Bubblez

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Bubblez

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sydänriisiä, tai no sokeriahan se on.
 2. Meillä heitellään sydanriisiä. Se onkin sitten ainut sydämmen muotoinen asia meidän häissä.
 3. Täällä on myös tarvetta duolle tai triolle Helsingissä. Ja vielä yhtenä toiveena on että osan biiseistä olisi mahdollista saada ruotsiksi. Taitaa vaan olla harvassa ruotsinkielenosaajat
 4. Meille myös sanottiin ravintolasta etta saadaan tehdä oma karkkibuffa
 5. Me menimme kihloihin muutama viikko sitten, mutta emme ehtineet pitää kihlajaisia, sillä minä lähdin ulkomaille puoleksi vuodeksi. Ajateltiin pitää pienimuotoiset kakkukahvittelut kun palaan kotiin tammi/helmkuun vaihteessa.
 6. Hei! Onko kukaan viettänyt häitä Tiiliholvissa? Tilat vaikuttavat aivan mahtavilta, tosin hinta vähän järkyttää kun omaa cateringiä ei saa edes valita.. Mutta omat juomat saa ainakin tuoda. Muita vinkkejä talvihäihin 40-50 henkilölle pääkaupunkiseudulla?
 7. Meillä mies maksoi sormukset, tosin meillä on lähes yhteinen talous jotein molempien pussista rahat lähinnä meni.
 8. Minun kihlasormus on Korukaivokselta. Tuli juuri sellainen mitä olen halunnut, vaikka vain sähköpostin avustuksella mallista ja muista päätettiin (asun ulkomailla enkä päässyt käymään liikkeessä).
 9. Minun leveähkö valkokultainen sormus 12x0.02 timantilla maksoi 650€ käsintehtynä ja miehen hopeinen sormus noin 50€. Miehelle tosin on valmiiksi valittu hieno valkokultainen vihkisormus joka maksaa toista tonnia.
 10. Minä 24 ja mies pikkasen vajaa 30.