Jump to content
Naimisiin.info

Newien

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Newien's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos vastauksesta Norppaaa! Eiköhän se sit oo päätetty, että tilaan pukuni suoraan Tanskasta Saan uuden ja oman puvun, vaikka olinkin tähän asti sitä mieltä, että aion vuokrata pukuni.
  2. Te, jotka olette tilanneet Lillyn pukuja suoraan Tanskasta. Paljonko tilaukseen tuli postimaksua? Kuinka kauan puvun postitus kesti? Tuntuiko tilaus luotettavalta? Olen aivan ihastunut Lillyn pukuihin ja tarkoituksenani oli vuokrata puku Suomesta. Satuin sitten seikkailemaan Lillyn nettisivuilla ja tajusin, että saisin ostettua puvun itselleni suoraan Lillyn liikkeestä Tanskasta huomattavasti halvempaan hintaan. Ja tosiaan, saisin puvun ihan omakseni enkä vuokraisi, kuten ensin ajattelin. Jos kävisin Suomessa kokeilemassa, niin tietäisin oikean koon ja tilaisin puvun sitten Tanskasta.
  3. Newien

    Menutaulu, ohjelmat jne

    Kannattaa laittaa buffet-pöydän menutaulun lisäksi vielä jokaisen ruokalajin viereen pieni lappunen, jossa kerrotaan mikä ruoka on kyseessä ja onko ruoka laktoositon tai gluteeniton. Ei ihmiset muista enää hetkeä myöhemmin mikä ruokalaji on kyseessä, vaikka se siinä menutaulussa olikin mainittu. Ja erityisesti ruoka-allergikoille on helpompaa, että laktoosittomuus/gluteenittomuus on vielä uudelleen mainittu jokaisen ruokalajin vieressä. Eikä tarvitse enää kurkkia jonon ohi menutaulua tyyliin "Mikä näistä olikaan laktoositonta."
×
×
  • Create New...