Jump to content
Naimisiin.info

Ameliini

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Loppi

Ameliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ameliini

    Curacao matkakohteena

    uskaltaa snorklata missä vaan. Hait ui syvemmällä. mutta, myös yleisillä rannoilla saa varmasti snorklata rauhassa, ja ei yleisille rannoille on vähän hankalaa päästä, ja tuskaista patikoida 30 asteen helteessä...(tuli kokeiltua)koska niillehän teitä ei oikeastaan ole. vaihtoehto tietysti on lähteä tarpomaan yleiseltä rannalta vaan rantaa pitkin johonkin suuntaan, mutta maasto on paikoitellen haastavaa. pienemmillä rannoilla on rauhallisempaa, mm. Lagun oli muistaakseni rauhaisa, ja yks toinenkin...mikähän sen nimi oli...aika lähellä porto maria kuitenkin.
  2. Ensin istuttiin lentokoneessa, ja sitten karibian auringon alla Hääyötä ei varsinaisesti vietetty, tultiin häistä kotiin n. klo:22 mentiin porekylpyyn nautiskelemaan shampanjaa kynttilän valossa Sitten nukuttiin n. 2h ja pakattiin matkalaukut taksiin ja kohti helsinki-vantaata, syötiin sitten romanttinen "aamiainen" lentokentällä n. klo:05. Sitten tosiaan lennettiin yli 10h, ja syötiin ah---niin ihanaa lentokoneruokaa. Perillä sitten käytiin hotellin ravintolassa illallisella, ja nautittiin toisistamme hotellihuoneessa ja terassilla merta ihastellen
  3. Ameliini

    Curacao matkakohteena

    No niin, häämatka takana Siis, me oltiin Habitat Curacaossa, n. 20km willemstadin keskustaan. Paikka oli ihan kiva, tosin hotellin oma ranta oli kivikkoinen, lähinnä snorklaamiseen ja sukeltamiseen hyvä. Huoneistohotelli oli kiva, joissa kaikissa SUURET parvekkeet/terassit merelle, ja perheasunnoissa puutarhaan, siis kolmen tähden hotelli, todella siisti, ja viihtyisä. Hotellin ravintola oli mielestäni ihanteellinen, siis ulkoilmaterassi josta näkymät suoraan merelle. Lähistöllä on kaksi kivaa biitsiä, niistä parempi oli porto marie, siellä oli myös kiva rantabaari josta sai kohtuuhintaista ruokaa, ja sukellusvälineitä yms. eväitä ei siis tarvittu. Auto on tällä saarella syytä vuokrata, oli hotelli mikä hyvänsä, joka paikasta on hankala päästä upeimmille biitseille muutoin. Snorklaaminen on tällä saarella aivan upeaa, sitä kannattaa jokaisen tehdä! Upeita värikkäitä kaloja parvittain!!!!!! Merisiilejä...jne. Meriakvaario oli aika onneton...Jos on käynyt suomessa jossain akvaarioissa, on melkein nähnyt kaiken mitä siellä oli. Poikkeuksena merikilpikonnat kylläkin. Ruoka saarella on hyvää, ja kansallispuisto sekä hatogaves näkemisen arvoinen. Kävimme myös syvänmeren kalastamassa, joka oli KALLISTA (300 dollaria, me jouduttiin maksaan 400, kun ei ehditty aamulähdöllä kalaan vaan mentiin vasta päivällä) saatiin barracuuda! Syvänmerenkalastus onnistui ainakin spanishwaterssissa. Reissu oli aivan mahtava, voin ehdottomasti suositella! Saa kysellä, vastaan jos osaan!
  4. Ameliini

    Curacao matkakohteena

    Hip hei! Mekin lähdetään curacaolle....Sunnuntaina 8.7, heti seuraavana aamuna vihkimisestä...Eli samoilla silmillä lähdetään. Toivottavasti saadaan koneessa nukuttua : Me jouduttiin vähän tinkimään tosta hotellista, koska varattiin matka vasta pari viikkoa sitten, ja muita ei ollut kai sitten jäljellä. Eli me mennään habitat dive resort hotelliin (oiskohan ollu 4 tähteä), ihan upean näköinen paikka oli kyllä tuokin, vaikkei se viiden tähden hotelli ollutkaan. Vinkatkaahan muutkin jos olette lähdössä samaan aikaan!!!! Tulen sitten kertomaan millasta oli.
  5. Joo, me mennään "salaa" naimisiin, parin kuukauden päästä jo. Siellä missä rakastuttiin, järven rannalla, käppyräisen männyn alla, missä aurinko paistaa aina:) Mukaan tulevat meidän kaksi kaunista tytärtä, morsiusneidoiksi puettuina heittelemään kukan terälehtiä. Tulee myös pappi, ja mun vanhemmat. Ihan perinteiseen hääpukuun pukeudun ja paikalle varataan myös valokuvaaja. Sitten kun meidät on vihitty, kävelemme alas niemen kärjestä niemenpoukamaan missä kesämökkimme sijaitsee, ja voitaisiin vaikka juoda kakkukahvit. Hääyön vietämme ehkä mökillä, lapset ja muut tietysti mummilassa, voi olla että keksimme jotain muutakin, mökille voimme mennä kuitenkin muulloinkin...Täytyy miettiä. Sitten maanantaina lähdemme unelma häämatkalle karibialle... Musta tää on parasta mitä voi olla:) Syitä tälläiseen järjestelyyn on monia. Kun häitä ruvettiin miettimään, heti iski suuri ahdistus siitä, että kuinka vieraat saadaan "tulemaan toimeen keskenään" ilman että ilmapiiri on kireä jne. meillä on rikkonainen suku, ja eronneita koko porukka ristiin rastiin, ystävät ei monet tunne toisiaan...Rahaa menisi niin paljon että kunnon häämatkaan ei olisi varaa, ja....En pidä perinteisistä hääjuhlista, suoraan sanottuna en tykkää yhtään!!!!en pidä tanssimusiikista, seuraleikeistä, ja seurain yms. taloista, en pidä kaasoista ja bestmäneistä jne jne. En pidä häälahjojen "kinuamisesta" ja toisaalta en halua "tuhlata" muitten rahoja sellaiseen mitä ei tarvita...lista on loputon. Me ja meidän rakkaus, siitähän tässä kai on kyse...Juhlia voidaan muulloinkin, ja muissa merkeissä, ja ohimennen kertoa asiasta. toi ilmottamis asia ei ole vielä oikein selvinnyt että miten se tehdään, katotaan nyt.
  6. koirahoitolat (hyvät) voivat olla hyväkin vaihtoehto, varsinkin jos koira (ja kissat) pitää muista koirista. Monissa koirahoitoloissa on iso aidattu piha jossa koirat saavat leikkiä keskenään, mikä on ihan kivaa vaihtelua lemmikillekin. (tää nykyinen koira ei oo koskaan ollu). Taikka sitten joku innokas nuori dogsitteri voi käydä teillä ruokkimassa ja leikkimässä teidän lemmikit. Monille nuorille tytöille se on unelmaduuni, joten selviätte siitä hyvinkin halvalla. Mutta...Asioilla on taipumus järjestyä...
  7. Noh, tää ei sinua varmaan paljon auta...Meidän olisi tarkoitus ottaa koiramme bestmaniksi (ulkoilmahäät) ja sitten varmaan otetaan mukaan myös hääyötä viettämään (joku romanttinen mökki tms.) lapset menevät isovanhemmille tai muille sukulaisille.
×
×
  • Create New...