*Keijukimppu*

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About *Keijukimppu*

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/11/80

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lappi
 1. Raportti juomien menekistä. Meillä vieraita tuli loppujen lopuksi reilu 120 joista iltaa jäi istumaan n. 70 - 80. Juomat olivat tarjolla kello 17 - 04.30 ja juomia meni 110 litraa boolia ja 20 litraa punkkua ja 12 litraa valkkaria sekä 20 pl kuoharia. Olutta tms ei ollut tarjolla. Loppusiivouksen yhteydessä kuitenkin löytyi juhlapaikalta 190 tyhjää tölkkiä ja 17 tyhjää viinapulloa Juomat riittivät siis hyvin, kukaan ei ollut "hulluna humalassa" ja kaikki sujui enemmän kuin hyvin.
 2. Hääpaniikki ohi ja pakko todeta, ihan turhaan panikoin. Päivä oli ihana ja loistava. 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi, ei satanut ei tuullut. Kuvaukset menivät hyvin, kuvat ovat loistavia. Kappelissa pikkuneiti varasti shown kolmevuotiaalle itsepäisellä ja hellyyttävällä tavalla. Kauhea ikävähän iskee tietenkin kun ei äitiä ole näkynyt moneen tuntiin Juhlapaikka oli ihana ja toimi hyvin, vieraat viihtyivät, karaoke viihdytti ja tarjoilut riittivät. Kenellekään ei sattunut mitään, eikä kukaan tapellut tms. Oon niin onnellinen ja häitä kehutaan tosi paljon edelleenkin. Yes, we did it!
 3. Apuaapuaapuaapuaapuaapua. Oon just lähdössä kampaajalle ja Se päivä on tänään! 3 päivää mennyt 180 lasissa syömättä ja juomatta ja tehnyt tätä päivää kymmenen muun ihmisen kanssa. Ja tää on nyt. Onneksi ehdin parantua. Nukkua en ehtinyt, koska viime yö piti miettiä että onkohan kaikki nyt jees? Seuraava raportti Rouvana, wish me luck. p.s. Se mikä mulla harmittaa on, että toissapäivän ja eilisen aikana 15 ihmistä perui. Ja ne oli sellaisia kaikki jotka olisin todella halunnut paikalle Nyt kasassa enää 125 henkeä.
 4. Woodywoman: "Ei tän tarkoitus ole olla mikään etukäteen millilleen harjoiteltu teatteriesitys, vaan rennot ja mukavat häät, joissa saa unohtua juttuja ja joissa ei ole niin justiinsa." Mitä jos niistä ei tuukkaan rennot ja mukavat?? Sitä mie pelkään.
 5. Häihin 9 päivää ja olen ihan romuna. Kontrollifriikin ei kannattaisi mennä naimisiin. Tai ainakaan järjestää kaikkea itse. Juomat on ostamatta, mulla ei ole hajuakaan miten pöytäkoristeet laitan ja näyttääkö ne sit miltään. Entä jos sataa vettä? Tai on niin kylmä että kaikki paleltuu? Kaiken lisäksi tulin just kipeäksi, eeijeijei!
 6. Meidän oli pakko karsia aveceista ihan tilojen vuoksi. Osa, joiden kanssa ollaan tekemisissä perheinä, kutsuttiin perheinä, ne joiden kanssa ollaan tekemisissä pareittain, kutsuttiin pareittain. Ja ne joiden kanssa ollan tekemisissä yksittäin, kutsuttiin yksittäin. Jo alussa päätimme, ettei häihin tule ketään, josta jomman kumman pitää kysyä: "Kuka tuo on?". Nyt tästä ollaan jouduttu vastailemaan "mitä jos kuitenkin toisin tuon uuden poikaystävän"-kyselyihin ja olemme kertoneet kaikille, että tila rajoittaa vieraslistaa ja ilman avecia tarkoittaa ilman avecia. Tämän takia tulevan mieheni työkaverin vaimo ei edes tervehdi minua enää, vaikka en edes tiennyt hänen nimeään, enkä ole koskaan ihmistä nähnytkään! Mutta tämä lienee yleistä ja hyvin moni elleipä jopa kaikki häitään suunnittelevat joutuvat kohtaamaan tämän saman asian.
 7. Tänään tuli sitten uudet servetit, tällä kertaa oikealla nimellä, anteeksipyyntökirjeen ja firman logolla varustetun juomapullon kera Toivottavasti tää oli ensimmäinen ja viimeinen vastoinkäyminen. Häihin 2 viikkoa!
 8. Meille tulee suklaakakkuun sisälle valkosuklaalimerahkaa, päälle tietenkin paksu kerros suklaata ja vaahtokarkkimassasta tehtyjä lehtikoristeita. Tämä siksi, koska mun mielestä vadelma on niin nähty jo.
 9. Meille tulee reilu parikymmentä lasta ja olemme suunnitelleet seuraavaa: Koska ruokailu tapahtuu ulkona isoissa teltoissa, olemme laittamassa lapsille oman teltan (vanhempien teltas välittömään läheisyyteen, tottakai). Siellä tulee pöytään mehua, vähän erilaiset servetit jne. Hääpaikalta olemme valinneet aulassa olevan kahvilan lasten tilaksi, pöytiin tulee piirrustuspaperia ja kyniä, väritystehtäviä, sipsejä, karkkia, saippuakuplapulloja ulkona käytettäviksi ja muutakin puuhaa joiden parissa lapset voisivat viihtyä. Karkkia olen tilannut isoja määriä, sekä lapsille että itselleni Lisäksi juhlapaikan pihalla on liukumäki ja keinut, joten eiköhän lapset viihdy sen muutaman tunnin juhlassa. Kutsussa ilmoitimme, että lapsille toivotetaan hyvää yötä viimeistään kello 21.00 josta sitten jatketaan tanssin ja laulun merkeissä.
 10. Kiitos Emmeline. Laitathan jonkinlaista raporttia sitten, kun olette häät tanssineet. Miten meni ja niin pois päin. Uskon kyllä että kaikki menee hyvin, kuten meilläkin. Tämä paniikki nyt kai vaan kuuluu asiaan. Kaikki vieraat ovat kuitenkin ystäviä ja sukulaisia, siinä seurassa on helppo saada anteeksi, jos jotain "hassua" sattuisikin Ollaan päätettykkin karsia kaikki ylimääräinen, nimenomaan vähemmän on enemmän. Toivon että häistä tulee rennot ja meidän näköiset. Let´s see, deadlineen 3 viikkoa.
 11. Yritetäänpä elvyttää tätä ketjua. Onko täällä joku muu samanlaisessa tilassa kuin minä. Häihin n. kolme viikkoa ja jotenkin vaan tuntuu ettei langat nyt oikein ole käsissä. Mahtuuko kaikki suunniteltuun tilaan, mitä jos tuleeki hulluna ylimääräisiä avecceja (vaikka niitä ei ole kutsuttu), riittääkö viinat ja paljonko on tarpeeksi? Mitä jos mie vaan pillitän koko päivän? Mitä jos tapahtuu jotain aivan kamalaa, rankkasade, myrsky, joukkotappelu...?Jaksaako kaaso, viihtyykö vieraat varmasti? Miten pöydät koristellaan, tuleeko noilla koristeilla minkään näköistä jälkeä? Öh. Onko joku muu tulossa yhtälailla hulluksi kuin minä. Kaikki vertaistuki on nyt tarpeen.
 12. Meille tulee Tauskin Sinä vain, jonka tosin soittajana toimiva kaaso uhkasi sovittaa polkaksi Saas nähdä miten käy
 13. Onko jollain kokemusta viinikauppa.comista tilaamisessa? Sivuilla lukee, että tuotteet pitää itse noutaa Saksasta tai järjestää niille itse kuljetus. Jos olette tilanneet, kuinka kuljetuksen järjestitte ja onnistuiko tilaus?
 14. Pakko kysyä itsekin, että miltä tämä määrä kuulostaa. Juhlaan tulossa 150 vierasta, joista iltaa jää viettämään todennäköisesti noin 70 henkilöä. Varattuna on: 30 litraa punkkua 20 litraa valkkaria 90 litraa boolia Muutama laatikko olutta ihan varmuuden vuoksi. Kutsussa ilmoitimme, että tarjolla on viiniä ja boolia, mutta jos haluaa saa myös varautua omin juomin. Mitä viiniä teillä on häissä ollut? Mikä olisi helppo punkku? Merlot, cabernet sauvignon vai chiraz? Entä valkkari, puolikuiva vai puolimakea? Boolia tulee pari erilaista, puolukkaa/ omenaa/ raparperiä/ mustaviinimarjaa tai jotain muuta jännää