Jump to content
Naimisiin.info

elviira22

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

elviira22's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos Kellen rohkaisevasta kommentista itse en myöskään ensin meinannut sovittaa pukua olkaimien vuoksi, mutta totesin loppujen lopuksi sovituksen jälkeen tykkääväni todella paljon olkaimista (peittää mukavasti rusketusrajat, joita varmasti tulee, koska häät ovat vasta loppukesästä).
  2. Hei! Onko kellään kokemuksia pitopalvelu Päivärinteestä ja heidän tarjoamastaan juhlapaikasta? Löysin muutaman viestin, jossa pitopalvelun toiminnasta oli kerrottu, mutta en löytänyt tietoja juhlapaikasta. Nettisivujen ( http://www.kolumbus.fi/paivarinne/index.html ) perusteella paikka kiinnostaisi. Yritin äsken soittaa tuonne, mutta en vielä saanut ketään kiinni.
  3. Tällainen ( http://www.specialday-ireland.com/gianna.html ) roikkuu nyt minun vaatehuoneessa. Mies ikäänkuin tyrmäs puvun nähtyään kuvan.. Mitäs muut on mieltä? Ai niin, siis minun puku on ivoryn värinen.
  4. Hei! Juhlatalo Kumpula on nuorisoseurantalo, joka näyttää nettisivujen (http://www.saarikylat.fi/kumpula/juhlatalo.htm) kahden kuvan perusteella ihan siistiltä. En löytänyt tietoa paikasta enempää.Kiinnostaisi kovin tietää onko tosiaan yhtä siisti kuin kuvat antavat ymmärtää. Soittelin yhteyshenkilölle, joka sanoi, että vuokra viikonlopulta on n. 500 euroa ensi vuonna ja taloon pitäisi mahtua 120 henkilöä ruokailemaan. Mutta onko täällä foorumilla ketään, joka olisi juhlinut Kumpulassa?
×
×
  • Create New...