Jump to content
Naimisiin.info

riittatih

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

riittatih's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Piti vielä tulla tänne kehumaan Jannea, joka oli siis parisen kuukautta sitten kuvaamassa häitämme. Päädyimme dokumentaariseen kuvaukseen, sillä halusin ehdottomasti kuvia koko päivän kulusta. Janne tuli kuvaamaan hotellille valmistautumista, ja kuvasi juhlassa aina siihen saakka, että minä ja mieheni lähdimme sieltä pois. Loppujen lopuksi hän oli kuvaamassa noin 11 tuntia. Kaikki meni juuri niin hyvin kuin odotinkin, ja nyt olemme innoissamme selailleet valmiita kuvia jo jonkun aikaa. Ihan ensiksi täytyy sanoa, että kaikki kuvat ovat todella upeita! Valmistautumisesta, kirkosta sekä hääjuhlasta otetut kuvat ovat siksi niin ihania, että niistä välittyy häätunnelma aivan täydellisesti. Erityisesti häätanssimme aikana otetut kuvat ovat sykähdyttäviä! Valmistautumisen aikana hän otti kuvia mm. hääpuvusta, koruista ja kengistä, ja rakastan erityisesti juuri hääpuvusta otettuja kuvia. Ja vaikka kaikista juhlavieraista ja ohjelmanumeroista sekä muista tärkeistä hetkistä on saatu kaikki tallennettua, niin itse hääjuhlassa Janne oli erittäin hienovarainen ja huomaamaton. Vaikka hinta on korkeampi kuin monilla muilla kuvaajilla, niin kuvaajaan satsaaminen todellakin kannatti!! Näistä kuvista on meille iloa vuosiksi eteenpäin!
  2. Me saatiin ystäväpariskunnilta juurikin tuo 50 euroa, oikeastaan lähes kaikilta, jotka toivat rahaa lahjaksi. Jotkut sinkut olivat osallistuneet sitten isompiin lahjoihin yhdessä.
  3. riittatih

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Morsian ja sulhanen siinä vaiheessa kun saavumme hääpaikalle kuvauksesta. Vanhemmat ottavast onnittelut vastaan jo aiemmin, kun meitä vielä odotellaan. Tämä on siinä mielessä hyvä ratkaisu, että siinäkin on jo ohjelmanumeroa odottelua pehmentämään. Lisäksi myös skumppaa.
  4. riittatih

    Miksi juuri Hän?

    Hän tukee minua silloinkin, kun en ansaitse sitä. Arki sekä juhla on ihanaa hänen kanssaan.
  5. Miehen nimi, käytännön ja muistakin syistä.
  6. Mekin varasimme Janne Miettisen hääkuvaajaksemme. Tapasimme hänet ensimmäisen kerran viime kesänä kaverini häissä. Janne on todella mukava persoona ja tulimmekin heti helposti juttuun hänen kanssaan. Tärkein valintakriteeri oli tietenkin hänen ottamansa kuvat, jotka ovat aivan upeita!!!
  7. Meille tulee muutama ohjelmanumero, joita voisi kutsua leikeiksi. Ne eivät ole perinteisiä suomalaisia leikkekä, vaan muista maista varastettuja juttuja. Mielikuvitusta on siis lupa käyttää - morsiamenryöstö ei ole ainoa vaihtoehto, kuten se usein tuntuu olevan.
  8. Oli yllätys, eikä oltu juurikaan puhuttu kihlausasioista sitä edeltävänä vuotena. Olin onnellinen saadessani romanttisen kosinnan.
  9. Kyseessä on kuitenkin oman elämän suurimmat juhlat, joten me emme ainakaan kitsastele sen suhteen. Lisäksi tämä saattaa olla ainoa kerta kun sukumme kohtaavat näin suurissa määrin, ja sekin on aika paljon se. Pienet ja edulliset häät on ihan jees - mutta me haluamme jotain enemmän suurelta päivältämme.
  10. Ympäristö on viikonloppuöisin sen verran epäilyttävä, etten tuonne ehkä ihan ensimmäisenä vaihtoehtona menisi.
  11. riittatih

    Häämessut

    Syksyisiä häämessuja Messukeskuksessa (Häät & Rakkaus vai mikä niiden nimi olikaan...) ei näköjään tänä vuonna järjestetä. Ainoat pk-seudun messut ovatkin sitten tammikuussa.
  12. Me haimme inspiraatiota ulkomaisilta hääsivustoilta. Mitään nou-nou-juttuja meillä ei ollut. Jos tuntuu siltä, että joku juttu häissä (esim. kakunleikkuu polkaisulla) on jo nähty liian monta kertaa, niin mielestäni ei ole mitään järkeä jättää sitä automaattisesti pois ja olla sitä korvaamatta millään muulla. Netti on täynnä hauskoja ideoita, millä omista häistä saa juuri sellaiset kuin haluaa. Sama juttu "nolojen leikkien" kanssa. Mielestäni on paljon nolompaa jättää kaikki ohjelmanumerot pois vain siksi, ettei itse vaivaudu etsimään uusia niiden perinteisten sijaan. Joten netti avuksi ja selatkaa mitä muualla maailmassa tapahtuu. Kannattaakin mieluummin tehdä jeah-jeah-lista, johon kerää kaikkea hauskaa ja persoonallista hääjuttua.
  13. Budjetti on noin 18 000€ (ilman häämatkaa). Vieraita on tulossa ihan reilusti. Vanhempamme maksavat kuluista vajaa puolet, sillä sukulaisia on tulossa todella paljon.
×
×
  • Create New...