Peppiina_80

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Peppiina_80

 • Rank
  Untuvikko
 1. Suosittelin kaverille meidän kuvaajaa ja hän osallistui arvontaan ja voitti kiitoskortit kaupanpäälle Muistaakseni ottivat paketiksi Luxus 1:n, jossa hintaa oli tuolloin 490 euroa. Ei todellakaan paha minusta. Netistä löytyy www.juhlakuva.net
 2. Kuulostaa kovilta hinnoilta, etenkin kun kuvat eivät ole sen kummallisempia. Hinta ei tietenkään saa olla ainoa valintaperuste, mutta huomasimme että kaikki eivät vedätä hintaa ylöspäin. Pelkkä korkea hinta kun ei takaa laatua. Meillä kuvaajamme hinnasto on ollut sama pidempään, ihmettelimmekin hieman edullisempaa hintatasoa. Kokopäivän paketti kun maksoi 8 tunnin aikarajalla 790 euroa. Mutta huomasimme nopeasti, että kuvaus oli intohimo ja pidimme lopputuloksesta todella. Kaikkea ei pidä tehdä rahan vuoksi vaan asiakkaan hyväksi.
 3. Meillä on nyt häistä kulunut aikaa ja hyvä valokuvaaja on se mikä on vielä muistona. Vaikka hääpuku ja somisteet ovatkin tallessa, ei se ole sama kuin hienot dokumenttikuvat päivästä. Se on aina liikuttava hetki palata katsomaan kuvia.