Ykkossanna

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ykkossanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ykkossanna

    Häävieraat from Hell

    Hui kamala kun teillä on ollut villejä häitä! Me tarjottiin alkoholia vasta illalla ysin aikaan, kaikki maljat ja ruokajuomat oli nollavolttisia Kaverit joi vähän boolia ja lähtivät sit yöllä baariin, tunnelma oli mukava ja hilpeä.. Tosin meillä oli aika pienet, 70 hengen häät
  2. Ykkossanna

    Kokemuksia: lapset häissä

    Miedän hääpaikkana toimi sulhasen vanhempien koti. Järven rannalla kaunis puutalo ja iso piha. Lapsille oli erään ystäväni toimesta kasvomaalauksia, viltti nurmikolla ja liitutaulu sekä pari värityskirjaa. Lisäksi kahden puun väliin laitettiin ns. slackline eli naru jossa voi tasapainoilla. Muksuja oli noin 14, kävivät uimassa, juoksentelivat keskenään, pelasivat jalkapalloa Kun lapset viihtyy, aikuisetkin viihtyy!
  3. Me lähdettiin juhlista pienen siivoilun ja kamojen pakkailun jälkeen autolla (sulhanen ei juo) kotia kohti. Matkalla käytiin jo viemässä joitakin astioita mun vanhempien luo, ja oltiin himassa "sänkykunnossa" vasta aamuviiden maissa. Oltiin oltu puol vuotta ilman "sitä" häiden takia, ja olipa silloin kotiin päästyämme tosi ihanaa Ja aamulla ja seuraavana päivänä uusiksi, ai että!