Vicke

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vicke

  • Taso
    Untuvikko
  1. Meille on kutsuttu 25 kaveria pippaloihin ja alle 20 sukulaista (lapset mukaan lukien) kahville vanhempieni luo. Maistraatissa menemme naimisiin ja seuraavana päivänä kahvitetaan sukulaiset. Sitten on nämä varsinaiset pippalot jonne tuo 25 vierasta on kutsuttu, järjestetään pienessä kodikkaassa paikassa ja ohjelmassa mm. pihapiirin savusauna. Sukulaisille leivon kaiken itse ja tarkoituksena on tutustuttaa suvut keskenään koska eivät ole ennen tavanneet. Vaikka osa istuisi iltaan asti niin ei haittaa, paikalla on vaan ne kenen kanssa haluamme olla tekemisissä muutenkin. Konjakkiakin on varattu kahvin viereen. Pippalot pidämme vain kavereiden kesken koska haluamme juhlat joissa sekä syödään että juodaan hyvin. Ja tärkeää on saada myös juteltua kaikkien kanssa. Onneksi saamme paikalle molempien vanhoja ystäviä joita emme nykyään usein tapaa! Tarkoitus on juhlia viimeisen päälle, eli puvut päällä ja musiikkia pitkin iltaa soitellen. Tanssihalua meidän kavereista kyllä löytyy. Toiveissa on, että saataisiin myös musisoivia vieraita mukaan... Tähän juhlaan tulee ruuat pitopalvelulta, iltapalan hoidamme itse. Ja se budjetti oli n.2000 euroa, mutta tulee pukujen ja sormusten kanssa paukkumaan reippaasti yli.
  2. Täällä selkeästi vähän erilainen tuleva rouva. Meitä odottaisi jo liikkeessä nämä, kun vaan menisi hakemaan: Itseäni vaan jännittää kovin se että sormus on sittenkin liian pieni, niin kauhea käynti oli kun niitä soviteltiin. Tuskanhikeä pukkasi kun päätöstä piti tehdä.
  3. Ensimmäinen "hankinta" oli juhlapaikka, mutta koska sitä ei ole maksettu niin korttitarpeet. Sisältäen kartongin, nauhaa, tarroja, hopeakynät jne.
  4. Meilläkään ei astioille ymv. tavaroille ole tarvetta. Tai nyt huijaan, kaikki lautaset voisi vaihtaa tiettyyn sarjaan niin ettei olisi kymmentä erilaista, mutta tärkeämpiäkin menoeriä on. Kotiin kaipaamme sänkyä (nukutaan vuodesohvalla), tietokonetta (molemmat pöytäkoneet hajonneet, toinen jo kaatiksella, läppäri huutaa käytössä jatkuvasti ) ja astianpesukonetta (vanha noin 20v ja kolisee uhkaavasti). Kysyjille olemme kertoneet nämä toiveet, eli halutessaan voi auttaa esim. lahjakortilla.
  5. Me ei olla budjettia tehty etukäteen, mutta kirjasin äsken ylös kulut ja itse juhliin kutsuineen, paikkavuokrineen, ruokineen, juomineen jne. menee noin 1300 euroa. Juhlijoita 25 me mukaan lukien. Sormukset ja vaatteet tuovatkin sitten lisää noin 600 euroa. Ohjelmassa ensin maistraattiin meno ja sukulaisten kahvitus. Sitten lähimpien ystävien kanssa juhlat, jotka kestävät aamuyöhön ja ohjelmassa mm. savusaunaa. Paljon enemmän kuin joskus mietin, mutta en laskenutkaan koskaan vaatteita ja sormuksia mukaan. Puvut ovat sellaisia että pakko ostaa kun ei ole sopivia jo valmiina ja käyttöä löytyy jatkossakin. Ensin olin tekemässä kaikki ruuat itse, mutta päätin satsata rahaa siihen ettei tarvitse aamulla herätä salaatteja tekemään ja juhlapaikalla uuninlämmössä touhuta vähän ennen vieraiden tuloa. Niin ja joo, eiköhän siihen sukulaistenkin kahvitukseen noin 100 euroa mene. Itse kyllä teen kaiken, mutta listalla parit voileipäkakut, makeat kakut ja pikkuleivät, niin lähelle päästään kyllä.