Jump to content
Naimisiin.info

rozalie

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

rozalie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. rozalie

    Talvihäiden teema

    Toivottavasti tulee valkoinen talvi edes tänä vuonna, niin idea talvihäistä ei kärsi.. Mutta joo, meidän väreinä on pohjalla kerma-beigei-ivory –mikä tämä combo on nyt nimeltään, tehosteena suklaanruskeaa ja fuksialilaa sekä kultaa. Häät ovat helmikuussa ja tilassa punertavanrusehtavaa tiiltä holveineen jne. Fuksiaa tulee olemaan koruissa ja kukissa sekä kutsukorteissa nimissämme. Onkohan tällainen kombo hyvä talveksi? Tuon fuksialilan idea tuli kirkkomme penkeistä ja minulle tulevista korvakoruista.
  2. rozalie

    Kämp (Helsinki)

    Miten voi olla mahdollista, että hinnat ovat edelleen suurinpiirtein samoissa kuin ketjun alkuajoilta? Salin vuokra 675e ja buffetit n. 50-60e paikkeilla. Onko kukaan juhlinut pienemmällä määrällä kuin tuo sivujen minimi 40 henkeä?
  3. rozalie

    Boathouse

    Tyhmä kysymys, mutta onko kukaan juhlinut Boathousessa talvella?
  4. Onko kukaan juhlinut tenaljissa perjantaina ja miten on onnistunut? Mihin aikaan olette aloittaneet juhlat ja hoitaneet esim. vihkimisen? Jos vuokraa paluulautan vieraille, niin milloin viimeistään pitää olla lähtenyt pois tiloista? Musiikkiahan ei saa enää soittaa klo 24 jälkeen, ja mietin onko se liian aikaista pilkulle perjantaihäissä?
  5. Olenkohan jotenkin erilainen, kun mielestäni taas kukissa ja koristeluissa ei saisi pihistää? Luin tätä ja suurin osa pihistää juuri kukista ja yleisesti koristelusta. Olen ollut monissa häissä ja tuntuu, että ne joissa koristelut ovat olleet todella yksinkertaiset tai ei ollenkaan ovat olleet todella aneemiset. Anteeksi, jos loukkasin jotakuta tällä, mutta meillä ainakin panostetaan tähän. Muuten en suostu edes menemään naimisiin
  6. rozalie

    Uunisaari (Helsinki)

    Meilläkin on paikka varattu alustavasti ensi vuoden elokuulle. Saaren epäsiisteys todellakin harmittaa todella paljon, koska muuten se on paikkana todella ainutlaatuinen. Hintataso on muita vastaavia lähialueen saaria paljon huokeampi, eikä esim. myyntitakuuta ole jos tosiaan ruokailijamäärä täyttyy. Toivoisin itsekin täältä enemmän mielipiteitä sekä vieraana olleilta, että hääpariltakin. Meille on varattu ravintolasali ja vieraita olisi n. 70 - 80. Tiukkaa tulee, mikäli sää on huono ja juhlia ei voi "pidentää" terassille. Toistaiseksi koristelut ovat olleet aika aneemisen näköisiä siellä juhlineilla. Onko muuten kellään olleet pöydät eri järjestyksessä kuin tuossa ravintolan omasuosimassa kalanruodossa?
×
×
  • Create New...