Jump to content
Naimisiin.info

ellulellu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ellulellu kaikki viestit

  1. Juu kieltämättä on jotenkin vähä tyhjä olo mutta samalla kuitenki tosi helpottunu ja onnellinen fiilis. Hääpäivä 14.7-07 ei olis voinu paremmin onnistua. Ikimuistoiset ihanat muistot jäi ja videokamera kuvaustahan voi fiilistellä aina tarpeen tullen
  2. ellulellu

    Kaitaliinat

    Sinellistä saa myöskin melki kaiken väristä kuitusilkkiä rullalla, josta kätevää vaan leikata saksilla paloja kaitaliinaksi Yks rulla maksaa 80 euroa mut en muista kuinka paljon sitä siinä oli, aikasta paljo kuitenki.
  3. Mulla samanlainen sormus kun reetukalla. Se oli pakko saada heti kun sitä ekan kerran sovitin ;D
  4. ellulellu

    Seinäjoki

    Meidän vihkimine tapahtuu Peräseinäjoen kirkossa 14.07.07 ja juhlat juhlitaan sydänmaan nuorisoseuralla.
  5. Myös monien muiden tapaan olemme päätyneet rahaan. Myös näiltä sivuilta ja monilta muilta sivuilta löytyy hyviä värssyjä joitä voi laittaa kutsuun missä hienosti asia ilmaistaan , että morsiuspari haluaisi lahjaksi rahaa. Rahat ajattelimme käyttää tulevaan häämatkaan. Mekin kun olemme jo yli kahdeksan vuotta oltu yhdessä niin tavaraa on kertynyt enemmän kuin tarpeeksi kappeihin pyörimään. Tässä yksi malli( Häälhjatoiveen ajattelimme sanoiksi pukea, toivomme häämatkaa varten pientä tukea, suurin lahjamme on, että olet joukossa juhlavieraiden, ja teet päivästämme ikimuistoisen! Tilinro: )
×
×
  • Create New...