Arya

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Arya

 • Rank
  Untuvikko
 1. En halunnut laittaa hirvittävän isoja summia mekkoon jota käytän vain yhden päivän mutta en halunnut myöskään mitään vaatimatonta. Niinpä tilasin mekon Kiinasta ja hintaa mekolle tuli 66€. Mekko on todella kaunis ja näyttävä ja laatukin yllätti minut todella positiivisesti!
 2. Minä olin 19, mies 18. Kihlauksesta on melkein neljä vuotta ja toukokuussa 2012 häät!
 3. Se on totta että dinodirect on aika ailahteleva kauppa, on vähän yllätys mitä sieltä paketista lopulta löytyy! Mutta onneksi uskalsin ottaa riskin, eipä tuo hinta tosiaan ollut niin kauhea jos nyt olisikin tullut joku kaamea riepu. Ja mulla tosiaan meni just toisin päin mekon kanssa: luulin että siinä olisi vetoketju mutta siinä onkin nyt nyöritys ja se ei mua haittaa laisinkaan! Sen takia en uskallakaan tuota kauppaa hehkuttaa liikaa koska sieltä ei oikein 100-varmaksi tiedä mitä saa kun tilauksen tekee, mä sain unelmieni mekon mutta välttämättä kaikilla ei ole yhtä hyvä tuuri. Ja tosiaan, avomies tilasi pitkän puvun takin jossa piti olla neljä nappia mutta sieltä tulikin lyhyt takki jossa kaksi nappia. Eivät millään meinanneet asiakaspalvelussa ymmmärtää että lähettivät meille väärän takin, sanoivat vaan että voitte käyttää sitä takkia paikallisella ompelijalla niin se voi lisätä siihen takkiin ne puuttuvat kaksi nappia! Lopulta suostuivat sitten antamaan takin arvoisen lahjakortin ja tänään uusi (pitkä) takki pistetty tilaukseen, saa nähdä mitä ne lähettää meille tällä kertaa...
 4. Meille ei tule sitä polkemisjuttua kakun leikkauksen yhteydessä. Minun mielestä jo vähän kulunut juttu vitsailla kumpi määrää kaapin paikan.
 5. Tässä on muutama kuva minun mekostani! Tilasin mekon siis www.dinodirect.com -sivustolta ja hintaa oli huimat 66,45€! Kyseessä on siis kiinalainen nettikauppa jossa myydään vähän kaikenlaista tavaraa auton varaosista häämekkoihin. Hintaan nähden erittäin laadukas, pelkäsin jo että tuolla hinnalla ei saisi välttämättä ihan upeinta mekkoa mutta toisin kävi. En voi vieläkään uskoa miten halvalla pääsin ja kuitenkin sain juuri täydellisen mekon! Ja tässä vielä linkki häämekkoon: http://www.dinodirect.com/wedding-dress-gown-draped-ball-currency-EUR.html
 6. Ai niin! Älkää antako noiden tarjousten hämätä: olen nyt seuraillut sivua kolmen viikon ajan ja aina ne vaan jatkaa noita tarjouksia, yleensä ne pistää aina 5 päivää lisää. Ihme kikkailua vaan että saisivat enemmän myytyä. En usko että ovat kertaakaan edes myyneet noita mekkoja noilla alkuperäisillä hinnoilla!
 7. Moi! Tilasin itselleni mekon tuolta dinodirectistä. Vähän aluksi epäilytti koska en löytänyt yhdeltäkään suomenkieliseltä foorumilta kokemuksia häämekon tilaamisesta tuolta ja lähestulkoon kaikki englanninkielisetkin google-löydökset kyseisestä paikasta eivät olleet kovinkaan mairittelevia. Ajattelin kuitenkin olla rohkea ja kokeilla! Ja kun mekon hinta ei päätä huimannut (66€ ja joitain senttejä) niin jos olisikin ollut ihan surkea niin eipä olis NIIIIN hirveästi haitannut. Tilaus tehtiin 26.7. ja tilasin vielä mittatilauksena joten ajattelin että tilauksessa saattaa kestää. Pistin kuitenkin hääpäiväksi jo syyskuun jonkun päivän vaikka häät ovatkin vasta ensi vuoden puolella. Maksu onnistui PayPalin kautta. 10.8. tuli viestiä että paketti on lähetetty Hong Kongista. 13.8. se oli saapunut Suomen tulliin. 16.8. tein tulliselvityksen ja maksoin ALVit (tilauksessa oli myös avomiehen puku n.50€ joten alveja meni n.30€) 17.8. paketti tuli kotiovelle kahdeksan aikaan aamulla! Eli ihan supernopeaa toimintaa!! Ja häämekko.... Se on TÄYDELLINEN! En ymmärrä miten on voinut mitat mennä noin kohdilleen sillä tuolle mekolle ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään (paitsi ostaa alushame)! Mekko istuu aivan täydellisesti ja pituuskin on juuri sopiva! Ja kun koot piti vielä ilmoittaa tuumina niin niissä olikin pyörittely että menee varmasti oikein. Ainoa mikä tuossa tilauksessa meni "vikaan": DinoDirectin sivulla oli kuva mekosta ja siitä ihan selkeästi näki että siinä on nyöritys mutta kuvailussa luki että siinä olisikin vetoketju. Mekko oli kuitenkin muuten niin ihanan näköinen että ajattelin että otetaan sitten vetoketjulla vaikka olisin halunnut nyörityksen. Kysyttiin vielä asiakaspalvelu-chatissa että onnistuuko vaihtaa vetoketju nyöritykseen, vastasivat että ei onnistu. Mekossa nyt sitten kuitenkin on nyöritys ja sehän on hyvä se! Eli tämä virhe ei hirveästi minua haitannut! En tiedä oliko minulla sitten niin uskomattoman hyvä tuuri että sain aivan täydellisen häämekon ihan sokkona ja vielä ihan todella edulliseen hintaan! Ai niin, vielä avomiehen puvusta: tilattiin hänelle pitkä takki&housut, sieltä tulikin lyhyt takki (mikä istui kyllä ihan täydellisesti, housut oli vähän pitkät mut lahkeita on helppo lyhentää). No nyt kun asia selviteltiin puljun kanssa niin sanoivat että lähettävät sen pitkän takin, pitäkää se lyhyt! Eli kaksi puvun takkia yhden hinnalla. Miinuspuoli tuossa paikassa on se että asiakaspalvelu on vähän nihkeää. Kielitaito ei ole ihan paras heillä joten asioita saattaa joutua vääntämään rautalangasta. Mutta jos jaksaa olla kärsivällinen ja haluaa päästä halvalla niin uskaltaisin jopa suositella! Pistän tähän loppuun vielä linkin mekkoon jonka tilasin, saamani mekko vastaa kyllä täysin tuota kuvaa (paitsi että itse tilasin mekon ivoryn värisenä, kuvassa se on ihan vitivalkoinen) : http://www.dinodirect.com/wedding-dress-gown-draped-ball-currency-EUR.html Hih, mekon hinta on näköjään noussut noin eurolla siitä kun tilasin!