Jump to content
Naimisiin.info

minga

Rouva
  • Viestit

    3871
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by minga

  1. Siellä on taiteilijanteline siinä ovensuussa kun tullaan sisään. Valmiina siinä on sellainen "taulu" johon voi nastoilla/sinitarralla/younameit kiinnittää oman kartongin. Selena neuvoi laittamaan istumajärjestyksen esille vieraat aakkosjärjestyksessä ja nimen perässä pöytänumero. Nimilistan viereen sitten pöytäkartta jos niin haluaa. Kuulema menee tuolla tavalla jouhevimmin sisääntulo ja näin mekin aiomme istumajärjestyksen esillepanon toteuttaa.

     

    Ainiin, ne lautasliinat on sellaista paksumpaa "parempaa" laatua. Me otettiin ne, olivat ihan kauniit ja simppelit.

  2. Napsuu, Meille on tulossa karkkibuffa ja haluaisin sen kyllä ehkä vasta iltaa varten, ettei lapset vedä sokeriövereitä ihan heti  :girl_haha: Toisaalta olisi kyllä kiva, että pöytä olisi valmiiksi koristeltu ja valmiina.. Hmm.. Photobooth tulee meilläkin samaan paikkaan kuin teillä.

     

    Pakko kyllä kehua, että Selenan kanssa sähköpostien vaihto on sujunut tosi nopeaan tahtiin ja saatiin lyhyellä varoitusajalla sovittua hääpalaverikin. Tosin tähän auttoi se, että meille sopi virka-aika, muuten olisi mennyt elokuulle.. 

  3. Kiitos vinkeistä. Tuon Paperellan mä bongasinkin kun selailin nettikauppoja. Nyt loppuenlopuksi tilasin sitten pussit ebayn kautta HongKongista.. Saa nähdä koska tulevat perille ja tulevatko ollenkaan. Nyt kun vielä löytäisi pitsisen leimasimen jolla mä leimaisin noi kaikki 200 paperipussia  :girl_sigh: Voishan sitä tietty vähemmänkin hifistellä.

  4. lumiketulla on tosi nätti kutsu. Meidänkin häissä on pitsiä luvassa, mutta itse etsin pitsileimasinta. Kutsut tilataan varmaan Now and Foreveriltä, mutta ajattelin kirjekuorien alakulmaan painaa pitskuviota. Sama kuvio toistuu sitten muissakin jutuissa juhlapaikalla. Kunhan sen leimasimen vaan jostain löytäisi  :grin:

  5. Mekin ollaan menossa häämatkalle Italiaan, mutta vasta syyskuussa. 

     

    Olemme käyneet Italiassa heinäkuussa ja kuten yllä todettiin, siellä on ihan tolkuttoman kuuma. Roomassa käydessämme taisi olla -+40 astetta, joten hyvin ilmastoiduissa kaupoissa viihdyimme ja kauan. 10kk ikäisen lapsen kanssa harkitisin hetken ennen kuin ainakaan kaupunkilomalle Italiaan lähtisin tuohon aikaan vuodesta. On tosiaan niin kuuma ja täynnä turisteja.

     

    Toscanan alue on ihanaa. Milanossa ja Roomassakin kävimme. Roomasta pidin enemmän kuin Milanosta. Nyt suuntaamme varmaan taas Toscanaan ja käymme Venetsiassa, Gardajärvellä ja ehkä jossain alppien lähistöllä.

  6. Mullekin kyllä juhlatilan tuolit ovat tärkeitä. Kyllä tuo sininen pehmuste aika silmiinpistävä on. Ilman sitä olisivat varmaan ihan ok.

    Tykkään tuosta organzanauhaideasta, mutta niinkuin yllä joku sanoi, se varmaan korostaa entisestään sitä tuolia, eikä peitä sitä "virhettä" mikä niissä on..

  7. Mekin ollaan päätymässä tilattuihin kutsuihin, muutamia paikkoja olen jo pyöritellyt mielessäni. Mulle kelpaisi jotkut ulkomailta tilatut kutsut vähän halvemmalla, mies taas haluaa laadukasta ja hienoa ja kaikkea mahdollista ja Suomesta. Katsotaan mihin kompromissiin päädytään, oikeastaan ihan sama, kunhan mun ei tarvitse askarrella.

  8. Meidän vihkiaika on 15.45, alunperin tarjottiin 13.00 aikaa, mutta koin sen itse aivan liian aikaiseksi. Juhlapaikka on ihan muutaman kilometrin päässä kirkolta, joten siirtymisiin ei mene aikaa. Hääkuvat otetaan ennen vihkimistä, joten siinäkään ei kulu aikaa. Juhlapaikalta pitää olla poissa 01 mennessä. Eiköhän tuossa ole ihan riittävästi aikaa juhlia..

×
×
  • Create New...