappiin ja muuton yhteydessä tsiikaillaan mitkä jää suoraan pois kuormasta Oon silti kierrättäjäihminen ja jos suinkin jollekin niitä saan työnnettyä niin jea!
 3. Miedän hääpaikkana toimi sulhasen vanhempien koti. Järven rannalla kaunis puutalo ja iso piha. Lapsille oli erään ystäväni toimesta kasvomaalauksia, viltti nurmikolla ja liitutaulu sekä pari värityskirjaa. Lisäksi kahden puun väliin laitettiin ns. slackline eli naru jossa voi tasapainoilla. Muksuja oli noin 14, kävivät uimassa, juoksentelivat keskenään, pelasivat jalkapalloa Kun lapset viihtyy, aikuisetkin viihtyy!
 4. Me lähdettiin juhlista pienen siivoilun ja kamojen pakkailun jälkeen autolla (sulhanen ei juo) kotia kohti. Matkalla käytiin jo viemässä joitakin astioita mun vanhempien luo, ja oltiin himassa "sänkykunnossa" vasta aamuviiden maissa. Oltiin oltu puol vuotta ilman "sitä" häiden takia, ja olipa silloin kotiin päästyämme tosi ihanaa Ja aamulla ja seuraavana päivänä uusiksi, ai että!