Hertta80

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Hertta80

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Kiitos Meij! Nyt ei malta odottaa että pääsee kortteja askartelemaan, kun vihdoin sain hyvän idean millainen kutsu tehdään
  2. Hienoja kutsuja! Täältä saakin hyviä ideoita Pupsu ja Meij, onko teidän kutsuissa oleva sydän tarra? Ja mistä olette niitä hankkineet?
  3. Samaa ollaan mietitty. Kokemuksia ei ole alueen pitopalveluista, joten ihan mutu-tuntumalla mennään. Laitoin sähköpostilla tarjouspyyntöjä alueen pitopalveluihin ja vastanneista (joita ei montaa ollut..) valitsin lähinnä menuehdotuksen perusteella yhden. Sähköpostia ollaan vasta vaihdettu, lähempänä häitä vasta tavataan. Aika paljon jännittää osuiko nappiin, koska nimenomaan hyvä ruoka on yksi tärkeimpiä asioita mitä halutaan vierailemme hääpäivänä tarjota. Palvelu on tähän asti vaikuttanut hyvältä, harmi vain kun se ei välttämättä takaa hyvää ruokaa.
  4. Kirkko varattu tänään, häät on 4.8.2012 Ja puhelimitse varasin.
  5. Me ei saada ensi kesän häihin varata kirkkoa ennen tammikuuta. Epäreiluksi asian tekee se, että ollaan pieneltä paikkakunnalta, joka on kuntaliitoksella liitetty isompaan kaupunkiin. Tähän kaupungin kirkkoon saa varauksia tehdä jo vuodelle 2013, mutta "omaan" kirkkoomme vasta tosiaan ensi vuoden alusta. Syy on se, ettei tiedetä riittääkö pappeja tänne "sivukirkolle".
  6. Ymmärrän täysin aloittajan harmistumisen! Meillä on sellainen tilanne, että olen yhdeksään lähialueen pitopalveluun laittanut sähköpostilla tarjouspyynnön, kahdelta sain vastauksen. Toiselle ei meidän häiden ajankohta sovi, toinen kysyi lisätietoja ja laittoi sen jälkeen tarjouspyynnön. Muista ei ole kuulunut mitään. Jotenkin olettaa, että jos esim. lehdessä mainostaa palveluitaan ja yhteystiedoissa on sähköpostiosoite, että niihin viesteihin joskus vastataankin! Meillä häät ensi kesänä, joten aikaa on vielä etsiä sopivaa pitopalvelua, mutta harmittaa kyllä kun viesteihin ei vastata mitenkään..