Jump to content
Naimisiin.info

fmluder135

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Nyt Maailmalla

fmluder135's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Just tata asennetta pelkaan. Musta olis ikava pyytaa lahjaksi rahaa (en ole niin rikas, etteiko rahalle olisi kayttoa, mutta rahan pyytaminen on mielestani kuin myisi paasylippuja haihimme...) , mutta en myoskaan missaan nimessa haluaisi mitaan lahjalistaa, kun tavaroita ei tarvita ja tuntuisi oudolta ilmoittaa, mita lahjoja toivotaan (toivomuslista-iasta olen kasvanut ulos joskus joulun -95 paikkeilla). Ajatuksena on laittaa kutsuihin jotenkin natisti,etta vieraiden paikalle saapuminen on paras lahja, mutta luulen, etta varsinkin jotkut vanhemmat ihmiset ovat sita mielta, etta lahjan tuominen "kuuluu yleissivistykseen". Tuntuu pahalta sitten myyda kirpparilla jotain tavaraa, jota joku on oikeasti ajatellut meidan tarvitsevan/haluavan, mutta toisaalta pienessa asunnossa ei ihan hirveesti viitsi ekstroja sailytella silta varalta, etta N.N tulee kaymaan pari kertaa vuodessa.... No, suurin osa kuitenkin varmaan kunnioittaa meidan toivetta ja panostaa vaikka sitten korttiin, jos ei halua tulla paikalle tyhjin kasin ja ehka suomme mummoille perinteensa. Itse kylla kunniottaisin haaparin toivomusta lahjattomuudesta, hehan juhlan jarjestavat joten tietavat varmasti parhaiten. Kortin voisin kylla vieda lahjattomiinkin haihin :-)
  2. Meilla ei-toivottavia asioita ovat: - Puheet - Poytiintarjoilu (ollaan niin ruokaorientoituneita, etta jokaisen on saatava ainakin viisi santsikierrosta buffetista niin halutessaan ) - Morsianten ryostot yms. leikit - Kanniorvellys (tarjotaan kylla alkoholia ja mua ei kiinnosta, vaikka jollakulla olis oma viskitynnyri mukanaan, kunhan tietaa rajansa ja osaa kayttaytya) Niin, ja meille ei kanssa tule mitaan morsiuskaaria, haaautoa yms. Suurin osa noista on onneks sellasia, joihin voidaan itse vaikuttaa, kun asiat huomioidaan jarjestelyissa ja kerrotaan asiasta kutsuvieraille selkeasti. Ainoa, mika arveluttaa, on se kayttaytyyko kaikki mun puolen sukulaiset jarkevasti alkoholin kanssa... Onneksi yleensa ne, jotka yhtaan enemman juovat tyytyvat rayhaamisen sijasta lievaan sammaltamiseen ja itsensa toistamiseen (arsyttavaa tosin sekin). Ei viitsittais kuitenkaan pitaa ihan alkottomia haita, kun molemmat joskus otetaan yks tai kaks ja haluaisin kylla kuoharilla skoolata aluksi ja... Tulipa avautuminen ja meni jo vahan OT... Mut paaasiana siis se, etta meilla ja kaikilla vierailla olisi hauskaa, hyvaa ruokaa, juomaa ja seuraa :-)
  3. Me ei olla viela suunniteltu oikeastaan juuri ollenkaan budjettia, mutta sitten kun se on ajankohtaista, niin budjetti tehdaan siihen malliin, etta meilla on itsellamme varaa rahoittaa se kokonaan, olen jo aiemmin opiskelijana ja nyt tyossakayvana ihmisena tottunut rahoittamaan oman elamiseni. Budjetin ehdottomaksi ylarajaksi tulee varmaan joku 4-5000 (joka ainakin minusta kuulostaa jo aika paljolta noin 60-70 vieraan haihin), kun halutaan, etta rahaa jaa myos normaalielamaan valmistelujen aikana. Itse tehdaan mahdollisimman paljon, niin pidetaan turhat kulut kurissa :-) Rahaa en haluaisi edes kummankaan vanhemmilta ottaa, koska ainoa, jolla on yhtaan ylimaaraista on isani ja olisi mielestani outoa, jos ainoastaan han osallistuisi kustannuksiin. Aiotaan muutenkin kertoa haista kaikille vasta kutsun muodossa :-)
  4. No mutta jos tuon nimiasian muuttaisi samanlaiseksi ilmoitusasiaksi, niin sehan vahentaisi sita suomalaisille perin rakasta byrokratiaa; eihan nyt niin voi tehda, kylla valtion virkamiehilla pitaa olla paperia pyoritettavana ja kokouksia istuttavana ;-) Suomen laki on kylla alyttomyyksia taynna, mutta aion silti ottaa tulevaisuudessa puolisoni nimen. En varsinaisesti haluaisi, kun itsellani on vahan harvinaisempi nimi (=alle sata sen nimista) ja toinen on sellainen "perus-Virtanen" (=yli 4000 kpl Suomessa), mutta joskus taytyy tehda kompromisseja. Ymmarran kylla puolisoni kannan nimenvaihdokseen, silla en isaani ja mummoani lukuunottamatta ole juurikaan tekemisissa isani puolen sukulaisten kanssa. Ja tosiaan, haluan, etta meilla on sama sukunimi, jotta mahdollisten lasten tullessa tulevaisuudessa koko perheella olisi sama nimi. Ehka vahan vanhanaikaista (esim. aidillani on eri sukunimi kun mulla), mutta musta ihan kiva ajatus :-)
  5. Meilla haat vasta alustavien suunnitelmien tasolla, mutta toistaiseksi vieraslistalle olisi tulossa noin 80 nimea, joista meidan lisaksi ei kukaan kuulu mihinkaan seksuaalivahemmistoon. Ei ole vaan lahipiiriin sattunut lesboja/homoja ja molempien suvussa taidetaan olla ainoa naispari...
×
×
  • Create New...