Jump to content
Naimisiin.info

Liisavaan

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Liisavaan's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on myös tämä sama ongelma epätasaisuuden suhteen. Sulhanen ei tunne sukuaan oikeastaan yhtään, ei ole missään tekemisissä juuri kenenkään serkun tms. kanssa ja iso osa tädeistä/sedistä ym. on kuollut jo vuosia sitten, joten hänen puoleltaan näyttäisi tulevan vain vanhemmat, mummo ja velipuoli, ehkä yksi kummisetä. Omaa sukuani olen rajaillut myös aika rankalla kädellä, mutta minulla on kuitenkin edelleen useita tätejä, serkkuja jne. jotka haluan häihimme, ja minun puolen sukua kutsutaan kuitenkin yhteensä useita kymmeniä henkilöitä. Sukujen väliset erot näyttävät siis tosi isoilta. Noin puolet, ellei enemmänkin kutsutuista tulee kuitenkin olemaan kavereitamme, mutta nyt minua häiritsee eniten se, ettei edes kaverien kutsuminen tasoita eroa kovinkaan paljon. Useimmat kaverimme ovat yhteisiä, mutta jos ne jakaa "minun kavereihin" ja "sinun kavereihin", minulta kutsutaan kavereitakin ehkä enemmän. Vihkitilaisuudessa on kyllä pakko laittaa bestman tai joku ohjaamaan ihmiset istumaan minne tykkäävät, eikä morsiamen/sulhasen puolille.
  2. Nyt on soviteltu pukuja Viiaennassa! Palvelu oli hyvää, ei mitään moittimista. Meitä palvellut rouva oli hyvin asiallinen ja kärsivällinen, mutta myös lämminhenkinen, ymmärsi budjetin rajallisuuden ja oli hienovarainen sen suhteen. Pukuja ei ollut liikkeessä mitenkään hirveästi (ensi vuoden puvut ovat toisaalta vasta matkalla), mutta kyllä siellä pari kaunokaista oli, jotka olisin saattanut kelpuuttaa, jos budjetti vain olisi antanut myöten. Tällä hetkellä puvuista on kyllä hyviä, satojen eurojen alennuksia, mutta silti useimpien pukujen hinnat pyörivät noin tuhannessa eurossa.
  3. Sormusasia mietityttää. Olen koko ajan ajatellut, että minun vaatimukset vihkin suhteen ovat kovin pienet, ja tosi vähäinen budjetti riittää, mutta mitä enemmän selailen netistä sormusten hintoja ja luen juttuja aiheesta, sitä epäselvempää kaikki on. Onko esimerkiksi 200 eurolla mitään mahdollisuuksia saada keltakultaista, kapealla timanttirivillä varustettua sormusta edes alennusmyynneistä?
  4. Meillä ehkä ensimmäisiä häiden suhteen tehtyjä päätöksiä oli, että me maksamme omat häämme itse. Ollaan molemmat opiskelijoita, mutta halutaan silti keskisuuret ja tasokkaat häät, eli säästetty on pitkään ja hartaasti ja häät on tarkoitus suunnitella niin huolella, että löydetään mahdollisimman paljon tapoja säästää. Parasta tässä on, että kun itse maksaa häänsä vähistä rahoistaan, huomaa helpommin, ettei oikeasti tarvitse parin tonnin mekkoa tms. Näin myös häät ovat oikeasti meidän järjestämä juhla, jossa me teemme itse kaikki päätökset.
  5. Onko Jazzvintistä kokemuksia viime vuosilta (omistajanvaihdoksen jälkeen)? Tietääkö kukaan onko siellä käytössä minkäänlaisia ulkotiloja jossa saisi järjestettyä vihkimisen? Jazzvintti ja Maikkulan kartanon liiteri on tällä hetkellä juhlapaikkoina mietinnässä, mutta jos vihkiminen ei onnistu Jazzvintillä niin taidetaan päätyä Maikkulaan.
  6. Tämä kiinnostais minuakin. Lisäksi: miten paljon etukäteen vihkijä kannattaa varata? Juhlapaikalta peloteltiin, että vihkijä kannattaisi olla kysytty jo ennen juhlapaikan varaamista (häät meillä siis tulossa vasta kesällä 2014, mutta juhlapaikka varataan varmaan heti 2013 alkuvuodesta). Meille ois ehdottoman tärkeää saada lauantaina juhlapaikalle vihkijä, joka vielä suostuis muihinkin kuin siihen simppeliin vihkikaavaan, tuli ihan yllätyksenä, että sellaista voi olla hankala saada. :/
×
×
  • Create New...