Jump to content
Naimisiin.info

Charlottaa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Charlottaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Charlottaa

    Mauritius

    Mulla on kokemuksia ravintoloista Grand Bayssa. Kirjoittelin itse asiassa tähän ketjuun jo aikaisemmin, että helmikuussa ravintolat siellä oli todella tyhjiä. Oli vähän outoa olla välillä melkein ainoat asiakkaat. Jonkin verran googlettelin ravintoloita etukäteen, yksi intialainen paikka jäi ainakin mieleen, sitten oli kiinalaistyylisiä paikkoja, joissa oli aika perusruokaa. Muistaakseni Tripadvisorista löytyi jotain, vaikka yleisesti se ei nyt niin luotettava lähde mun mielestä olekaan. Itse tuli aika usein syötyä lounasta Grand Bayn yleisellä rannalla olevista pikkukojuista, joissa paikalliset kävi myös syömässä. Mun mielestä hinta-laatusuhde näissä oli todella hyvä, ruoka oli maukasta ja sai tukea pienyrittäjiä. Kannattaa kokeilla rohkeasti, jos ei pelkää mahatauteja tms Mulle ei kyllä tullut ainakaan mitään, kun varmistaa, että ruoka tosiaan kuumennetaan siinä ja tarjoillaan heti. Ei koettu myöskään minkäänlaisena ongelmana veden ostamista eikä kulutettu miehen kanssa yhteensä 10 l päivässä vaikka kävin lähes joka päivä juoksemassa tunninkin verran. Kuntosaleista en osaa sanoa muuta kuin meidän hotellin (Le Mauricia) kuntosali, jossa oli muutamia aerobisia laitteita ja sitten käsipainoja ja aika perus salilaitteet. Mitään isoja vapaita painoja ei löytynyt. Kuntosali-isäntä tuli myös omatoimisesti neuvomaan mua liikkeiden suorittamisessa. Loppuun vielä, että voin todella suositella Katamaraaniretkeä saarelle, kaupungilla pyöriessä kannattaa katsella matkanjärjestäjien tarjouksia, saatiin kiva reissu ihan edulliseen hintaan. Jos ei jaksa säätää, niin voi toki ottaa tuon retken vähän kalliimmalla hotelliltakin. Toivottavasti näistä oli jotain apua!
  2. Miksi haluatte kirkossa siunauksen, jos ette kumpikaan kuulu kirkkoon?
  3. Charlottaa

    Mauritius

    Vertailtiin hintoja ja tultiin aika nopeasti siihen tulokseen, että saadaan matka halvemmalla ja just sellainen kun halutaan, kun varataan itse kaikki. Ettei olisi joku matkanjärjestejä täällä kirjoittelemassa;) Heh, mistä olet tullut siihen päätelmään, että liikenne on aivan kauheaa? Meillä oli vuokra-auto käytössä eikä liikenteessä ollut mitään ongelmia. Erilaistahan se nyt tietysti on kuin jossain Suomen pikkukylässä autoilu. Ainoa hankaluus oli se, kun ei löydetty mistään kunnon karttaa, mutta eipä se nyt niin iso saari ole, että pahasti eksymään pääsisi.
  4. Charlottaa

    Mauritius

    Me varatiin matkat ihan omatoimisesti, eli lennot ja hotellit erikseen. Tällöin on hyvin mahdollista päästä alle 2000e/hlö. Riippu ihan siitä, mitä hakee ja mikä on hotellin taso. Me oltiin kaksi viikkoa ja lennot tais olla n. 1000e/hlö, hotellit sitten vähän vähemmän (Le Mauricia ja toisen hotellin nimeä en muista). Ei haluttu missään tapauksessa all inclusivea, kun ei jakseta olla hotellilla koko aikaa ja syödä samassa paikassa. Saarella tosin huomattiin ainakin Grand Bayssa, että tosi monella oli all inclusive ja ravintolat ammotti tyhjyyttään. Olimme tämän vuoden helmikuussa ja se oli ainakin todella rauhallista aikaa. Odotimme vähän enemmän turisteja, nyt oli joka paikassa hiljaista.
×
×
  • Create New...