Jump to content
Naimisiin.info

RvaPena

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

RvaPena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. RvaPena

    Nimiasioita

    Meillä myös mieheni menee nyt toista kertaa naimisiin. Exänsä vaihtoi takaisin tyttönimeensä eron jälkeen, mutta lapset ovat edelleen isänsä nimellä. Nyt naimisiin mennessämme otan mieheni nimen, joten mieheni, mieheni lapset ja minä olemme sen jälkeen samalla sukunimellä. Lasten äiti eri sukunimellä... En tiedä miten äiti siihen suhtautuu, vai suhtautuuko mitenkään..
  2. Vaikeasta aiheesta keskustellaan... Itse elän uusperhearkea ja suunnittelen myös nyt häitä ensi kesälle. Tänä kesänä olemme ollee muutamissa sukulaishäissä. Olisin ollut valtavan loukkaantunut, jos mieheni lapsia ei olisi kutsuttu serkkuni häihin jos syy olisi ollut se että tytöt eivät ole serkulleni sukua. He ovat kuitenkin minun perhettäni huolimatta biologisesta taustastaan. Samoin siskoni elää uusperhe elämää ja hänen poikansa edellisestä liitosta on täysin tasavertainen myös uuden miehen suvun edessä. Mielestäni fiksuinta olis kutsua koko perhe erittelemättä tai sitten jättää lapset kokonaan kutsusta pois.
  3. Meillä on myös tämä samankaltainen mietintä menossa... Kun on elettyä elämää takana, on miehen edellidestä liitosta 3 lasta. Lisäksi suurella osalla ystävistämme ja sisarruksistamme on lapsia 1-3 kpl. Yhteensä JOS jättää sylivauvat pois on lapsia noin 30 kpl. Se on jo liian paljon pelkästään jo tilan ahtauden takia. Toisaalta myös meidän hääjuhlien luonne tulee olemaan loppuillasta sellainen, jottei sinne lapset enää mun mielestä sovi. Ei ryyppyjyhlat, mutta eipä kummankaan suvussa ole koskaan lasiin syljetty, joten ylilyöntejäkin voi sattua. Ja vielä on yksi syy miksi haluaisimme jättää lapset kotiin, on se että emme haluaisi että ystävämme ja sukulaisemme lähtevät kesken juhlinnan kotiin nukuttamaan lapsia. Olisi hienoa viettää onnellista päivää yhdessä heidän kanssaan. Lähtökohta siis tämä. Omat lapset tulee ilman muuta, myös sisarrusten lapset.....mutta mihin raja vedetään ja millä sanoilla?? Olemme toistaiseksi aloittaneet keskustelua lapsiperheiden kanssa ja yrittäneet tehdä selväksi, että juhla olisi pääosin takoitettu aikuisille...
  4. Olen tässä nyt lueskellut tätä ketjua pidemmän aikaa... Huimia summia aioitaan käyttää, mutta huomaan ettei me varmaankaan päästä juurikaan vähemmällä. Budjetti on varmaan siinä 5000€ paikkeilla, mutta tulee menemään yli. Vieraita max 100 ja häät ensi kesänä. Varmaan suurimmat summat meilläkin menee juomaan, ruokaan ja bändiin. Hääpuvun ajattelin kaikista varoituksista huolimatta tilata netin kautta. Siinä säästää jonkin verran. Tällä hetkellä tiedossa on kuluista: Bändi 1200€ Juhlapaikka 500€ Juomat 1000€ Omat vaatteet 300€ Ruuan kustannukset vielä epäselvät, koska pitopalvelua ei haluttaisi. Auto tulee lahjana ja valokuvaus ehkä osittain. Mun vanhemmat auttavat jonkin verran. Sulhasen vanhemmat eivät luultavasti juurikaan. Eli lainarahoilla ja pienillä säästöillä mennään.
×
×
  • Create New...