Takaintialainen

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Takaintialainen

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mä koen kyllä hemmetin kiittämättöminä sellaset ihmiset, keiden mielestä on pihiä jos saa lahjaksi yhden Kivi-tuikun taikka yhden Mariskoolin. Minä en ole elänyt missään köyhässä perheessä ja olen kyllä saanut paljon lahjoja elämäni aikana, mutta olen kyllä ollut ihan hemmetin kiitollinen jokaisesta sukasta ja sentistä ja eurosta minkä lahjaksi koskaan olen saanut. Ja vaikka en ole vielä mennyt naimisiin, niin voin vannoa hyvällä omallatunnolla, että olen kiitollinen jokaisesta sentistä minkä tulen saamaan häälahjaksi, jos häälahjoja tulee.
 2. Minun kaasohuoleni eivät ole hirveän ajankohtaisia vielä, mutta murehdin silti! Eli mulla ei ole sellaista sydänystävää, kenet haluaisin kaasokseni. Siksi olen surrut monet kerrat sitä, että kenet muka voisin pyytää sitten kaasokseni! Siskoa ei ole. Mutta häihin nyt on ainakin viisi vuotta vielä aikaa, eihän me olla edes kihloissa vielä! Ehkä ehdin löytämään jonkun kaverin kenestä tulee hirveän tärkeä ja voin sitten häntä pyytää kaasokseni? Surettaa vaan, että mitä teen jos en löydäkään.
 3. Hah, täytyypä ihan vaan tämän kommentin tähden tulla kertomaan, että räjähdin aivan huutonauruun! Mahtavaa!
 4. Minä en laittaisi kyllä milloinkaan toisen häihin kokovalkoista mekkoa. Toivon myös, että joskus kun meidän häät koittaa, ei kukaan myöskään sinne laita valkoista mekkoa. Itse aion nimittäin ottaa lyhyen (valkoisen pitsisen) häämekon, sellaisen kuitenkin polven alapuolelle menevän, niin mua kyllä surettaisi jos joku tulisi sitten sellaisessa samanlaisessa mekossa juhliin. Valkoinen sitten asusteissa, tai mekon päällä olevissa bleisereissä tms, tai kaksiosaisen puvun toisessa osassa ei ole mielestäni enää ollenkaan paha.
 5. Kotihäät kuulostaa kyllä ihanalta ja jotenkin lämpimältä idealta. Itselle se olisi ehkä paras mahdollinen vaihtoehto! Olisi ainakin hirveän rentoa ja voisi hyvin perustella kaikille kutsumattomille vieraille tilanpuutteen olevan syy kutsumattomuuteen! Olisipa kuitenkin ihana, että ne voisi pitää aivan omassa kodissa. Luulen silti, ettei sitä unelmien kotia ole vielä silloin kun oltaisiin menossa naimisiin. Tai no, häät ovat ehkä 5 vuoden päässä, että eihän sitä nyt varmaksi voi sanoa! Voi aloittaja minkä teit, nyt aloin unelmoimaan talosta ja siellä vietettävistä häistä!
 6. Siis aivan ihanan upea! Minä haluaisin samanlaisen, mutta pitsiset hihat vielä päälle! Paljonkohan tuollaisen teettäminen maksaa?
 7. Voi luoja sentään mitä betonihelvettejä sitä onkaan olemassa. Voi sentään. :|
 8. Mielestäni Hämeenlinnan kirkko on hirveän nätti ulkoa! En sisällä ole käynyt, mutta ulkoa olen monesti ihastellut. http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/14084/normal__Y7M61569vv.jpg Virtain kirkosta tykkään myös aivan älyttömästi, asuin siellä (en kirkossa ) 18-vuotiaaksi, niin se on hyvin lähellä sydäntä.
 9. Onko kukaan käyttänyt paikkakorttien sijasta esimerkiksi taulua tai jotain, mikä olisi keskellä pöytää ja siinä lukisi kaikkien pöydässä istujien nimet? Tuntuisi helpommalta, että saisivat itse päättää siinä pöydässä, että kuka istuu kenenkin vieressä, ettei ole ressiä että voikohan nyt vaihtaa paikkaa. Haluaisin omiin kaukaisiin häihini tällaiset Ikean kehykset, joihin sitten kummallekin puolelle (kun on kivasti kakspuoleinen) tulisi aina sitten nimet. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30151035
 10. Minä olen törmännyt UK:n Amazonissa (amazon.co.uk) hirveän hienoihin kiitoskortteihin ja mielestäni halpoihin! Harmittaa vaan ehkä vähän se, että teksti on englanniksi. Kyllähän kaikki sen nyt varmasti sitten ymmärtää mistä on kyse, mutta ei vanhempi väki silti osaa yhtään englantia. :/ Saisihan sellaisiin varmasti silti itse kirjoitettua vielä suomenkielisenkin kiitoksen. Olen ehkä hieman etuajassa köh köh, en ole edes kihloissa vielä, mutta suunnittelen silti mielessäni kaikenlaisia hääjuttuja, jopa kiitoskortteja! Onneksi avomies tietää, ettei minulla rehellisesti ole kiire naimisiin, kunhan suunnittelen omaksi ilokseni ja suunnitelmat pysyvät vain ihan vasta ajattelutasolla.