Jump to content
Naimisiin.info

Neena

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=hpkirjaarkisto;action=display;num=1110753775;start=0
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Nilsiä

Neena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ajattelin pyytää Pentikin Vanilja-astiastoa, mutta tuntuu minusta kaikki sen osat aika kalliilta... Ainakin kavereita ajatellen. Mutta voihan sitä sitten tuoda vaikka yhden munakupin, jos tahtoo... Tämä lahjalista-kymysys on vaikee, ainakin meille. Rahaa aateltiin ensin pyytää, mutta ei sitten ehkä kehdatakaan, ainakaan kavereilta. Muuten, onhan tuossa yhdessäkin astiastossa osia ihan pirusti, eli onko edes mahdollista saada kaikkia? Kutsuja lähtee 42, eli lahjojahan tulee siis korkeintaan sen verran. Vai?
  2. Hei kaverit!!! Käykääpä katsomassa täältä: Cake Craft Shop Tilasin tuolta omani, josta kuva on aiemmin tässä ketjussa, hinta 10€ postikuluineen! Ja viikossa seilasi Englannista tänne perä-Pohjolaan
  3. Neena

    Voiko käyttää mitä tahansa virttä?

    Kiva kuulla että olette tätä mieltä!
  4. En tarkoita tietenkään mitään hautausvirsiä, mutta kun itselle on lasten ja nuorten virret ne kaikkein tutuimmat. Sopivatko Mä silmät luon ylös taivaaseen, Jumalan kämmenellä, Kuule Isä taivaan tai Herra kädelläsi vihkimiseen virreksi?
  5. Neena

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meille tulee talvihäät, ja kynttilät pääosassa koristelussa. Haluan paljon pieniä tuikkuja juhlapaikalle, joten ongelma oli, mitä teen sadalla tuikkukupilla häiden jälkeen. RATKAISU: jokainen vieras saa muistoksi tuikkukupin - maalaan niihin vielä lasivärillä ehkä jonkun sydämen ja meidän nimikirjaimet & päivämäärän. Tyyliin: H&H 8.1.2005 (En muista, mistä sain idean, mutta tuskin se ihan omani kuitenkaan on... )
  6. Mahtuisikohan: "Kaiken se kestää 8.1.2005" ?
  7. Neena

    Kuopio

    Onko kukaan järjestänyt häitään/ollut vieraana Tahkon lähettyvillä olevalla Wanhalla Maatilalla? www.liinamaapalvelut.com Luulenpa, että tämä on se "meidän paikka"! Tosin en ole vielä käynyt katsastamassa, kolmen viikon päästä vasta pääsen... Voi kun ois niin ihana kun miltä vaikuttaa!
×
×
  • Create New...