TINDE2013

Morsian
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

About TINDE2013

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday June 19

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Interests
  Brain... Must have brain...
 1. Mulla oli uutta puku, vanhaa korvakorut, sinistä äidin rippilahjaksi saama sormus, jossa on sininen kivi ja lainattua n. viisi minuuttia ennen vihkimistä toiselta papilta lainattu euron kolikko kengässä. Ja palautin sen sit juhlissa.
 2. Mä ostin mun kaasoille molemmille Thomas Sabon rannekorut ja niihin molempien omien syntymäkuukausien onnenkivet.
 3. MInä kävin Helsingissä Fredrikinkadun Funky Ladyssa ja siellä oli ainakin mahtava palvelu ja kiva valikoima. Myyjä antoi liivit minulle sovitettavaksi verhon raosta ja kysyi sitten kohteliaasti, että saako katsoa. Mutta minulla ei olekaan mitään estoja niin senkun olis tullu mun ryntäitä tiirailemaan. Hyväthän ne on.
 4. Keksimpäs miten saan tänne kuvan!
 5. Minun ihanuus. <3 Sepän kanssa yhdessä suunniteltu, sopii TÄYDELLISESTI yhteen kihlan kanssa ja niin kaunis. 4 0.05 timskua ja valkokultaa. http://aijaa.com/buDRBX
 6. Me lähetetään kutsut tän vuoden ystävänpäivämerkeillä, eli sillä makeaa ystävänpäivää-sarjalla. Ihan värikkäät.
 7. Me lähdetään häitten jäleen maanantaina Lontooseen, jossa ollaan torstaihin asti ja siitä jatketaan kohti birminghamia ja DOWNLOAD FESTIVAALIA!!! Meidän kihlajaisteltta (mentiin kihloihin Roskildessa teltassa) pääsee taas tositoimiin, mukaan voi pakata vaan mustia vaatteita, musa on mahtavaa. Noille festareille tähän mennessä kiinnitetty esim. Iron Maiden ja Rammstein.
 8. Me tarjotaan kans ruokajuomat ja laitetaan kutsuun, että loppuillasta baari on auki ja potentiaaliset kännit saa kustantaa itse. Meille tulee aika kosteeta porukkaa, joten jos ois imaista juomaa niin tiedän, että loppuillasta ois täys rähinä päällä. Nyt jos sellainen on niin en oo ainakaan sitä itte joutunut maksamaan. Jonkinlaisen drinkkilippu systeemin ajattelin kyhätä, et voidaan antaa niit vaikka vanhemmille tai kaasoille tai käyttää itse. Meillä ei kumminkaan oo varmaankaan rahapussia mukana.
 9. Minä tilasin itselleni puvun Best Pridal Prices kaupasta jenkeistä. He siis myyvät merkkipukuja, eivät kopiota. Omani on iltapukumallistosta shampanjan värinen ihanuus.
 10. Hellunheila: Ei sinua ole jymäytetty, vaan ihan normaali käytäntö vuokrapuvuissa. Sen minkä rahassa vuokrapuvulla säästää niin mielenrauhana menettää.
 11. Kutsujen visuaalinen puoli valmis. Vain tekstit sisältä puuttuu.
 12. Meidän kesäkuun alussa pidettäviin rentoihin bilehäihin tulee tällainen grillihenkinen menu: Whiskygraavattu lohi Chilimarinoidun katkaravut Pähkinäinen coleslaw Vihersalaattia, grillattua halloumia ja melonisalsa Tomaatti-mozzarella-basilica -salaatti Patonkia ja levite Savulohi ja aioli Grillattu kananrinta ja savu-bbq -kastike Uuniperuna Grillattu maissintähkä ja chilivoi ja/tai valkosipulivoi TAI kasvisvartaat Tuon tomaatti-mozzarella-basilica -salaatin saattaa vielä tippua pois kun ei se jotenki sovi tuohon kokonaisuuteen. Tuo grillattu maissintähkä olisi ihana, mutta niin sottaista syötävää, että sillä perusteella voi olla että meille päätyy noi kasvisvartaat. Hinta on 32 euroo per naama. Kakku tulee joko Kakkugalleriasta joku sopiva tai sitten käpykakku jos läydän joltain valmistajalta hyvän. Nyt ainut jonka tiedän on Fazerin ja se on kuivaa.
 13. 8.6.2013 Länsi-Pasilan kappeli, eli Helsinki.
 14. Meillä on häät ravintolassa, jonne saamme tuoda kakun muualta, koska heillä on tarjolla vaan peruskermakakkua. Mutta kakun pitää olla oikeasta konditoriasta ja säädösten mukaan tehty ja säilytetty.
 15. Itse luotan enemmän siihen miltä puku näyttää peilissä. Kuvaan kumminkin vaikuttaa salama, valotus jne.