elinalle81

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About elinalle81

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/30/81

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Menee kyllä "vähän" aiheen vierestä mutta minä varasin itselleni "heittokimpuksi" ison kimpun irrallisia ruusuja. Oma kimppuni oli sellaista mallia että ei sitä olis heittää voinutkaan. Pitelin ruusuja kuin isoa kimppua aina viimehetkiinasti ja lennossa ne sitten levisivät! Sai jokainen tyttä/nainen ruusun tai kaksi ja kaikilla oli hyvämieli;)
 2. Meillä oli ehdoton ei kaikille leikeille häissä, koska isäntä ei tahdo. Palkattiin itse ohjelmanumeroksi humoristinen miesjumppaporukka Tyrväkkäät. Ihan todella hauska puolentunnin ohjelma ja ei maksa paljon. Voin taata että nauroi niin lapset kuin vanhuksetkin! Tämä porukka esiintyy pirkanmaanseudulla ja netistä löytyy sivut!
 3. Me juhlittiin ihanat häät Tampereen aterian ravintola Frenkkelissä. Minusta kaunis tila(valkoista tiiltä). Vuoraan kuuluu vain tila ja kalusteet. Joten pitopalvelun täytyy tuoda kaikki astiat! Juomat täytyy luonnollisesti tuoda itse. Juhlat tuli lopettaa noin. klo 24.00 mutta ei haitannu meitä koska aloitimmekin jo klo 12.00. Tilan saa rauhassa koristella perjantaina ja sunnuntaina tulee suorittaa siivous. Meillä oli vieraita 80 ja tilaan mahtui hyvin myös bändi. Yksi kabinetti oli lasten valtakunja toinen pitopalvelulla ja kolmas "varastona" ja bändin taukotilana. Frenkkelin sisäpiha on oikein rauhallinen "ulkoilijoille" . Toimi ainakin tosihyvin meidän talvihääpaikkana!
 4. Meillä oli helmikuussa Tampereella bändi nimeltä Popkorni. Oli kohtuu hintainen ja kaikki sujui niinkun oli sovittu! Suosittelen ihan lämpimästi. Meillä oli bilemusapainotteiset setit mutta tanssimusiikkikin sujui mallikkaasti!