ella2012

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About ella2012

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiitos! Näin minäkin kuvittelen, että ne voisivat yhdessä pysyä paremmin sormessa. Pitänee kokeilla liikkeissä eri kokoja ja miettiä sen pohjalta paras vaihtoehto.
 2. Ihastuin tänään ensimmäiseen sovittamaani hääpukuun ja sen jälkeen muut eivät tuntuneet enää miltään <3
 3. Mikähän olisi paras tapa kiinnittää pitsiä korttipohjaan? Onnistuuko jollain perusliimalla? Tuntuisi, että kovin nestemäinen liima ryttää pahvin ja kuivemmat eivät pidä. Ei haittaa, vaikka korteista näkee, että itse ollaan tehty, kunhan ei ihan hirveästi Erikeepperit tursua
 4. Taidetaan mennä aika perinteisellä linjalla. Näillä näkymin sisääntulona Pachelbelin Kaanon D-duurissa ja poistumiseen Bachin Preludi C-duurissa. Pitänee kuitenkin vielä kuulostella, jos täältä löytyis muita hyviä vaihtoehtoja.
 5. Olemme vielä aika hys hys. Ensi kesänä häät ja meistä on mukavampi yllättää kutsulla, säästytään ylimääräiseltä kyselyltä ja hössötykseltä Saa rauhassa valmistautua
 6. Huomenna sovittelemaan pukuja. Hieman jännittää. Toivottavasti myyjä olisi sellainen, joka näkisi ja sanoisi heti jos joku puku ei sovi. Kaaso on onneksi luvannut olla suorasanainen Montakohan pukua esim. tunnissa kerkeää sovittaa?
 7. Piakoin olisi aika lähteä sovittelemaan vihkisormusta kihlan kaveriksi. Neuvokaa tietämätöntä, valitaanko vihkiksi yleensä saman kokoinen sormus kuin kihla on? Tarkoitan siis halkaisijaa. Kihla on tällä hetkellä hieman isohko sormeen enkä raskisi sitä alkaa pienentämään, jos tulevaisuudessa sormet pulskiintuvat . Voisiko samaa kokoa oleva vihkisormus saada kihlan pysymään paremmin aloillaan pelkästään sen vuoksi, että sormukset ovat silloin leveämpänä sormessa. Tuntuisi hassulta ostaa pikkuisen pienempi sormus vihkiksi kuin mitä kihla on.
 8. Huonosti tuntuu löytyvän jotain minimalistisen ja todella runsaan koristelun välimaastosta
 9. Hei! Olisiko kenelläkään kokemuksia Ravintola Upseerikerhosta hääjuhlapaikkana?