forestfairy

Morsian
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About forestfairy

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Taitaa olla se porukoille kertominen se kaikista jännin juttu tässä vaiheessa, molempien perheet suhteellisen vanhanaikaista sakkia. Aateltiin nyt kesällä kertoa kun häihin on vuosi aikaa. Vitsailin jo miehelle josko vanhemmat sais tietää vasta kutsujen kautta.
 2. Mä näin toissayönä kamalaa hääpainajaista. Mikään ei mennyt niin kuin olin suunnitellut. Isä ei saattanut alttarille, sormus ei ollut mieleinen, vieraat lähtivät ennen aikojaan. Aamulla olin henkihieverissä ja piti tarkistaa ettei vihkisormusta ollut ilmestynyt sormeen vielä. Hieman aikaisin alkanut stressi, kun häät ovat vasta 2013.
 3. One word: Love
 4. Emme ole vielä kertoneet perheillemme (paitsi minä siskolleni, tuleehan hänestä sentään kaaso) naimisiinmenosta. Veikkaisin että oma isäni ei paljoa tule häistä hössöttämään, mutta sulhon perhe on saletisti toista maata. Ovat ihan mukavaa sakkia ja hyvin tullaan toimeen. Etenkin sulhasen äidin reaktiota hieman jännitän, luulen että hänestä tulee aikamoinen hösääjä.
 5. Suoraan sanottuna en pidä ajatuksesta, että vieras pukeutuisi kokovalkoiseen. Itselleni ei tulisi mieleenkään toisten häissä pukeutua valkoiseen. Eri asia olisi jos esim. hame olisi valkoinen ja yläosa värikkäämpi. Toisaalta jos jollain ei tosiaan ole mitään muuta juhlavaa asua kuin juuri se valkoinen mekko, en järjestäisi mitään kohtausta.
 6. Itse aion mennä Wanhan Sataman häämessuille Helsinkiin ja aion muuten tuon sulhonkin raahata mukaan. En sitten tiedä kuinka innostunut on lähtemään. Voipi olla, että tehdään messuilla jo joitain hankintoja, jos jotain kivaa löytyy.
 7. Itse olen muistaakseni ollut kahdissa häissä. Toisista häistä en muista paljoakaan, olin sen verran nuori. 2007 siskoni meni naimisiin ja niistä häistä onkin sitten enemmän muistoja. Siskoni on kateellinen tulevasta kirkostamme ja minä puolestani heidän juhlapaikastaan.
 8. Meidän piti pitää suut supussa, mutta toisin kävi. Vietettiin illanistujaisia meillä ja kaverit alkoivat tenttaamaan, milloin koittaa suuri päivä. Eihän siinä sitten viitsinyt alkaa kiertelemään ja pian jo pojat riitelivät siitä, kuka saa toimittaa bestmanin virkaa. Meidän kummankaan vanhemmat eivät kuitenkaan tiedä tästä vielä, haluan nimittäin yllättää oman isäni häitä edeltävänä isänpäivänä runolla, jossa kysyn häntä alttarille saattajaksi.
 9. Espoossa avioidutaan, muutettiin tänne muualta opiskelujen perässä eli täältä ei kotoisin kuitenkaan olla kumpikaan.
 10. Meillä mies 22 ja morsian itse täyttämässä joulukuussa pyöreät 20 vuotta. Naimisiin menossa heinäkuussa 2013 ja silloin mä olen 21 ja mies 24. Aika nuoriahan tässä ollaan, mutta naimisiin mentäessä ollaan oltu n. 6 vuotta yhdessä, mikä on mun mielestä ihan sopiva aika. Miekkonen tekee töitä opiskelun ohessa ja mulla kanssa opinnot kesken. Vuonna 2012 pitäisi saada parturi-kampaajan paperit kouraan, sitä odotellessa.