Dextar

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Dextar

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Voi, kuulostaa niin tutulta... : Sama homma meillä. Appivanhemmat inhoaa mua mutta silti on pakko antaa aivan ihmeellisiä lahjoja pojalleen eli "meille" (sohva, tietokone, auto) ja näyttää, että rahaa on kun roskaa, kun mun vanhempani on köyhiä. Silti arvostan omien vanhempieni vähistä rahoista tunteella ostettuja lahjoja miljoona kertaa enemmän.
 2. Toinen suosittu ja oma suosikkini näistä kahdesta on Laulujen laulu 8:6-7 "Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan. Rakkaus on väkevä kuin kuolema, kiivas ja kyltymätön kuin tuonela. Sen hehku on tulen hehkua, sen liekki on Herran liekki. Suuret vedet eivät voi sitä sammuttaa, virran tulva ei vie sitä mukanaan. Jos joku tarjoaisi talot ja tavarat rakkauden hinnaksi, hän saisi vain toisten pilkan."
 3. Jos teillä on käytössä hyvä tietokone ja tulostin, niitä käyttäen saa aika helposti ja nopeasti askarreltua esim noita kutsuja, menuja ym. Mä itse säästäisin sellasessa "ylimääräisessä" (tai no mikä nyt on kenellekin ylimääräistä ), mikä ei varsinaisesti liity itse juhlaan, esim hääautossa (tavallinen kelpaisi hyvin), just noissa korteissa yms koska niitä ei kukaan kuitenkaan säästä, meikin voisin tehdä itse, hiukset voisi joku taitava kaveri laittaa -varsinkin jos on lyhyet ja sillä tavalla helppolaittoiset hiukset, mulla on kyllä paljon kampaajaystäviä joten se ratkeaa nopeasti- , orkesteria ei hankita vaan cd:t saa hoitaa hommat. Puvun aion tietysti vuokrata jollen sitten halua monikäyttöisempää iltapukua tms. Kyllä noista saa jo säästettyä. Ja menu vaikuttaa tietenkin paljon. Voi myös valita yksinkertaista mutta maistuvaa! Niin enkä mä välttämättä halua kimppua, ehkä jonkun tosi yksinkertaisen. Ja valokuvaus ajateltiin hoitaa luottamalla kolmeen juhliin tulevaan digikameraan. Eiköhän niistä löydy muutama edustavakin kuva. Onnellista suunnitteluaikaa!
 4. Mä ymmärrän sua Uniqzer. Kyllähän toi aikalaiselta mielenilmaukselta vaikuttaa. Ikävää ettei aikuiset ihmiset osaa antaa lapsiensa elää omaa elämäänsä ja tukea siinä vaan niiden pitäisi saada valita miniänsäkin (ja en tiiä sun tapauksessa mutta mun anopille ei kyllä kukaan maan multaa tallaava ihminen kelpaisi)! > :-/ Että asiasta olet kypsynyt... Mun omat vanhemmat on tosi pienituloisia ja niiltä 50 egee on ISO raha. Sulhon porukat on (euro)miljonäärejä joten niiltä se olisi myöskin ilkeä vitsi. Kaikesta huolimatta iloista joulua!
 5. On pakko heittää kommentti, silläkin uhalla, että saan kaikkien "valistuneiden" ikivihat niskaani. Mielestäni kenelläkään ei ole oikeutta tuomita toisten ajatuksia, vaikka ne poikkeaisivatkin omista. Se, ettei halua "varmuuden vuoksi" tehdä avioehtoa tms, ei tarkoita, etteikö asiaa olisi ehkä pohtinut ja ajatellut paljonkin. Ainakin omalla kohdallani asia on näin. Jos avioehdon puolustajilla on oikeus haukkua sen vastustajia vastuuttomiksi, on vastustajillakin oikeus pitää puolustajia jollakin tavalla takaoven raolleen jättävinä pessimisteinä. Anteeksi vaan, en ajattele silti näin enkä halua henk. koht. loukata ketään, mutta kaikilla on oikeus perusteltuihin mielipiteisiin, myös niillä jotka eivät avioehtoa hyväksy. Hiukan suvaitsevaisuutta ei varmasti tekisi pahaa kenellekään. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille, kaikesta huolimatta!