juska

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    helsinki

juska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. juska

    Tuusula

    Heip! Kokemukset Itämerikeskuksen tarjoilusta vaihtelevat luultavasti siitä syystä, että talolla on ollut eri omistajat/järjestäjät vielä viime vuonna. Nykyisen tilanteen mukaan ruuat voi tuoda itse lisämaksusta ja juomat pitää tuoda itse. Solbackenista minulla ei valitettavasti ole muuta sen tarkempaa tietoa kun, että se on ihan viihtyisä pienehkö paikka. Ystäväni häät oli siellä ja vieraita oli hieman alle sata. Juhlatilana toimi iso sali jonne kaikki vieraat mahtuivat, tosin aika tiivisti istutettuna. Salissa on myös lava jonne voi sijoittaa viakka bändin ja pitää ohjelmaa. Keittiökin löytyy, mutta varustuksesta en tiedä valitettavasti mitään. Kaiken kaikkiaan ihan kiva paikka ainakin kesähäille. -Juska
  2. juska

    Tuusula

    [pre]Anteeksi Asherar vastauksen viipyminen, en ole huomennut käydä täällä muutamaan viikkoon.. Otin suoraan yhteyttä puhelimitse Itämerikeksuksen numeroon, joka löytyy internetistä ja sovin tapaamisesta. Eli numero on 09-292 1211. Lisäksi sain myös kännynumeron, josta varmemmin Itämerikeksuksen asioita hoitavan naisen tavoittaa. Nimeä en valitettavasti muista, mutta numero on 040-7620752. Parhaiten varmasti asiat tulee hoidetuksi ja sovituksi kun soittaa hänelle. Olisin vielä tiedustellut Itämerikeskuksessa tarjottavasta ruuasta kaikilta niiltä, jotka ovat sitä syöneet. Onko se ollut hyvää ja jos ei niin niin, mikä on ollut vialla? Mieheni on kokki ammatiltaan ja näin ollen vaatii omien häidensä tarjoilulta aika paljon. Tällä hetkellä Itämerikeskuksen tarjoilupuoli onkin ainoa asia mikä paikan valinnassa vielä mietityttää. Auringonpaistetta kaikille 8)
  3. juska

    Tuusula

    Heippa! Harkitsemme omaksi hääpaikaksemme Itämerikeskusta ja se on tällä hetkellä ykkösvaihtoehtomme. Kyseisen paikan omistajuus on juuri vaihtunut, joten suurin osa tiedoista mitä ylempänä on kerrottu, on vanhentunutta. Kävimme tutustumassa paikkaan ja se oli oikein viehättävä. Ainoa miinuspuoli ol kohtalaisen järkyttävät oranssit tuoli, mutta se tuskin häätunnelmaa laskee. Saliin mahtuu runsaasti vieraita, jos oikein muistan niin jopa 160. Tanssihäille aivan erinomainen juhlapaikka ison lavan ja salin vuoksi. Sali oli väritykseltään vaaleanpunainen, minun mielestäni oikein nätti. Tilan vuokra on 471€, jos hääpari päättää ottaa ruoat heidltä. Ruoasta vastaa Jouni niminen kokki, jolla on pitkän linjan kokumus alalta. Ruuan hinta on n.25 rep lätty ja sisältöön voi vaikuttaa itse. Tarjoilijat sisältyvät tuohon hintaan. Meille ainakin luvattiin, että Itämerikeskukseen voi tuoda myös oman caterigin, tällöin joutuu maksamaan kuitenkin n. 200€ lisähintaa ja siivoamaan itse tilaisuuden jälkeen. Lisähinta muodostuu keittiön ja astioiden vuokrasta. Itämerikeskuksella ei ole anniskeluoikeuksia, joten viinat saa/pitää tuoda itse. Tarjoilussa he auttavat tietenkin..jos siis ottaa ruuan Itämerikeskuksen kautta. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja puitteet mielestäni loistavat. Paikka on todella idyllinen, ainakin nyt talvella ja kuulema myös kesällä. Parkkipaikka on tilava, joten sinne mahtuu varmasti häävieraiden autot. Suosittelen tutustumiskäyntiä. -Juska :