Jump to content
Naimisiin.info

Lipukka

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Lipukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me päätettiin hyväksyä Palokan viihdekeskuksen tarjous, se on mielestämme kohtuu hintainen. Plussaa on myös se, että siivouksesta ei tarvitse huolehtia itse ja pitopalvelu tulee paikan kautta ja on myös kohtuu hintainen. A- oikeudet myös plussaa, koska meillä tulossa noin 140-160 henkilön häät, säästämme siinä huimasti. Tähän asti yhteistyö on ollut josutavaa, eikä ole mitään pahaa sanottavaa ainakaan toistaiseksi.
  2. Me maksetaan häät itse, budjetti pyörii siinä 10 000€ paikkeilla. Meitä sisaruksia on mun perheessä sen verran paljon, että vanhemmat on lupautunu avustamaan koristelu yms. puuhissa, mutta ei rahalliseti paljoakaan, koska muuten kaikille pitäisi maksaa saman verran. Appivanhemmat luultavamminkin avustaa rahallisesti jonkin verran, mies kun on ainoa lapsi.
  3. Yritettiin myös tehdä Priimukseen tarjousta, mutta siellä oli enää muutamalle viikonlopulle vapaata ensi kesänä. Saatin tarjous Palokan viihdekeskukseta, se vaikuttaisi ihan hyvältä. Täytyy vielä tarkemmin perehtyä siihen.
  4. Olisin myös kiinnostunut tietämään Priimuksen hintaluokkaa. Entä onko kellään kokemusta Palokan Viihdekeskuksesta?
×
×
  • Create New...