Jump to content
Naimisiin.info

Niru

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Niru kaikki viestit

  1. En löytänyt tällaista ketjua tossa silmäillessäni tätä osiota, joten kertoisitteko mitä teillä on ollut/tulee olemaan kahvi-avecina
  2. Meillä myös luultavasti niin, että häätanssin ja -valssien jälkeen alkaa bändi soittamaan muuta musaa ja silloin kannetaan booli pöytään ;D
  3. Niru

    Servettien painatus?!

    Nostan tätä, sillä mua oikeesti rupes kiinnostamaan tuo servettien itse painaminen??
  4. Täällä myös yksi toiveikas jos joku haluaa myydä tai vuokrata boolisuihkulähdettään häidensä jälkeen :
  5. Hei, mielenkiintoinen idea Olisi ihanaa, jos punaiseen booliimme saataisiin ihan vähän tehostusta lehtihopeasta. Eli, jos sitä saa sinooperista, niin onko kellään mitään hajua, mitä tällaiset lehtihopeat/-kullat maksaa? Onko levyt minkä kokoisia?
  6. Minä haluaisin ehdottomasti sen meille tutun ja erittäin mukavan naispapin, joka on kastanut molemmat lapsemme. Kuopuksen kastepäivänä hänellä ei ollut edes työpäivä, mutta lupasi silti tulla ilomielin Kirkkoherranvirastosta tympeä täti kyllä ilmoitti silloin, että valitettavasti k.o. pappi ei ole silloin töissä vaan joudutte ottamaan päivystävän papin. No minäpän en lannistunut, vaan otin suoraan yhteyttä pappiin ja hän lupautui tulemaan. Ja näin aion toimia nyttekin, tietysti jos pappi ei jostain syystä kykene tulemaan, niin sitten tyydymme johonkin muuhun pappiin. Olipas sekavaa selostusta ;D
  7. Niru

    Mikä virsi kirkkoon?

    Kiitos Lili
  8. Niru

    Mikä virsi kirkkoon?

    Nuppunen: Mahdatko tietää mikä sen "punaisen kirjan" nimi on? Minulla on nimittäin mielikuva, että aikoinaan riparilla meillä laulettiin lauluja juuri tuosta kirjasta ja sitten myös Elämän siiville-kirjasta. Minäkin nimittäin haluaisin vihkitoimitukseen vähän iloisempia hengellisiä lauluja kuin virsiä, kun ne on kaikki niin synkkiä Toivottavasti tämä sopii papille ja kanttorille :
  9. Hmm.. minun näkökulmani on aivan toinen, sillä ikinä en ole tuntenut että tämä tapa olisi jotenkin ryöstöä tai kerjuuta Enkä ole kyllä ikinä kenenkään muunkaan kuulleen sanovan. Meidän häihin ei varmaankaan tule morsiammenryöstöä tmv, mutta muiden häissä ihan ok juttu!
  10. Niru

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Mielenkiintoisia ajatuksia :-? Itse ainakin ajattelin sitä säkeen kokonaisuutta, enkä sitä yhtä ainoaa lauseenosaa ;D Minun mielestäni tuo säe on kokonaisuudessaan ihana ja kertoo välittämisestä,rakkaudesta ja lämmöstä Mielipiteitähän nämä on, eikä kaikki voi tykätä. Ja komppaan wendaa siinä, että nimenomaan häätanssiksi, ei valssiksi!
  11. Niru

    Uusi Häävalssi Stellalta!

    Aah, tämä on niiiin ihana On jopa miehen mieleen, joten voipi olla että tätä tanssitaan meidän häissä ennen valsseja ;D
  12. Niru

    Hääkakku

    Tietysti riippuu paljon, siitä mistä ostettu ja millainen kakku, mutta kaipaankin nyt parien omia kokemuksia, eli millainen kakku? Monelle hengelle? Mitä maksoi? Kuka teki?
  13. Häihin tulossa 45 aikuista ja 17 lasta. Kuinka paljon olisi hyvä määrä tarjota alkoholillista juotavaa, sekä alkoholitonta? Ajattelimme tarjota boolia (alko + ilman), muutaman oluen ja vähän valkoviiniä, jotta jokainen voisi valita mieluista juomaa. Ja tietysti kahviavecit päälle. Niin ja onko hölmöä laittaa kahdenlaista avecia tarjolle? Meinasin että varaisi myös esim. Baileysiä niille, jotka eivät konjakista välitä (mm. morsiammelle :-[) Mitä määriä muiden häissä on ollut tarjolla? Edit: Muokkasin vähän otsikkoa ja liitän tähän ketjuun kaikki juomien määrään liittyvät keskustelut -TT-
  14. Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? Kuvissa paikka näytti ihanalta Voi kyllä olla vähän hankalaa kun meillä vieraslistassa on nyt 63 nimeä talo on mitoitettu 70 hengelle :-/ Toisaalta jos ruokailun järjestäisi vähän "kokkariperiaatteella", niin ei tarvitsisi olla niin tiukkaa istumajärjestystä ja kaikki voisi syödä missä haluaa? Meinaan kun siellä on myös navetan vintti missä pääsisi tanssimaan niin tuskin viraat haluaa nököttää pöydissä koko ajan? Vai miltä kuullostaa? Tuntuu muiden mielestä paikka hankalalta kun on periaatteessa 3 tilaa mihin vieraat "jaetaan"?
×
×
  • Create New...