Jump to content
Naimisiin.info

Hany

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Hany's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kaikilla on aivan ihania suunnitelmia! Pää ihan pyörällä kaikista mahdollisuuksista Minä haaveilen jostain kaukaisesta ja lämpimästä paikasta kuten esimerkiksi Mauritiuksesta..mutta saa nähdä paljonko häät syövät budjettia. Jos ei ole varaa vielä mihinkään kauas mennä, Praha voisi olla kiinnostava kohde lähellä.
  2. Olen aina ollut sitä mieltä, että en halua tehdä avioehtoa. Mielestäni olisi kummallista varautua eroon jo ennen kuin on edes naimisiin mennyt. Tosin meillä kummallakaan ei ole tällä hetkellä suurempaa omaisuutta, eikä näillä näkymin isompia perintöjäkään ole luvassa. Tulevaisuudessa hyvinkin todennäköisesti minä tienaan enemmän kuin sulhaseni, mutta luulenpa, että raha, jonka laitan yhteiseen elämään ei ole hukkaan heitettyä eron mahdollsesti tullessakaan. Luin jostain, että avioehdon voi tehdä milloin vain, joten jos joskus herään naiiveista uskomuksistani, niin voin sitten harkita sitä!
  3. Konservatiivisena ja koska haluan tulevaisuudessa koko perheelle saman nimen, otan mieheni nimen eli minusta tulee rouva Keränen.
×
×
  • Create New...