Sunmaid

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sunmaid

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mä oon vielä suunnittelun alkuvaiheessa, mutta mulla on kolme ihanaa naista elämässäni ja tahdon ne kaikki kanssani alttarille tueksi!!
 2. Olin pari vuotta sitten kaasona häissä joissa oli saippuakuplia osalle vieraista (tiedettiin ettei kaikki lämpeä) ja sitten yhdellä lapsivieraalla sellainen saippuakulpa"pyssy", josta tuli oikeen kunnolla kuplia! Oli hyvä!
 3. Jos me mennään jo ens kesänä naimisiin, on lapsi silloin vähän reilu 2vee. Oon ajatellut niin, että saa riekkua hereillä tavallista pidempään, esim. 22-23 asti, ja sitten menee nukkumaan isoisoäitinsä kanssa, joka tuskin muutenkaan pidempään tahtoo itsekään riekkua Ja joka aivan mieluusti ottaa lapsen viereensä tutimaan.
 4. Koska hän on hän!! Paras ystäväni, lapseni isä. Hauska, pölö, tajuaa sarkasmia, tekee töitä perheen hyvinvoinnin eteen, hemmottelee minua, puhuu (useimmiten), pussaa, ottaa huomioon, siivoaa, yllättää joskus, hyvä sängyssä, ei mustasukkainen liikaa ainakaan, ennakkoluuloton, mahtava kokki, kova remppaamaan, visuaaalinen, musikaalinen. Paras! Ja koska hän ei ole kuitenkaan täydellinen. En minäkään ole.
 5. Muistaakseni kuusissa, ja yksissä niistä kaasona.
 6. Me ollaan oltu yhdessä vuodesta 03/04, kuka sitä laskee? Asuttu yhdessä vuodesta 05. Kihloissa 10/08. Lapsi 06/10. Minä opiskelen viimeistä vuotta, kai. Mies vakitöissä. Ei velkaa, mutta ei kyllä ylimääräistä rahaakaan.. Ollaan molemmat n. 30vee. Hääkuume iski eilen! Siis en ole koskaan aiemmin ollut tällaisessa kuumeessa! Naimisiin toki olen tahtonut mennä kun kerran kihloissakin ollaan.. Naimisiin tekis mieli ens kesänä, mutta voi olla mahdoton unelma kun ei ole säästöjä sitä varten... Katsotaan!
 7. Mä mietin just kans sitä, että miten kutsutut reagoivat kun kuitenkin meidän oma lapsi on häihin tulossa, mutta toisten muksuja ei sinne tahdota..